Gunlerden persembe diyeHadi bu deliler detox yapıyor sen neden aç kaldın canım.. Sinirimi senden çıkarayım mı
Ben giyiniyorum spor ayakkabıkızla evde leslie yaparken ayakkabı giyormusuz yoksa çıplak ayakla mi??
Kız ne etkisi olacaktı yarın sabah etkisi olacak sabırGunlerden persembe diyegaza geldim glstn99 larin ama ben de bir etkisi olmadi
Ayyy oyle mi dersinnn hadi insallahKız ne etkisi olacaktı yarın sabah etkisi olacak sabır
O zaman gündüz yiyip akşam hafif geçirseydinGunlerden persembe diyegaza geldim glstn99 larin ama ben de bir etkisi olmadi
Kız sen süt detoksu yapmamışsın ki bize niye sarıyonAyyy oyle mi dersinnn hadi insallah
Tamam insallah simdi de yapacagim dun aksam misafirlerden yapamadim.Eve aksam 6 da zor atiyorum kendimi colugu cocugu doyur topla sabah 8 de evden cik git haftaici boyleyizzz .O zaman gündüz yiyip akşam hafif geçirseydinneyse sabah olmadan umut kesilmez. Sabah spor yap biraz istersen hemen tartılma.
Ortaya karisik yaptimKız sen süt detoksu yapmamışsın ki bize niye sarıyon
Yürü git kendi kendine plan yapmış ie yaramadı diyoOrtaya karisik yaptim
Nereye gideyimYürü git kendi kendine plan yapmış ie yaramadı diyo
Sağol kuzum toplamda 900 kalori felan aldım acıktıkça spor yaptım 850 kalori harcadımOhhh afiyet olsun canım
Kuru biber kavurmasımıııııDün menü paylaşmamisim, şimdi farkettim.
Çarşamba menüm.
Sabah 9
2 YK domates biber kavurması
2 ince dilim kepekli ekmek
2 kk köy peyniri
Çay
Öğlen
1 armut, 1 elma
Akşam 18
3 ince dilim kepekli ekmek
2 kk peynir
2 dal taze soğan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?