Flo ben geldim geleli yerinde sayıyor bi aşa bi yukarı bi hafta eksi bi hafta artı biz ona sabit flo diyelim
Bi gün öncesinden süt detoksu yapıyodum sütümü yanımda götürdüm kayı validemlerde bütün aile yemek yiyecektim benim süt oldugu için patlıcan salatasından kendime biraz ayırırım dedim eve dönerkende sagolsun eltim poşeti elime tutuşturdu geldim baktım peynirli poaça da koymuş bende gömdüm tabi bitane digerlerini çocuklara verdim dün kızımın okuldan getirdiği gözleme bile vallahi billahi sonra yerim diye diye geçiştidim biraz agladı falan onu bile yemedim ya gııı aferin banaBen birinci oldum amannn tatlılar baklavalar hakkım bu gun demeyip guzel beslendiğin içindi alkış
Aminnnnnnnnnnnn inş agzın bal yesin kaptanım ama kilo almayasın yiyip yiyip şişesin ama gram almayasın baklavaları içli köfteleri gömesin ama tartıda eksileri göresin aminnnnnnnnnnnnDarısı 70 e inşallah bakalım
Bence de oğlen oldu uyudu metabolizma gelen giden yok bari yatayım dedi.Gunaydin kızlar gerçi oglen oldu bu saatte kahvaltimi olur çok kızıyorum kendime sahura kalkacaktim saati duymamışim ahh ahh
O ne ya aklımda olmayan bir suru şey çekti canımAminnnnnnnnnnnn inş agzın bal yesin kaptanım ama kilo almayasın yiyip yiyip şişesin ama gram almayasın baklavaları içli köfteleri gömesin ama tartıda eksileri göresin aminnnnnnnnnnnn
Bence de oğlen oldu uyudu metabolizma gelen giden yok bari yatayım dedi.
MasallahBunların hepsi hepimizin başarısı sadece benim degil herşeyden önce biz bi takımız herşeyi ben burada atlattım burası benim ikinci evim gibi her moralim bozulduğunda burda moral buldum kendime geldim hiç bişey olmamış gibi hayatıma devam ettim acı tatlı günler yaşadım en önemliside amaliyattan sonra takıma hemen dönmem benim daha hızlı toparlanmama neden oldu başta çok sevdigim degerli kaptanımAnka ve takımdaki bütün arkadaşlarıma destegi için ayrı ayrı çok tşkr ederim dedigim gibi bu benim degil bütün takımın başarısı sizlere karşı 2haftadır çok mahcup olmuştum neredeyse kilom sabit diye o yüzden azimle kararlılıkla bunu başardım çok mutluyum hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız Canlar
Günün duası dünden beri benden çok dua aldın valla Rabbimde senin yüzünü güldürsün inşO ne ya aklımda olmayan bir suru şey çekti canım
kaptanim sen karar ver boyun 152 155 arası üst bacaklarım kalin ve omuzlarım genis göğüslerim kucuk o yüzden bi yemek yesem midem hemen cikar ve gine bu yüzden çok zayıf olmakta istemiyorum giydiğim şeyler yakismiyor bide 3 çocuk annesi olarak biraz etim budum olsun dimisoffty senin hedefin kaçtı canım
Tesekkur ederim kaptanımSana tiriliçe de yasak kızartma da
Ayrıca bu gun 1 dilim ekmek yemeyeceksin onların telafisi için. Gozum uzerinde bu hafta.
Tost makarna ekmek maşallah hedef mi değiştirdin 80 lerimi ozledin
Seni de takibime aldım gozum uzerinde kaçamak yaparken aklında olsun
Afiyet olsun demek için alıntılamışım galiba bulamadım bişey :)
Hem antep fıstığı hem badem hem bitter bir oğun için çok çok fazla
Hiç yoğurt yok o biber dolmasının yanına yoğurt ne guzel olurdu
Tebrik ederim gulum cok Hos bir duygu. Altta bende varım :) havalara bakın hele
AminGünün duası dünden beri benden çok dua aldın valla Rabbimde senin yüzünü güldürsün inş
Çok haklısın kaptanim ve leptin pek calismayacak aksamla arasi az saat olduğu icin yaaBence de oğlen oldu uyudu metabolizma gelen giden yok bari yatayım dedi.
Tebrik ederim gulum cok Hos bir duygu. Altta bende varım :) havalara bakın hele
Eksiklerde mutlaka yapmışımdır kaçamak ama çok yapmadım öyle biliyorumm Tamam kaptanım emredersinizCanım 2 tane menun eksik sanırım onlarda kaçamak var :)
Neyse bu hafta sana kesinlikle makarna poğaça vb beyaz undan yapılan herşey herşey herşey yasak ekmek öğünlerde bir dilim tam buğday olacak. Sabahları da daha erken kalkılacak. Spor yapılmayan günler her öğünden sonra 50 jumping jack yapılacak. Anlaştık mı
Bir saatin içinde sürekli atıştırdıklarım onlar canımHem antep fıstığı hem badem hem bitter bir oğun için çok çok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?