Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben birinci oldum amannn tatlılar baklavalar hakkım bu gun demeyip guzel beslendiğin içindi alkış
Bi gün öncesinden süt detoksu yapıyodum sütümü yanımda götürdüm kayı validemlerde bütün aile yemek yiyecektim benim süt oldugu için patlıcan salatasından kendime biraz ayırırım dedim eve dönerkende sagolsun eltim poşeti elime tutuşturdu geldim baktım peynirli poaça da koymuş bende gömdüm tabi bitane digerlerini çocuklara verdim dün kızımın okuldan getirdiği gözleme bile vallahi billahi sonra yerim diye diye geçiştidim biraz agladı falan onu bile yemedim ya gııı aferin bana

Masallah

soffty senin hedefin kaçtı canım
kaptanim sen karar ver boyun 152 155 arası üst bacaklarım kalin ve omuzlarım genis göğüslerim kucuk o yüzden bi yemek yesem midem hemen cikar ve gine bu yüzden çok zayıf olmakta istemiyorum giydiğim şeyler yakismiyor bide 3 çocuk annesi olarak biraz etim budum olsun dimi

Tesekkur ederim kaptanım

Eksiklerde mutlaka yapmışımdır kaçamak ama çok yapmadım öyle biliyorumm Tamam kaptanım emredersiniz

Bensabah60 dk yürüyüş yaptım 45 dk leslie 1000 twister yaptım dus aldım uyumuşum 1 saat one kalktım evi toplayıp spora devam

Hem antep fıstığı hem badem hem bitter bir oğun için çok çok fazla
Bir saatin içinde sürekli atıştırdıklarım onlar canım

Cezası da geldi hemen . bugün düne göre 500 gr fazla çıktım resmen .
Sürekli atıştırmak istiyorum .
Hastalıktan çocukların uyumamasından artık şaşırdım napacamı
gözümün önü kararıyor sürekli kaptanım .
Spor da yapıp motive olamıyorum bilmiyorum napacamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…