Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Evrt hep bi çatal şundan bi çatal bundan halbuki günlük kalori limitimi öyle öyle dolduruyorum. Saldım ondan işte kilo veremedim

Yaa nasıl düzelirki aslında evde atıştırmalık bişey olmayınca insan yiyemiyorda

Senin işin zor kuzum ya sana bişey diyemiyorum ama bunlar hep dönem dönem oluyo bazen yemekten doymuyor insan bazende yemek aklına gelmiyo aç aç geziyor sonradan farkediyoki ben bişey yemedim diye

Olursada yemiycen diyetten öncesini düşün şimdiki haline bak farkı gör insan daha mutlu oluyo eşim hergün ama hergün 4tane çikolata getiriyor farklı farklı çeşit ama ben yemiyorum ya çocuklara ortadan kesip veriyorum yada eşimin çayının yanına koyuyorum sen yemiyomusum diyo yol diyorum Biraz suratını asıyo ama önemli olan benim saglıgım ve diyetim

Senin işin zor kuzum ya sana bişey diyemiyorum ama bunlar hep dönem dönem oluyo bazen yemekten doymuyor insan bazende yemek aklına gelmiyo aç aç geziyor sonradan farkediyoki ben bişey yemedim diye
Büyük iyileşti ama küçük hala hasta
20 gece oldu tamamen uyumuyorum artık
Kendimde hastayım ama mecbur ayaktayım .
Kahvaltılarımı tezgahın üstüne ağzıma atarak yapıyorum acelece. Yeterince doymadığımdan sürekli saldırıyorum bişeylere bu da hep kuruyemiş meyve çikolata oluyo .
Huzursuz uykusuz ve çooook Yorgun'um bide 71.5 i gördüm ki sabah ben benden gittim resmen 1 gece de yuh artık

Aynen benim ki de asıyor
Bi de bugünler de hastalığımın uzun sürmesini yemememe bağlıyo halbuki ben yiyorum
Akşam geldiğinde onla eskisi gibi çayla bişiler atıştırmamı istiyo
Aman ne dolmuşum ben de

Ben 3 buçuk aydır baya iyiydim ama şu 15 gündür hiç iyi değilim diyet psikolojisi konusunda

Psikolojiyle alakalı bence canım diyete ilk başladığım günden beri var tatlı pasta atıştırmalıklar çikolatalar ama yemiyordum .
Şimdi bıraksan hepsini bi anda yerim .
Çünkü psikolojik olarak iyi değilim.
Spor yapacak kadar da güçlü değilim öyle hepsi karıştı

Boyuna gore 55 iyi aslında ama 60 yapalım şimdilik 60 olunca devam etmek istersen 55 e çekeriz. Ama 55 yaparsak ilerde tamam 60 yeter dersen 60 yapamayız.
Ben de 3 çocuk annesiyim. Hiç de ete buda ihtiyacımız yok gidebildiği kadar gitsin

Gözlerin kararıyorsa kan tahlili yaptır canım kansızlık b12 eksikliği vb olabilir ihmal etme. Atıştırma isteği hareketsizlikten oluyor i. Sabah erken kalkıp hareketli olunca olmuyor bende geç kalkarsam kahvaltıyı geciktirip garfield gibi gezersem hep aburcubur istiyorum

Ben yarın yine gidip b12 ignesi alıcam yarın yaptırıcam bundan sonrada her ayın 15 de igne olacakmış ömür boyu göz kararması bendede oluyo özellikle yerden kalkarken

Baktırmak aklımda ama çocuklardan dolayı erteliyorum kaptanım .
Geç de kalkmıyorum sabaha karşı uyuduk geri de 8 de ayaktaydım .
Hiç gücüm kuvvetim Yok. Bazen ip atlar gibi zıplayım diyorum 10.da tükeniyorum .
1000 yaptığım Side leg lift hareketinde 15. Gelince bacağım kasılıyor öyle işte bende hep sorun var bugünlerde .allah bundan geri koymasın

Nişanını düşün canım. Tombik orasından burasından yap pörsümüş gelin mi olmak istersin yoksa incecik manken gibi her giydiği yakışan biri mi. Hem kilo vermezsem istediğin gibi elbise de bulamazsın. Sabret bak çok mutlu olacaksın. Kızartmalar tatlılar sana hiç faydası yok. Sadece hedefinden uzaklaştırır.

İşte büyük ihtimal değerlerinde duşme var canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…