- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Evrt hep bi çatal şundan bi çatal bundan halbuki günlük kalori limitimi öyle öyle dolduruyorum.bulutungokyuzu menüleri benimde gözüme takılıyo bi çatal bi ucundan ama spor yapıyo diye sesim çıkmıyordu bencede biraz saldı kendini demi canımcım başımıza ne geldiyse zatin hep bi çatal dan bişey olmaz la geldi anlaştık mı kuzum
Yaa nasıl düzelirki aslında evde atıştırmalık bişey olmayınca insan yiyemiyordaBir saatin içinde sürekli atıştırdıklarım onlar canım
Cezası da geldi hemen . bugün düne göre 500 gr fazla çıktım resmen .
Sürekli atıştırmak istiyorum .
Hastalıktan çocukların uyumamasından artık şaşırdım napacamı
gözümün önü kararıyor sürekli kaptanım .
Spor da yapıp motive olamıyorum bilmiyorum napacamı
Senin işin zor kuzum ya sana bişey diyemiyorum ama bunlar hep dönem dönem oluyo bazen yemekten doymuyor insan bazende yemek aklına gelmiyo aç aç geziyor sonradan farkediyoki ben bişey yemedim diyeBir saatin içinde sürekli atıştırdıklarım onlar canım
Olursada yemiycen diyetten öncesini düşün şimdiki haline bak farkı gör insan daha mutlu oluyo eşim hergün ama hergün 4tane çikolata getiriyor farklı farklı çeşit ama ben yemiyorum ya çocuklara ortadan kesip veriyorum yada eşimin çayının yanına koyuyorum sen yemiyomusum diyo yol diyorum Biraz suratını asıyo ama önemli olan benim saglıgım ve diyetimYaa nasıl düzelirki aslında evde atıştırmalık bişey olmayınca insan yiyemiyorda
Büyük iyileşti ama küçük hala hastaSenin işin zor kuzum ya sana bişey diyemiyorum ama bunlar hep dönem dönem oluyo bazen yemekten doymuyor insan bazende yemek aklına gelmiyo aç aç geziyor sonradan farkediyoki ben bişey yemedim diye
Aynen benim ki de asıyorOlursada yemiycen diyetten öncesini düşün şimdiki haline bak farkı gör insan daha mutlu oluyo eşim hergün ama hergün 4tane çikolata getiriyor farklı farklı çeşit ama ben yemiyorum ya çocuklara ortadan kesip veriyorum yada eşimin çayının yanına koyuyorum sen yemiyomusum diyo yol diyorum Biraz suratını asıyo ama önemli olan benim saglıgım ve diyetim
Ben 3 buçuk aydır baya iyiydim ama şu 15 gündür hiç iyi değilim diyet psikolojisi konusundaSenin işin zor kuzum ya sana bişey diyemiyorum ama bunlar hep dönem dönem oluyo bazen yemekten doymuyor insan bazende yemek aklına gelmiyo aç aç geziyor sonradan farkediyoki ben bişey yemedim diye
Psikolojiyle alakalı bence canım diyete ilk başladığım günden beri var tatlı pasta atıştırmalıklar çikolatalar ama yemiyordum .Yaa nasıl düzelirki aslında evde atıştırmalık bişey olmayınca insan yiyemiyorda
Boyuna gore 55 iyi aslında ama 60 yapalım şimdilik 60 olunca devam etmek istersen 55 e çekeriz. Ama 55 yaparsak ilerde tamam 60 yeter dersen 60 yapamayız.kaptanim sen karar ver boyun 152 155 arası üst bacaklarım kalin ve omuzlarım genis göğüslerim kucuk o yüzden bi yemek yesem midem hemen cikar ve gine bu yüzden çok zayıf olmakta istemiyorum giydiğim şeyler yakismiyor bide 3 çocuk annesi olarak biraz etim budum olsun dimi
Gözlerin kararıyorsa kan tahlili yaptır canım kansızlık b12 eksikliği vb olabilir ihmal etme. Atıştırma isteği hareketsizlikten oluyor i. Sabah erken kalkıp hareketli olunca olmuyor bende geç kalkarsam kahvaltıyı geciktirip garfield gibi gezersem hep aburcubur istiyorumBir saatin içinde sürekli atıştırdıklarım onlar canım
Ben yarın yine gidip b12 ignesi alıcam yarın yaptırıcam bundan sonrada her ayın 15 de igne olacakmış ömür boyu göz kararması bendede oluyo özellikle yerden kalkarkenGözlerin kararıyorsa kan tahlili yaptır canım kansızlık b12 eksikliği vb olabilir ihmal etme. Atıştırma isteği hareketsizlikten oluyor i. Sabah erken kalkıp hareketli olunca olmuyor bende geç kalkarsam kahvaltıyı geciktirip garfield gibi gezersem hep aburcubur istiyorum
Baktırmak aklımda ama çocuklardan dolayı erteliyorum kaptanım .Gözlerin kararıyorsa kan tahlili yaptır canım kansızlık b12 eksikliği vb olabilir ihmal etme. Atıştırma isteği hareketsizlikten oluyor i. Sabah erken kalkıp hareketli olunca olmuyor bende geç kalkarsam kahvaltıyı geciktirip garfield gibi gezersem hep aburcubur istiyorum
Nişanını düşün canım. Tombik orasından burasından yap pörsümüş gelin mi olmak istersin yoksa incecik manken gibi her giydiği yakışan biri mi. Hem kilo vermezsem istediğin gibi elbise de bulamazsın. Sabret bak çok mutlu olacaksın. Kızartmalar tatlılar sana hiç faydası yok. Sadece hedefinden uzaklaştırır.Yaa nasıl düzelirki aslında evde atıştırmalık bişey olmayınca insan yiyemiyorda
Günaydın kuzumTünaydın canlarımm ben cartine başlıyorum haberıniz olsun
Yanlışmış dunku yuzde çaktırma
Benım kılo düzelince değişmiş olabılır miYanlışmış dunku yuzde çaktırma
İşte büyük ihtimal değerlerinde duşme var canım.Baktırmak aklımda ama çocuklardan dolayı erteliyorum kaptanım .
Geç de kalkmıyorum sabaha karşı uyuduk geri de 8 de ayaktaydım .
Hiç gücüm kuvvetim Yok. Bazen ip atlar gibi zıplayım diyorum 10.da tükeniyorum .
1000 yaptığım Side leg lift hareketinde 15. Gelince bacağım kasılıyor öyle işte bende hep sorun var bugünlerde .allah bundan geri koymasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?