]1.grup (morlar). Birinci
Gulumse25 %4.59
Hcrb %1.02
Gamzemdwf %2.71
2.grup (kırmızlar) ikinci
Gulenyuzumsunsen %1.38
Bulutungökyüzü %0.4
Florence -0,42
Niloyabebe %3,14
3.grup(turuncular) dördüncü
İnnuk %-0.01
Elmira2017
Glstn99 %2.20
4.grup (maviler) üçüncü
Ecembal %0.61
Feyzax %0.79
Soffty%3.57
5.grup (pembeler) sonuncu
Kozalakperisi %0.92
Lemonade17. %0.59
Hamzaakifzulal sabit
Çok tşkr ederim552. Etap birincisiGulumse24 tebrikler!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
Canım 2 tane menun eksik sanırım onlarda kaçamak var :)menuler
Bunların hepsi hepimizin başarısı sadece benim degil herşeyden önce biz bi takımız herşeyi ben burada atlattım burası benim ikinci evim gibi her moralim bozulduğunda burda moral buldum kendime geldim hiç bişey olmamış gibi hayatıma devam ettim acı tatlı günler yaşadım en önemliside amaliyattan sonra takıma hemen dönmem benim daha hızlı toparlanmama neden oldu başta çok sevdigim degerli kaptanım
12.01.2018 cuma
Sabah 11.00
Yarım tatlı tabaşı 5çatal kadar patates kızartması
1 kase roka salatası
1 zeytin
Ara 16.00
5-6 parça keçi peyniri (sabah yemeyince içimde kaldı)
3çatal trileçe (yarısından daha az yedim)
Akşam 18.30
1 yemek tabağı tavuklu salata
1 kase tavuk sulu tarhana çorbası
Tost makarna ekmek maşallah hedef mi değiştirdin 80 lerimi ozledinSabah 10
2 dilim kepekli ekmek ve 1 kk kaşar peynir ve 1 tatlı kaşığı tereyağ ile tost
Az şekerli çay
Havuç salatası 1 küçük kase
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı tereyağ
1 ince dilim beyaz ekmek
Ara yarım elma
1 ısırık köy peyniri ile mikrodalga tostu
Akşam 18:30
6 kaşık karnabahar yemeği
3 YK salçalı makarna
1 dilim ekmek
12 ocak cuma
Sabah 8.30
1 yunurta yarim dilm tb ekmek
Oglen 13.00
3 hurma+su
Saat 15.30
Az tas kebabi+ 1 dilim.ekmek
Aksam 19.00
1 pors kuru fasulye
Salata
1 silim tb ekmek
Afiyet olsun demek için alıntılamışım galiba bulamadım bişey :)Menum
Sabah 11
1 haslama yumurta
2 dilim ekmek
1domates
Ara 1 mandalina
1 portakal
Aksam
1 sebze corbası
1 kase yogurt 3 ltsu
Hem antep fıstığı hem badem hem bitter bir oğun için çok çok fazlaKahvaltı 11:00
3 yk menemen
2 dilim tb ekmeği
3-4 küçük dilim kaşar
Salatalık
Zeytin
14:30
1 portakal
10 Antep fıstığı 5 badem
1 kare bitter
16:20
1 tabak yoğurtlu haşlanmış brokoli
18:00 1 küçük yeşil elma
Akşam 18:30
Yarım fırında alabalık
3 kaşık soğan salatası
12 ocak
Sabah kahvaltım saat 11.00
1tane peynirli poaça
3kaşık patlıcan salatası
1kupa yeşil çay
Ara ögün saat 14.00
1tane yeşil elma
Öglen yemegi saat 16.00
1tabak yogurtlu karnıbahar haşlama
1çatal sosisli spagetti makarna
Akşam yemegi saat 19.00
Yulaf keten tohumu guji berry ceviz yogurt karıştırdım acıkmadım nedense bunu yemek istedim spor öncesi
sabah
2 yumurta ile omlet
zeytin
Peynir
çay
öğle
2 adet biber dolması
ikindi
beyaz çay
sade kahve
akşam
mercimek çorbası
3 yemek kaşığı makarna
Alkış aldım ama Allahtan hayırlısı altından bişey çıkmazsaSana tiriliçe de yasak kızartma da
Ayrıca bu gun 1 dilim ekmek yemeyeceksin onların telafisi için. Gozum uzerinde bu hafta.
Tost makarna ekmek maşallah hedef mi değiştirdin 80 lerimi ozledin
Seni de takibime aldım gozum uzerinde kaçamak yaparken aklında olsun
Afiyet olsun demek için alıntılamışım galiba bulamadım bişey :)
Hem antep fıstığı hem badem hem bitter bir oğun için çok çok fazla
Hiç yoğurt yok o biber dolmasının yanına yoğurt ne guzel olurdu
Bunların hepsi hepimizin başarısı sadece benim degil herşeyden önce biz bi takımız herşeyi ben burada atlattım burası benim ikinci evim gibi her moralim bozulduğunda burda moral buldum kendime geldim hiç bişey olmamış gibi hayatıma devam ettim acı tatlı günler yaşadım en önemliside amaliyattan sonra takıma hemen dönmem benim daha hızlı toparlanmama neden oldu başta çok sevdigim degerli kaptanımAnka ve takımdaki bütün arkadaşlarıma destegi için ayrı ayrı çok tşkr ederim dedigim gibi bu benim degil bütün takımın başarısı sizlere karşı 2haftadır çok mahcup olmuştum neredeyse kilom sabit diye o yüzden azimle kararlılıkla bunu başardım çok mutluyum hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız Canlar
bulutungokyuzu bu hafta menu kontrolu sende. Ama bu sefer bir haftalıı değil de günlük kontrol edelim. Her gun ertesi gun şu kişinin menusu yok diye bildirim yapacaksın olur mu. Haftalık olunca olmuyor.
Bu benim ilk hedefim kaptanım ilk hedef 80di ay öyle zoruma gidiyorduki kimse 90larda degildi nasıl içim acıyordu listede sırıtıyodum resmen dün diger takımlarda 100 leri 95 leri gördüm dedim allahım sana şükürler olsunhepsi senin azminin sonucu canım. Mezun konuşması gibi olmuş inşallah yakın zamanda mezun konuşmanı da okuyacağız
Aynen canım bunubulutungokyuzu menüleri benimde gözüme takılıyo bi çatal bi ucundan ama spor yapıyo diye sesim çıkmıyordu bencede biraz saldı kendini demi canımcım başımıza ne geldiyse zatin hep bi çatal dan bişey olmaz la geldi anlaştık mı kuzum
Ben birinci oldum amannn tatlılar baklavalar hakkım bu gun demeyip guzel beslendiğin içindi alkışAlkış aldım ama Allahtan hayırlısı altından bişey çıkmazsa
Flo ben geldim geleli yerinde sayıyor bi aşa bi yukarı bi hafta eksi bi hafta artı biz ona sabit flo diyelimAynen canım bunuflorence_N ozetler aslında. Bir parmak bir çatal 10 çekirdek tuzu derken veremiyordu. Bıraktı vermeye başladı şimdi yine başlamış maşallah
Darısı 70 e inşallah bakalımBu benim ilk hedefim kaptanım ilk hedef 80di ay öyle zoruma gidiyorduki kimse 90larda degildi nasıl içim acıyordu listede sırıtıyodum resmen dün diger takımlarda 100 leri 95 leri gördüm dedim allahım sana şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?