Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canım 2 tane menun eksik sanırım onlarda kaçamak var :)
Neyse bu hafta sana kesinlikle makarna poğaça vb beyaz undan yapılan herşey herşey herşey yasak ekmek öğünlerde bir dilim tam buğday olacak. Sabahları da daha erken kalkılacak. Spor yapılmayan günler her öğünden sonra 50 jumping jack yapılacak. Anlaştık mı

Oooooo arma da çok havalııı Gulumse24
Tekrar tebrik ediyorum canım çok çalıştın hakettin

Bunların hepsi hepimizin başarısı sadece benim degil herşeyden önce biz bi takımız herşeyi ben burada atlattım burası benim ikinci evim gibi her moralim bozulduğunda burda moral buldum kendime geldim hiç bişey olmamış gibi hayatıma devam ettim acı tatlı günler yaşadım en önemliside amaliyattan sonra takıma hemen dönmem benim daha hızlı toparlanmama neden oldu başta çok sevdigim degerli kaptanım Anka ve takımdaki bütün arkadaşlarıma destegi için ayrı ayrı çok tşkr ederim dedigim gibi bu benim degil bütün takımın başarısı sizlere karşı 2haftadır çok mahcup olmuştum neredeyse kilom sabit diye o yüzden azimle kararlılıkla bunu başardım çok mutluyum hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız Canlar

12 ocak menum
sabah 2 yumurta haşlanmış
domates salatalık roka
1 tb ekmek
peynir
yoğurtlu brokoli (1 tatlı k zeytin yağ )
5zeytin
öğlen
yarım lahmacun ayran bol salata
ara
şekersiz çay
kuru kayısı üzüm erik ceviz (1 avuç kadar toplamı )
akşam
3 yk tavuk sote
3yk makarna

Sana tiriliçe de yasak kızartma da
Ayrıca bu gun 1 dilim ekmek yemeyeceksin onların telafisi için. Gozum uzerinde bu hafta.

Tost makarna ekmek maşallah hedef mi değiştirdin 80 lerimi ozledin

12 ocak cuma
Sabah 8.30
1 yunurta yarim dilm tb ekmek

Oglen 13.00
3 hurma+su

Saat 15.30
Az tas kebabi+ 1 dilim.ekmek

Aksam 19.00
1 pors kuru fasulye
Salata
1 silim tb ekmek

Seni de takibime aldım gozum uzerinde kaçamak yaparken aklında olsun

Menum
Sabah 11
1 haslama yumurta
2 dilim ekmek
1domates

Ara 1 mandalina
1 portakal

Aksam
1 sebze corbası
1 kase yogurt 3 ltsu
Afiyet olsun demek için alıntılamışım galiba bulamadım bişey :)

Hem antep fıstığı hem badem hem bitter bir oğun için çok çok fazla

sabah
2 yumurta ile omlet
zeytin
Peynir
çay
öğle
2 adet biber dolması
ikindi
beyaz çay
sade kahve
akşam
mercimek çorbası
3 yemek kaşığı makarna

Hiç yoğurt yok o biber dolmasının yanına yoğurt ne guzel olurdu

Alkış aldım ama Allahtan hayırlısı altından bişey çıkmazsa

hepsi senin azminin sonucu canım. Mezun konuşması gibi olmuş inşallah yakın zamanda mezun konuşmanı da okuyacağız

bulutungokyuzu bu hafta menu kontrolu sende. Ama bu sefer bir haftalıı değil de günlük kontrol edelim. Her gun ertesi gun şu kişinin menusu yok diye bildirim yapacaksın olur mu. Haftalık olunca olmuyor.
bulutungokyuzu menüleri benimde gözüme takılıyo bi çatal bi ucundan ama spor yapıyo diye sesim çıkmıyordu bencede biraz saldı kendini demi canımcım başımıza ne geldiyse zatin hep bi çatal dan bişey olmaz la geldi anlaştık mı kuzum

hepsi senin azminin sonucu canım. Mezun konuşması gibi olmuş inşallah yakın zamanda mezun konuşmanı da okuyacağız
Bu benim ilk hedefim kaptanım ilk hedef 80di ay öyle zoruma gidiyorduki kimse 90larda degildi nasıl içim acıyordu listede sırıtıyodum resmen dün diger takımlarda 100 leri 95 leri gördüm dedim allahım sana şükürler olsun

Aynen canım bunu florence_N ozetler aslında. Bir parmak bir çatal 10 çekirdek tuzu derken veremiyordu. Bıraktı vermeye başladı şimdi yine başlamış maşallah

Aynen canım bunu florence_N ozetler aslında. Bir parmak bir çatal 10 çekirdek tuzu derken veremiyordu. Bıraktı vermeye başladı şimdi yine başlamış maşallah
Flo ben geldim geleli yerinde sayıyor bi aşa bi yukarı bi hafta eksi bi hafta artı biz ona sabit flo diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…