Yok duşmesi lazımdı o zaman senin yuzden duştu. Yanlış yazmışım benBenım kılo düzelince değişmiş olabılır mi
TamamYok duşmesi lazımdı o zaman senin yuzden duştu. Yanlış yazmışım ben
500gr fazla çıktım sabah adet oldum etkisi ola bilirmi yoksa poaça bana 500gr hediyemi bıraktıYok duşmesi lazımdı o zaman senin yuzden duştu. Yanlış yazmışım ben
Bende de bugünleri de hep oluyor saniyelik baş dönmeleri göz kararmalarıBen yarın yine gidip b12 ignesi alıcam yarın yaptırıcam bundan sonrada her ayın 15 de igne olacakmış ömür boyu göz kararması bendede oluyo özellikle yerden kalkarken
Adettir canım500gr fazla çıktım sabah adet oldum etkisi ola bilirmi yoksa poaça bana 500gr hediyemi bıraktı
En kısa zamanda giderim kaptanımİşte büyük ihtimal değerlerinde duşme var canım.
ozaman 58 diyelim 60 cokBoyuna gore 55 iyi aslında ama 60 yapalım şimdilik 60 olunca devam etmek istersen 55 e çekeriz. Ama 55 yaparsak ilerde tamam 60 yeter dersen 60 yapamayız.
Ben de 3 çocuk annesiyim. Hiç de ete buda ihtiyacımız yok gidebildiği kadar gitsin
Ben bile moralsiz olduğumda ters giden birşeyler olduğunda yediğimde düzelecekmiş kendimi iyi hissedicekmiş gibi oluyorum. Seninde herşey üst üste gelmişPsikolojiyle alakalı bence canım diyete ilk başladığım günden beri var tatlı pasta atıştırmalıklar çikolatalar ama yemiyordum .
Şimdi bıraksan hepsini bi anda yerim .
Çünkü psikolojik olarak iyi değilim.
Spor yapacak kadar da güçlü değilim öyle hepsi karıştı
60 dedim sen 60 ol 58 yapalım 58 ol 50 yapalımozaman 58 diyelim 60 cok
Yani detoxla verdiğin için birazının geri gelmesi gayet normal canım cumaya gider sıkma canını500gr fazla çıktım sabah adet oldum etkisi ola bilirmi yoksa poaça bana 500gr hediyemi bıraktı
Böyle konuşunca agır yaşamlar aklıma geldi onlarda yiyerek mutlu olduklarını söylüyorlarBen bile moralsiz olduğumda ters giden birşeyler olduğunda yediğimde düzelecekmiş kendimi iyi hissedicekmiş gibi oluyorum. Seninde herşey üst üste gelmiş
ins ins60 dedim sen 60 ol 58 yapalım 58 ol 50 yapalımöyle öyle yok edelim
Detoksu geçen haftada yaptım gr geri almadım aksine hergün dahada verdim kaptanım detoks la ilgisi oldugunu sanmıyorumYani detoxla verdiğin için birazının geri gelmesi gayet normal canım cumaya gider sıkma canını
Valla çok üzüldüm kaptanım kızlı giderken birden 300gidince. Tabi ne elbise bulurum nede yakışanı giyebilirim. Kızartmalar tatlılar o anlık mutluluk sonra kocaman bir pişmanlıkNişanını düşün canım. Tombik orasından burasından yap pörsümüş gelin mi olmak istersin yoksa incecik manken gibi her giydiği yakışan biri mi. Hem kilo vermezsem istediğin gibi elbise de bulamazsın. Sabret bak çok mutlu olacaksın. Kızartmalar tatlılar sana hiç faydası yok. Sadece hedefinden uzaklaştırır.
Geçen hafta vermedinkiDetoksu geçen haftada yaptım gr geri almadım aksine hergün dahada verdim kaptanım detoks la ilgisi oldugunu sanmıyorum
Geçen hafta vermedinki
Yani ara öğünlerde diyetisyenler veriyor aslında olabilir.Bi de ben bişi sormak istiyorum
Atıştırma isteği geldikçe ayran süt içsem nasıl olur kaptanımAnka
Onlar biraz tok tutuyor isteği kesiyo gibi oluyo .
Mesela yemeğin dışında günde aralıkla içilen 3 bardak ayran ve 1 bardak süt çok fazla mı
Valla bilmiyorum da karbonu tamamen kesip verince sonra azcık yiyince hemen su tutuyorsun.Geçen Cuma da yapmıştı onu söylüyor sanırım kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?