Kız bugün şekerpare yaptım eltim lere getirdim nasıl olmuş diye yüzüne bakmadım misafirlige gidicem diye eltim demiş gülümse tatlı yemez leblebi alalım ona çayın yanına 1avuç leblebi yedim listeye Yazmadım haberim yoktu leblebiden menüyü paylaştıktan sonra çay faslı olduTamam yemiyorum hepsini yesinler bitsinde görmiyim bi daha
Bırak aglasın yedikten sonra pişman olacağına yemeden pişmanlık duysunAğlama amaaa lutfennn yedin yeterince göbeğinde baseninde var hala onlar. Öyle düşün
Oooooo innukcum gelmiş nasılmış bakalım13.01.2017 cumartesi
Kahvaltı 10:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tulum peynir
1 dilim eski kasar
Roka
Maydanoz
Cherry domates
Salatalik
2 tk. Bal
Ara
Sade neskafe
Aksam 17:30
1.5 lahmacun
Maydanoz
Göbek marul
Ayran
Öyle ama. Aman ya zaten ben şerbetli tatlı sevmem bi an canım çekmiştiAğlama amaaa lutfennn yedin yeterince göbeğinde baseninde var hala onlar. Öyle düşün
Ama ne güzel sana özel düşünüyolar bunu yemez bunu yer diyeKız bugün şekerpare yaptım eltim lere getirdim nasıl olmuş diye yüzüne bakmadım misafirlige gidicem diye eltim demiş gülümse tatlı yemez leblebi alalım ona çayın yanına 1avuç leblebi yedim listeye Yazmadım haberim yoktu leblebiden menüyü paylaştıktan sonra çay faslı oldu
Misafirliğe gittim. 10 tane yer fıstığı yedim, soba fırınında tuzsuz pişmiş.6 kaşık ye geç olmadan hadi bekliyorum
Yine götürmüşsün ucundan kıyısından seni seniKahvaltı 09:00
1 tereyağda yumurta
1 dilim tb ekmeği
10:00 1 tane hoşbeş
11:00 1 mandalina
Öğle 12:00
zeytin
Çay
1 dilim tb ekmeği
3 lokma çemenli yumurta
13:30 1 bardak tarçınlı süt
Akşam 16:30
1 küçük kase yeşil mercimek çorbası
1 tabak yoğurtlu haşlanmış brokoli
20:00 yarım sürpriz yumurta çikolatası
Niçin? neden?Ben de geldim ama evden kaçmayı düşünüyorum her an gidebilirim
Çocuklarım çok huzursuzNiçin? neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?