Bende diyorum arkadaş yenimi gelmiş eski sayfalara döndüm giden gelen yok bi laf atmış gitmişReklam mı yapmaya geldin
Soru sorsa oyle mi sorulur. Çayı yazar kullandınız mı faydasını goren var mı der insan. Antioksidan vs çok tuhaf geldi banaBende diyorum arkadaş yenimi gelmiş eski sayfalara döndüm giden gelen yok bi laf atmış gitmiş
Farketmemisim hiç bende burda paylaşıp duruyorum gecen haftada hep yazmıştım neyse zararin nereesinden donersek kar
Bunu herkes söylüyor aslında da 1. Sayfayı okuyun diyoruz aslında gelenlere nasıl okuyorsunuz anlamıyorum onun rengini değiştireyim bari :)Farketmemisim hiç bende burda paylaşıp duruyorum gecen haftada hep yazmıştım neyse zararin nereesinden donersek kar
Karnabahar nerdeMenüm
Sabah 10:30
2 haşlanmış yumurta
Az havuçlu marul salatası 1 küçük kase
Yarım dilim ekmek
1 çk bal+tereyağı
16:00
Elim büyüklüğünde tahinli çörek
18:45
1 kase yoğurt
YemedimKarnabahar nerde
6 kaşık ye geç olmadan hadi bekliyorumYemedim
Bende diyorum arkadaş yenimi gelmiş eski sayfalara döndüm giden gelen yok bi laf atmış gitmiş
YemeMisafir vardı bugün cevizli baklava getirmişler yiyemem dimi kaptanım
Hayırrrrr dünyadaki son baklava mı zayıflayınca yersin... nişanlığını düşün. Şimdi usulca kendine kahve yap sade olsun çıkar aklından bahlavayı. Cuma tartıda goreceğin rakamı düşünMisafir vardı bugün cevizli baklava getirmişler yiyemem dimi kaptanım
Evet reklama gelmiş Baska yerdede Instagram adresi vermişHayırrrrr dünyadaki son baklava mı zayıflayınca yersin... nişanlığını düşün. Şimdi usulca kendine kahve yap sade olsun çıkar aklından bahlavayı. Cuma tartıda goreceğin rakamı düşün
Tamam yemiyorum hepsini yesinler bitsinde görmiyim bi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?