Amin cnm inş.SiZe de hayırlı haftasonları kaptanım
Darısı bizlere inşallah
Benim özel sorunlar vardı cnm bu hafta pek veremedimÇok tşkr ederim kaptanım
Akşam yatakta aklıma geldiniz dedim sabah takipten bakim kaptanım ne durumda diye unutmuştum bakmaya kalp kalbe karşıymış darısı tekrardan hepimizin başına inş çok mutlu oldum çok tşkr ler
Matcha yı duymadım ama mate çayı öyle aslında yeşil çaydan daha çok etkili diyolaaa :))matcha çayı yeşil çaya göre 137 kat fazla antioksidan oldu doğrumu ya birde egzersiz yapmadan önce içildimi yüzde 30 daha fazla kalori yakıldığından bahsediliyor
Bir ara ben de öyle düşünmüştüm. Yoksa kanser oldum da verdikce veriyorum diye. Tadını çıkar. En eğlenceli dönemdesin.Kızlar birsey diyeyim 400 gr bugun bu saate kadar gitmişkaslarım mı eriyor acaba.
Sağlıklı yeterli besleniyosan bide spor yapıyosan kas erimesi olmaz cnmKızlar birsey diyeyim 400 gr bugun bu saate kadar gitmişkaslarım mı eriyor acaba.
1 gun de biraz fazla geldi bana yaBir ara ben de öyle düşünmüştüm. Yoksa kanser oldum da verdikce veriyorum diye. Tadını çıkar. En eğlenceli dönemdesin.
Cok sporyapıyum ama 1 gun de böyle olunca sasırdımSağlıklı yeterli besleniyosan bide spor yapıyosan kas erimesi olmaz cnm
Kilo verirken az oranda kas da kaybedilir bu normal
Yok yok. Bugün düne göre daha az karbon aldıysan olur arada. Bazen ödem tutuyor vücut. Bir de Karatay yapiyirsan o kentin aralığında iyi -ye geciyor. Sabah yine tartil.1 gun de biraz fazla geldi bana ya
Ayyy Maşallah 100 den 85 olmuşsun darısı bizlereSağlıklı yeterli besleniyosan bide spor yapıyosan kas erimesi olmaz cnm
Kilo verirken az oranda kas da kaybedilir bu normal
Karatay yapmıyorum proteinli az besleniyorumYok yok. Bugün düne göre daha az karbon aldıysan olur arada. Bazen ödem tutuyor vücut. Bir de Karatay yapiyirsan o kentin aralığında iyi -ye geciyor. Sabah yine tartil.
Çok spor yapıp çok düşük karbon ve protein alırsan kaslar erir. 0 karbon sporcularda doğru değil.Cok sporyapıyum ama 1 gun de böyle olunca sasırdım
Bende hic duymadım o kadarda araştırırımmatcha çayı yeşil çaya göre 137 kat fazla antioksidan oldu doğrumu ya birde egzersiz yapmadan önce içildimi yüzde 30 daha fazla kalori yakıldığından bahsediliyor
Aaa hiç duymadım iyiki söyledinÇok spor yapıp çok düşük karbon ve protein alırsan kaslar erir. 0 karbon sporcularda doğru değil.
Kasların kasılması için karbon sart. Araştır nette. Karbonhidrat az alınıp spor çok olduğunda kaslar yıkıma uğrar. Bakma biz kendi capimizda takılıyoruz ama en doğrusu profesyonel yardım, diyetisyen.Aaa hiç duymadım iyiki söyledin
hımm anladım. O yüzden demek ki vermişimKasların kasılması için karbon sart. Araştır nette. Karbonhidrat az alınıp spor çok olduğunda kaslar yıkıma uğrar. Bakma biz kendi capimizda takılıyoruz ama en doğrusu profesyonel yardım, diyetisyen.
Bi şekilde bizden gitsin de nasıl giderse gitsin kaptanım cam sagolsunAmin cnm inş.
Benim özel sorunlar vardı cnm bu hafta pek veremedim
sen beni şutladın geçtin maşşalah :))
Ama ne yapsamda senin kadar veremem
Artık sen önden ben arkadan gideriz :))
Reklam mı yapmaya geldinmatcha çayı yeşil çaya göre 137 kat fazla antioksidan oldu doğrumu ya birde egzersiz yapmadan önce içildimi yüzde 30 daha fazla kalori yakıldığından bahsediliyor
Hayırdır mefkurem kötü bişey yok inşallahAmin cnm inş.
Benim özel sorunlar vardı cnm bu hafta pek veremedim
sen beni şutladın geçtin maşşalah :))
Ama ne yapsamda senin kadar veremem
Artık sen önden ben arkadan gideriz :))
Aa şok oldum şuanCanım 1. Sayfada link var oraya da tıkla takım menülerimiz diye konu var oraya da ekle unutma oraya eklemezsen paylaşmamış sayılıyr
NedenAa şok oldum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?