- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Aynen öyle olduYine götürmüşsün ucundan kıyısından seni seni
Oku kuzum iyi gelirÇocuklarım çok huzursuz
Okuyorum ama nafileOku kuzum iyi gelir
Ayyyy gerçekten miii yaaa ben onu dehşet severim yaaa ben de istiyom ama yaaa en son ne zaman yedim hatırlamıyorum ben de istiyommmMisafirliğe gittim. 10 tane yer fıstığı yedim, soba fırınında tuzsuz pişmiş.
Netten bakim neymiş o bende yaparımKızlarrrr yarın jumping jack yapalım. Her 2 saatte 20 jumping jack yapalım ne dersiniz
Sor sor Google amcaya .Netten bakim neymiş o bende yaparım
Kız menüde sıkıntı yoksa yoruma gerek yokki sıkıntılı olursa sopa zatin geliyo sen sıkma canınıBenim menu nasildi yorum yapmadiniz
Ben de ööö pisÖyle ama. Aman ya zaten ben şerbetli tatlı sevmem bi an canım çekmişti
Tabi kaptanim cok guzel olur yarin temizlik yapicam aralarda yaparim baska spor yapmucakmiyizKızlarrrr yarın jumping jack yapalım. Her 2 saatte 20 jumping jack yapalım ne dersiniz
Hep beraber yapalım herkes yapsın jumping jack günü olsunNetten bakim neymiş o bende yaparım
Tamam cnm baktigin icin saolKız menüde sıkıntı yoksa yoruma gerek yokki sıkıntılı olursa sopa zatin geliyo sen sıkma canını
İsteyen yapsın başka canım. Ben ortak heyecan olsun diye şey ettimTabi kaptanim cok guzel olur yarin temizlik yapicam aralarda yaparim baska spor yapmucakmiyiz
3tane hareket gösterdi hangisini yapıcaz biri bacakları yana açmalı biri dizleri kırıyor bizi elleri başa kaldırıp zıplamalıKızlarrrr yarın jumping jack yapalım. Her 2 saatte 20 jumping jack yapalım ne dersiniz
Tamam ilk 8 de yapalım. Sonra 8 10 12 14 16 18 20 olsun. Ben bu saatlerde topiğe yazmaya çalışırımHatirlatirsan ben varım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?