Yapma arkadasim hepimizin boyle donemleri oluyor sikma canini nereye gidiyon burda bir aikeyiz asil sen hu hafta motive olursun tekrarHerkresin zayıf düştüğü durduğu zaaf gösterdiği dönemler olur olacaktır kul hakkı çok ağır bir ifade ben toparlamak desteğinizi görmek için beni atın dedim sen yaparsın hadi toparla spora yüklen erit falan bekledim aynı durumda kim gelse ben bunu söylerdim neyse bu hafta mezun olup daha fazla hakka girmemem gerek
inşallah
Gulumse netten baktim cesit cesig danimarka diyeti var hangisinj yapicaz biz greyfurt okmayan var onumu yaosakki15tatilde memlekete gidiyom olmaz
Anamla diyet yapacaz spor Yapacaz
Herkresin zayıf düştüğü durduğu zaaf gösterdiği dönemler olur olacaktır kul hakkı çok ağır bir ifade ben toparlamak desteğinizi görmek için beni atın dedim sen yaparsın hadi toparla spora yüklen erit falan bekledim aynı durumda kim gelse ben bunu söylerdim neyse bu hafta mezun olup daha fazla hakka girmemem gerek
inşallah
Ben instegramdan aldım sana atarım özeldenGulumse netten baktim cesit cesig danimarka diyeti var hangisinj yapicaz biz greyfurt okmayan var onumu yaosakki
Tamam cnmBen instegramdan aldım sana atarım özelden
Burdan at da bakayım niye özelBen instegramdan aldım sana atarım özelden
Eyvah yakalandik bakkBurdan at da bakayım niye özel
Korkacak olsam burdan yazmam zatin kaptanım bile yapa bilir isteyen herkes yapsınEyvah yakalandik bakk
Korkacak olsam burdan yazmam zatin kaptanım bile yapa bilir isteyen herkes yapsın
Ikinci haftayada aynini yapiyosun 13 gun diyeti bu ama siyah kahve ne filtre kahve mi bide 3 yumurta tost ooo ben okadar yiyememki7.günlükmüş müş 14 degil
Orda 1ekmek arasımı yazıyo kaptanımAmma tost var
36 bedenle miBen diyetisyene başlıyorum yarın
Sen istedin ben verdim anacım ister yap ister yapma sana kalmış sonra demeki gülümse benden gizli diyet mi yaptın diyeIkinci haftayada aynini yapiyosun 13 gun diyeti bu ama siyah kahve ne filtre kahve mi bide 3 yumurta tost ooo ben okadar yiyememki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?