Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yapma arkadasim hepimizin boyle donemleri oluyor sikma canini nereye gidiyon burda bir aikeyiz asil sen hu hafta motive olursun tekrar

Kul hakkı evet bence de ağır ona katılmıyorum ama kaçamak yaptıysan bunu daha pişman olduğunu belli eden cumlelerle yazsan herkes sana hak verirdi belki. Ama mesajda amann yedim napayım cezamı yaprım geçer gibi bir umursamazlık var ben ona daha çok üzüldüm

H Hamzakifzulal kalbini kırdıysam özür dilerim canım ama gerçekten bu hafta çok şeyler geldi geçti gözümün önünden ama yemedim neden Çünki size karşı sorumluluklarım var yesem yerdim size bile söylemezdim ama tartıda sabit gelmek gerçekten emek harcayan kızların %deyi yükseltmek için yaptıkları bütün çaba çöpe gidiyo eskiden neyin ne oldugunu bilmiyodum sabit olunca %deyi etkilemiyor sanıyorum o yüzden kul hakkına giriyor dedim yani onlar yemezken neden biz onların yiyemediklerim yiyip sonra pişmanlık duyalım söylemek istedigim buydu gulenyuzumsunsen sanırım dündü onada söyledik kendimi tutamıyorum dedi izne ayrılmasını kendini toparlamasını söyledik bu senin benim herkez için geçerli sadeve senlik bi durum degil canım benim tekrar kırdıysam çok özür dilerim

Ikinci haftayada aynini yapiyosun 13 gun diyeti bu ama siyah kahve ne filtre kahve mi bide 3 yumurta tost ooo ben okadar yiyememki
Sen istedin ben verdim anacım ister yap ister yapma sana kalmış sonra demeki gülümse benden gizli diyet mi yaptın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…