Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yapma arkadasim hepimizin boyle donemleri oluyor sikma canini nereye gidiyon burda bir aikeyiz asil sen hu hafta motive olursun tekrar

Allah razı olsun canım
Teşekkür ederim iyi dileklerin için
Düşmez kalkmaz bir Allah

25 kilo gitmiş dile kolay

Olurum tabi oldym bile sağol canım

Bu yarışmaya ilk katıldığımda 2009 veya 2010 başlarıydı o zamanlarda sabit gelenin hiç bir etkisi olmuyordu ama ben var ya ben doğrucu davut olarak çıkıntılık yaptım şu anda uygulanan hesaplamayı önerdim ki kimse amannn sabit gelirim diye gevşemesin diye gerçi pişman mıyım hayır çok daha adaletli oldu

Orda 1ekmek arasımı yazıyo kaptanım
Geçen bu Diyeti veren Didem fitnıs da söyledi tost yazıyo diye yarım ekmek arası sanmayın avuç içi kadar dedi
Valla tost diyince benim aklıma 2 dilim ekmek arası gelmişti zaten ama yin de çok. Amann o didemi sen deyince ben de takip edeyim dedim de elektrik alamadım bıraktım

Herşey senin başının altından çıktı desene

Valla tost diyince benim aklıma 2 dilim ekmek arası gelmişti zaten ama yin de çok. Amann o didemi sen deyince ben de takip edeyim dedim de elektrik alamadım bıraktım
Bende ilk zamanlar çok sinir oluyordum ama şimdi delisi oldum canlı yayınını 4gözle bekliyorum çok dobra bi kadın yapmacık degil yani Gamzemde takip ediyormuş onu

14 ocak spor ve su listesi

1.glstn99
1000 twister 200 puan
210 squat 210puan
100 mekik 100 puan
200 jj 40 puan
1000 bolgesel 200 puan
30 dk interval cardio 120 puan
5 dk wall sit 30 puan
Toplam 900 puan
2 lt su

2.gülümse25
40 dk cardio =160
1000 bacak =200
180jumping jast=36
25squat=25
20mekik =20
Toplam =441
2litre su

Allah razı olsun canım
Teşekkür ederim iyi dileklerin için
Düşmez kalkmaz bir Allah

25 kilo gitmiş dile kolay

Olurum tabi oldym bile sağol canım
Oo 25 kg masallah dile kolay valla sen cabuk motive olursun guveniyorum sana benim turuncu takima gel sen bak seni nasil motive ediyorum innuk gitmis zaten elmira dan haber yok ben tek kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…