- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 133
- 46
Yapma arkadasim hepimizin boyle donemleri oluyor sikma canini nereye gidiyon burda bir aikeyiz asil sen hu hafta motive olursun tekrar
Bu yarışmaya ilk katıldığımda 2009 veya 2010 başlarıydı o zamanlarda sabit gelenin hiç bir etkisi olmuyordu ama ben var ya ben doğrucu davut olarak çıkıntılık yaptım şu anda uygulanan hesaplamayı önerdim ki kimse amannn sabit gelirim diye gevşemesin diyeH Hamzakifzulal kalbini kırdıysam özür dilerim canım ama gerçekten bu hafta çok şeyler geldi geçti gözümün önünden ama yemedim neden Çünki size karşı sorumluluklarım var yesem yerdim size bile söylemezdim ama tartıda sabit gelmek gerçekten emek harcayan kızların %deyi yükseltmek için yaptıkları bütün çaba çöpe gidiyo eskiden neyin ne oldugunu bilmiyodum sabit olunca %deyi etkilemiyor sanıyorum o yüzden kul hakkına giriyor dedim yani onlar yemezken neden biz onların yiyemediklerim yiyip sonra pişmanlık duyalım söylemek istedigim buydu @gulenyuzumsunsen sanırım dündü onada söyledik kendimi tutamıyorum dedi izne ayrılmasını kendini toparlamasını söyledik bu senin benim herkez için geçerli sadeve senlik bi durum degil canım benim tekrar kırdıysam çok özür dilerim
Valla tost diyince benim aklıma 2 dilim ekmek arası gelmişti zaten ama yin de çok. Amann o didemi sen deyince ben de takip edeyim dedim de elektrik alamadım bıraktımOrda 1ekmek arasımı yazıyo kaptanım
Geçen bu Diyeti veren Didem fitnıs da söyledi tost yazıyo diye yarım ekmek arası sanmayın avuç içi kadar dedi
Herşey senin başının altından çıktı deseneBu yarışmaya ilk katıldığımda 2009 veya 2010 başlarıydı o zamanlarda sabit gelenin hiç bir etkisi olmuyordu ama ben var ya ben doğrucu davut olarak çıkıntılık yaptım şu anda uygulanan hesaplamayı önerdim ki kimse amannn sabit gelirim diye gevşemesin diyegerçi pişman mıyım hayır çok daha adaletli oldu
Bende ilk zamanlar çok sinir oluyordum ama şimdi delisi oldum canlı yayınını 4gözle bekliyorum çok dobra bi kadın yapmacık degil yani Gamzemde takip ediyormuş onuValla tost diyince benim aklıma 2 dilim ekmek arası gelmişti zaten ama yin de çok. Amann o didemi sen deyince ben de takip edeyim dedim de elektrik alamadım bıraktım
Dun akşam karar almıştım kaçamak yapana wall sit vereceğim diye. 100 jumping jack ve 3 dk wall sit seni bekler haydi başlaAllah razı olsun canım
Teşekkür ederim iyi dileklerin için
Düşmez kalkmaz bir Allah
25 kilo gitmiş dile kolay
Olurum tabi oldym bile sağol canım
Yani zevkler ve renkler tartışılmaz. Siz de dorisi sevmiyorsunuzBende ilk zamanlar çok sinir oluyordum ama şimdi delisi oldum canlı yayınını 4gözle bekliyorum çok dobra bi kadın yapmacık degil yani Gamzemde takip ediyormuş onu
Online da çok soru sorabileceğim biri burada muallakta kaldığımız bilmediğimiz konuları danışayım doğru beslenmeyi öğreneyim diye daha çok. Sizler için yani36 bedenle mi
Siyah kahve ne?
Kaptanların kralı yaaaOnline da çok soru sorabileceğim biri burada muallakta kaldığımız bilmediğimiz konuları danışayım doğru beslenmeyi öğreneyim diye daha çok. Sizler için yani
Tamam cnm yapalim su greyfurt sorununu halledeyimSen istedin ben verdim anacım ister yap ister yapma sana kalmış sonra demeki gülümse benden gizli diyet mi yaptın diye
Çok konuşuyor yaa iyi hoşdaYani zevkler ve renkler tartışılmaz. Siz de dorisi sevmiyorsunuzben hayat buluyorum
Oo 25 kg masallah dile kolay valla sen cabuk motive olursun guveniyorum sana benim turuncu takima gel sen bak seni nasil motive ediyorum innuk gitmis zaten elmira dan haber yok ben tek kaldimAllah razı olsun canım
Teşekkür ederim iyi dileklerin için
Düşmez kalkmaz bir Allah
25 kilo gitmiş dile kolay
Olurum tabi oldym bile sağol canım
Bak ben wals sit yapmadım onuda yapimDun akşam karar almıştım kaçamak yapana wall sit vereceğim diye. 100 jumping jack ve 3 dk wall sit seni bekler haydi başla
Leslie daha çok konuşuyor aslındaÇok konuşuyor yaa iyi hoşda
Onları bi daha yapcaktık kaldı yaaOo 25 kg masallah dile kolay valla sen cabuk motive olursun guveniyorum sana benim turuncu takima gel sen bak seni nasil motive ediyorum innuk gitmis zaten elmira dan haber yok ben tek kaldim
Ben de salı günü tahlilleri yaptıracağım sağlık ocağında. Salı perşembe tahlil günü. Sonucunu alınca da diyetisyene.Ben diyetisyene başlıyorum yarın
Saol varol kaptanim bizi dusundugun icinOnline da çok soru sorabileceğim biri burada muallakta kaldığımız bilmediğimiz konuları danışayım doğru beslenmeyi öğreneyim diye daha çok. Sizler için yani
Evet oda çok konuşuyor ama mecbur katlanıyoz wak wak wakLeslie daha çok konuşuyor aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?