Ewet kaptanim bi duzenle sana zahmet tek kaldim benOnları bi daha yapcaktık kaldı yaa
Bilmiyorum kuzum bende ben onun yerine Türk kahvesi yaparımSiyah kahve ne?
Bencede cok konusuyor bozuk turkcesiyleÇok konuşuyor yaa iyi hoşda
Ewet bende turk kahvesi yaparim ama hataydan aldigim bi siyah kahve vardi turk kahvesi gibi pisiyo ama kopugu olmuyo aci bisey sanirim oBilmiyorum kuzum bende ben onun yerine Türk kahvesi yaparım
Afiyet olsun cnmKendime sütlü tarçınlı türk kahvesi yaptım yanında bi hurma 1tane kuru incir Allahım bu ne güzellik
Valla şekerli hahve gibi oluyo denemenizi tavsiye ederim sagol kuzumAfiyet olsun cnm
Sekersiz severim ben cnm saolasinValla şekerli hahve gibi oluyo denemenizi tavsiye ederim sagol kuzum
Menüm
Sabah 10:30
2 haşlanmış yumurta
Az havuçlu marul salatası 1 küçük kase
Yarım dilim ekmek
1 çk bal+tereyağı
16:00
Elim büyüklüğünde tahinli çörek
18:45
1 kase yoğurt
Ben seni cok iyi anliyorum yaklasik 27 kilo verdigim zamanlar bana da oldu artik bir yorgunluk çöküyor bilmiyorum.kac aydir yapiyorsun ama ben 6 ay yaptimmm hedefime ulastim fakat bir sure sonra yeter diyesin geliyor 2 kalmis az daha sIK disini .sonrada koruma programi yaparsin birz daha rahatlarsinAllah razı olsun canım
Teşekkür ederim iyi dileklerin için
Düşmez kalkmaz bir Allah
25 kilo gitmiş dile kolay
Olurum tabi oldym bile sağol canım
Online da çok soru sorabileceğim biri burada muallakta kaldığımız bilmediğimiz konuları danışayım doğru beslenmeyi öğreneyim diye daha çok. Sizler için yani
27 kilo verdiğinde kaç kilodan kaça indin canım ,Ben seni cok iyi anliyorum yaklasik 27 kilo verdigim zamanlar bana da oldu artik bir yorgunluk çöküyor bilmiyorum.kac aydir yapiyorsun ama ben 6 ay yaptimmm hedefime ulastim fakat bir sure sonra yeter diyesin geliyor 2 kalmis az daha sIK disini .sonrada koruma programi yaparsin birz daha rahatlarsin
Sabah kahvaltıyla saat 19 dakiler ofsayt anacım mandalina lor ne alaka yan yana sabah kahvaltı kral gibi yap nasıl durdun onlarla09:00
3 kuru siyah erik
3 tane ceviz
1 küçük havuç
11:00 1 kupa yeşil çay
Öğle 12:00
5 yk yumurtalı ıspanak kavurması
4 yk yoğurt
Akşam 16:15
4 yk mantar sote
Bol salata
1 kase yoğurt
1 dilim tb ekmeği
19:00
1 mandalina
1 yk lor peynir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?