- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
Günaydın canım ohh biri geldi dedim bildirim gelince sabahtan beri kendi kendime yazıyordumGünaydın iyi haftalar
Ha ha ben lohusaları almıyom ama sonra görüşürüzDogum yaklaştı ya zayıflama topik leri ilgimi çekmeye başladı :)
Olsun kaçak yoksa sonra bi anda gidiyor üzülme stres yapma sengünaydın arkadaşlar bugun ki tartıdan korkuyorum kacak yok ciiiss coss yemedim önümden geçti gittiler ama regl den dolayi bu hafta gr oynamiyor
Gelsin canım kararlıysakaptanim bi arkadasim gelmek istiyor guruba alım yapabiliyormuyuz
Sagol.Hoşgeldin canısı
Okudum gayet yerinde eleştiriler yapmışsın iftihar ettim
Hemen anlatayım cocuklar anne anneye gidiyor gece sil toz al gunduz supuruyorum babam antrenör Ohhh mis vallaKız ben seni çok merak ediyorum
İdolümüzsün
Beş çocukla bu enerji ve zamanı nerden buluyorsun
Üç tanesi beni nakvt edebiliyor
Evin işi gücü hiç bitmez anlatsanabiraz
buldum canımGünaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Hayırlı sabahlar kızçeler
Niloyabebe hoş geldin canım benim
Dağ tırmanısımı kaptanımKızlar bu gun dağ tırmanışı jumping jack ve squat yapıyoruz. Herkes kendi kondisyonuna gore yapsın. Once jumping jack ile başlıyoruz ısınma olsun
Evet evet ben burdan başka bir yere gitmem aslaOtur bundan sonra evinde ne işin var yabancı yerlerde. Hadi cuma olsaydı bi de ben diskalifiye ederdim. Burdan birine haddini bildirsen nolur gerek yok yersiz çıkışlara
Evet basit mi geldi :Dağ tırmanısımı kaptanım
Whoooo o neydi öyle***12.TAKIM pazartesi tartı kontrol
gulenyuzumsunsen (71/
İnnuk (61.7/
Niloyabebe (74//73.2//0.800gr
Elmira2017 (60.7)
Gulumse25(81.1/
hamzakifzulal (69,5
Lemonade17(67.8
bulutungokyuzu (74.8
hCrb (77.4
glstn99(62/
Ecembal (64.5
Gamzemdwf(79
soffty(67,5
@feyzax (63.0/
@kozalakperisi (64.3
Florence_N(72.5
kaptanim ikisinidemi yapıcaz oysa sadece birini mi bide dun ki gibi belli saatlerdemiEvet basit mi geldi :
Saatler uymadı galiba dun canım herkes istediği saatte yapsın bu sefer.kaptanim ikisinidemi yapıcaz oysa sadece birini mi bide dun ki gibi belli saatlerdemi
Ha ha ben lohusaları almıyom ama sonra görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?