Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ayyy canım etmem mi hatta özelden adını yaz inşallah isminle dua ederim Allahim haurlisiyla hayırlı evlat diye

İnşalah doğumdan sonra 40im çıkınca aranizdaim:)
Özele gerek yok kuzum adım Gülseren şimdiden Allah razı olsun Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inş gel gel bekleriz

Canım dolu olmakla ne alakası var ben bütün bunları sana her hafta her hafta söyledim yani bilmiyorum ben senin için yapabileceğim bir şey yok gibi düşünüyorum artık. Kaç kere uzattım ben sana elimi kaç kere sadece zayıflamakla da ilgili değil ev işlerini beraber yapalım dedim yani bilmiyorum ben WhatsApp aldım istediğin zaman yaz dedim. Her zaman her konuda destek olmaya çalıştım. Yani yapabileceğim bir şey varsa yine yapayım. Ama ben artık sana ne yapacağım bilemiyorum. Yani gelipte elinden lokmaları alamam. Zorla saçından sürerek spor yaptıramam. Keşke yanımda olsan yapsam yani bir şeyler kendin yapacaksın. Ne istiyorsan sen söyle ben seni izne ayırdım diskalifiye etmedim kafanı toparla dedim üç hafta toparla gel. Yani istiyorsan ben yine destek olayım sana ama sen benim ne yapmam gerektiğini söyle o zaman.
Belli ki diğer arkadaşları motive olduğu şekilde motive olamıyorsun. Ben de çok yaratıcı bir insan değilim ki herkese farklı bir motive şekli bulayım. Sen o zaman özel olarak isteklerini söyle ben elimden geliyorsa yapayım.

Oncelikle kendimi doğru ifade edemediğim için takim önünde tekrar özür diliyorum.
Yanliş anlaşıldı yazdiklarim. Sitem etmek değil niyetim. Kavga etmek hiç değil zaten az cok biliyorsun beni tarzim degil.
Ama ne olur bir sey söyle ben ne yapayim da diger arkadaslarim gibi olayim.
Gecen hafta detoks denedim 61.4 gordum tekrar ciktim 62 ye. Bir sonra ki hafta tekrar denedim 300 gidiyor 500 geri geliyor.
Gecen hafta 5 gun sporum var. Yazamadim ama yaptim vazgeçmedim.
Menüde kaçamağimda yok. Dikkat ettim özellikle. Ama vücudumda birseyler ters gidiyor iki gündür regli bile tam olamadim.
Liste de olmasamda takimda olmam lazim. Başka türlü desteğim yok.
Senden özel olarak birsey isteyemem. Bir ben yokum takimda.
Gerçekten çok üzülüyorum ben ya..
Yapamiyorum neden yapamiyorum? Istemediğimden değil gerçekten beceremiyorum.
Offf ne bileyim.. Hakkını helal et vallagi gerdim seni de istemeden.

Neyse benim dr gerileceğim varmış demekki liste yapcam sana bekle

innuk canım bak net te bi kadın var taylan kulesinin kızımı neydi ben onun diyet listesini yapip ta baya kilo vermiştim ama biraz masraflı bi diyet şimdi imkanım müsait değil o yuzden yapmıyorum bi bak istersen ezgiuzmansel diye yaz hafta hafta
diyet listen değişiyor biraz uğraştıricı ama etkili bu diyeti yaptıktan sonra bi vücut analizi yaptırdım hep yağdan vermişim ve degerlerim gayet saglikliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…