- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Canım acık otu ic çok iyi gelecekben de aynısı
Ayyy Maşallah canım az kalmış Rabbim analı babalı büyütsün inşallahAyyy canım etmem mi hatta özelden adını yaz inşallah isminle dua ederim Allahim haurlisiyla hayırlı evlat diye
İnşalah doğumdan sonra 40im çıkınca aranizdaim:)
Olmaz Canım emziriyor oCanım acık otu ic çok iyi gelecek
Aaa pardon o zamanOlmaz Canım emziriyor o
Özele gerek yok kuzum adım Gülseren şimdiden Allah razı olsun Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inş gel gel beklerizAyyy canım etmem mi hatta özelden adını yaz inşallah isminle dua ederim Allahim haurlisiyla hayırlı evlat diye
İnşalah doğumdan sonra 40im çıkınca aranizdaim:)
Kabızlıgamımiyi iyi geliyo açlık otu ben alim onuCanım acık otu ic çok iyi gelecek
Özele gerek yok kuzum adım Gülseren şimdiden Allah razı olsun Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inş gel gel bekleriz
google amcaya sor bayagi faydasını gören olmusKabızlıgamımiyi iyi geliyo açlık otu ben alim onu
Canım dolu olmakla ne alakası var ben bütün bunları sana her hafta her hafta söyledim yani bilmiyorum ben senin için yapabileceğim bir şey yok gibi düşünüyorum artık. Kaç kere uzattım ben sana elimi kaç kere sadece zayıflamakla da ilgili değil ev işlerini beraber yapalım dedim yani bilmiyorum ben WhatsApp aldım istediğin zaman yaz dedim. Her zaman her konuda destek olmaya çalıştım. Yani yapabileceğim bir şey varsa yine yapayım. Ama ben artık sana ne yapacağım bilemiyorum. Yani gelipte elinden lokmaları alamam. Zorla saçından sürerek spor yaptıramam. Keşke yanımda olsan yapsam yani bir şeyler kendin yapacaksın. Ne istiyorsan sen söyle ben seni izne ayırdım diskalifiye etmedim kafanı toparla dedim üç hafta toparla gel. Yani istiyorsan ben yine destek olayım sana ama sen benim ne yapmam gerektiğini söyle o zaman.Ya gercekten inanamiyorum bu kadar dolumuydun bana karşı?
Ben zaten yapamiyorum kendime güvenim bitik durumda. Üzülüyorum motivasyona ihtiyaç duyduğumu anlatmak istiyorum.
Anlatmaya çalıştığım karşısında daha ağır ve kırıcı yaklaşım sergiliyorsun.
Ben tartışma değil tam tersi destek istiyorum.
Bu kadar acı dilli olma lütfen. Gerçekten takımı umursamasam burda işim ne? Niye hala yazayım bunları buraya..
Ben kendimi eleştirmeye çalışıyorum. Nerde ne yanlış yapıyorum bulmaya çalışıyorum.
Bana sabır gösterme, ayrıcalıkta gösterme, destek ol istiyorum. Ne karar verirsen amenna diyorum. Ne zaman tamam bu sefer yapacağım desem bi noktada kalakalıyorum.
Ben ağliyorum senden sırtımı sıvazlamanı bekliyorum sen tokatlıyorsun.
Ben herseyi dort dortluk yaptimda sen bana boyle yaptin demedim ki. Ben kendimi eleştirmeye çalıştım.
Amin kuzum inş Allah Allah razı olsunTamam canım. Not aldım inşallah dualarım. Seninle olacak. Sen de güzel haberi yazarsın buralara :)
Oncelikle kendimi doğru ifade edemediğim için takim önünde tekrar özür diliyorum.Canım dolu olmakla ne alakası var ben bütün bunları sana her hafta her hafta söyledim yani bilmiyorum ben senin için yapabileceğim bir şey yok gibi düşünüyorum artık. Kaç kere uzattım ben sana elimi kaç kere sadece zayıflamakla da ilgili değil ev işlerini beraber yapalım dedim yani bilmiyorum ben WhatsApp aldım istediğin zaman yaz dedim. Her zaman her konuda destek olmaya çalıştım. Yani yapabileceğim bir şey varsa yine yapayım. Ama ben artık sana ne yapacağım bilemiyorum. Yani gelipte elinden lokmaları alamam. Zorla saçından sürerek spor yaptıramam. Keşke yanımda olsan yapsam yani bir şeyler kendin yapacaksın. Ne istiyorsan sen söyle ben seni izne ayırdım diskalifiye etmedim kafanı toparla dedim üç hafta toparla gel. Yani istiyorsan ben yine destek olayım sana ama sen benim ne yapmam gerektiğini söyle o zaman.
Belli ki diğer arkadaşları motive olduğu şekilde motive olamıyorsun. Ben de çok yaratıcı bir insan değilim ki herkese farklı bir motive şekli bulayım. Sen o zaman özel olarak isteklerini söyle ben elimden geliyorsa yapayım.
Oncelikle kendimi doğru ifade edemediğim için takim önünde tekrar özür diliyorum.
Yanliş anlaşıldı yazdiklarim. Sitem etmek değil niyetim. Kavga etmek hiç değil zaten az cok biliyorsun beni tarzim degil.
Ama ne olur bir sey söyle ben ne yapayim da diger arkadaslarim gibi olayim.
Gecen hafta detoks denedim 61.4 gordum tekrar ciktim 62 ye. Bir sonra ki hafta tekrar denedim 300 gidiyor 500 geri geliyor.
Gecen hafta 5 gun sporum var. Yazamadim ama yaptim vazgeçmedim.
Menüde kaçamağimda yok. Dikkat ettim özellikle. Ama vücudumda birseyler ters gidiyor iki gündür regli bile tam olamadim.
Liste de olmasamda takimda olmam lazim. Başka türlü desteğim yok.
Senden özel olarak birsey isteyemem. Bir ben yokum takimda.
Gerçekten çok üzülüyorum ben ya..
Yapamiyorum neden yapamiyorum? Istemediğimden değil gerçekten beceremiyorum.
Offf ne bileyim.. Hakkını helal et vallagi gerdim seni de istemeden.
Gülenyüzümsünse bulutungokyuzu nedcek asılEki Görüntüle 2094682 Kızlarrrr bakın ne buldummmmw hafi herkes adını harflerine gelen sporu yapsın H Hamzakifzulal veGulumse24 anam siz yandınız bir sürü harf var adınızda
Ben gerçek isimlerinizi dedim kız onların isimlerini bilmiyom.Gülenyüzümsünse bulutungokyuzu nedcek asıl
Bende Niloyabebe kodladımBen gerçek isimlerinizi dedim kız onların isimlerini bilmiyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?