aynen bunun için geldik buraya zaten hata yaptığımızda uyarılmak için alınganlık yapmamak lazım aileyiz diyosakMaşallah herkes topu tüfegi almış gelmiş burda biz takımdaki herkes eleştirilere saygı duymak zorunda arkadaşlar sakin herkes ortamı germeye gerek yok bunu bile bile bu yola başladık uyarmak niye bu kadar tartışma konusu oldu hayırdır amaç ne kimse kimseyi Huzursuz etme hakkına sahip degil alttan alttan laf sokmak hiç yakışmıyor kim ne eder kendine eder bu kadar basit
maşallah kız vermeye devam sende darısı bana***12.TAKIM pazartesi tartı kontrol
gulenyuzumsunsen (71/72.2/-1.2)
İnnuk (61.7/
Niloyabebe (74//73.2//0.800gr
Elmira2017 (60.7)
Gulumse25(81.1/80.6/0.5)
hamzakifzulal (69,5
Lemonade17(67.8/sbt
bulutungokyuzu (74.8/74.2/0.6)
hCrb (77.4
glstn99(62/63
Ecembal (64.5/64.4/0.1
Gamzemdwf(79
soffty(67,5
@feyzax (63.0/
@kozalakperisi (64.3
Florence_N(72.5
Sabah artıydım 2gün wc çıkamadım şimdi çıktım tartıldımmaşallah kız vermeye devam sende darısı bana
Yok artıkSabah artıydım 2gün wc çıkamadım şimdi çıktım tartıldım
Bende dört günde bir çıkıyodum allahtan şimdi iki günde bir çıkıyorum bunada şükürSabah artıydım 2gün wc çıkamadım şimdi çıktım tartıldım
Evet canım çok haklısın maşallah her hafta mesajlarını okumaktan gözlerim şaşı oluyordu paylaşımların ucu bucağı yoktu. Sporun dersen her hafta spor kraliçesi seçiliyordun. Menulerin zaten herkesten once ilk sen paylaştın. Kaçamak haşaaa senin yanından geçmez. Sadece çarşambadan beri telefonundaki sorundan pylaşımın yok. Ben de hemen etiketledim. Çok haklısın canım.
Bu mesajla ben de daha önce gunde 15-20 mesaj yazmadığı için takıma almadığım 25-30 belki de daha fazla kişiden ozur diliyorum.
Spor yapmadığı için listeden çıkardıklarımdan özür diliyorum
Kilo veremeyip bir de uZerine kilo aldığı için diskalifiye ettiklerimden ozur diliyorum
Hepsine sana gosterdiğim sabrı gostermediğim için özür diliyorum
Evet kilo veremiyorsa ve ısrarla kaçamak yapıp takıma uğramıyorsa benim için vakit kaybıdır
Defalarca uyarmamq rağmen hala beni kaale almayıp dalga geçer gibi takılıyorsa benim için vakit kaybıdır
Burda %2 derece çıkaracakken ikinci olunduysa bunda her kesin kendinde sorumluluk araması lazım
Söylediğin hiç bir sitemi haketmiyorum. Kesinlikle kabul etmiyorum.
1. Sayfadaki kuralları okusaydın senin durumun diskalifiye sebebi ama ben izine çıkardım toparlan gel diye. Yok kimseye yaranamıyorum.
Ne oldu kiYok artık
Maşallah12.TAKIM pazartesi tartı kontrol
gulenyuzumsunsen (71/72.2/-1.2)
İnnuk (61.7/
Niloyabebe (74//73.2//0.800gr
Elmira2017 (60.7)
Gulumse25(81.1/
hamzakifzulal (69,5
Lemonade17(67.8/sbt
bulutungokyuzu (74.8/74.2/0.6)
hCrb (77.4
glstn99(62/63
Ecembal (64.5/64.4/0.1
Gamzemdwf(79
soffty(67,5/67,1/0,4)
@feyzax (63.0/
@kozalakperisi (64.3
Florence_N(72.5
Maşallah herkes topu tüfegi almış gelmiş burda biz takımdaki herkes eleştirilere saygı duymak zorunda arkadaşlar sakin herkes ortamı germeye gerek yok bunu bile bile bu yola başladık uyarmak niye bu kadar tartışma konusu oldu hayırdır amaç ne kimse kimseyi Huzursuz etme hakkına sahip degil alttan alttan laf sokmak hiç yakışmıyor kim ne eder kendine eder bu kadar basit
Gülüme bakın maşallahNe oldu ki
ben de aynısıSabah artıydım 2gün wc çıkamadım şimdi çıktım tartıldım
Dün menüsünü yazmayanlar :
@Elmira2017 (salıdan beri girmiyor foruma)
@Hamzakifzulal (dün telefon sorunu vardı)
@lemonade17
hCrb
kozalakperisi (cumadan beri girmemiş)
@sevimli 2015
@florence_N (dününki bu sanırım unutmuşsun diğeirne eklemeyi )
Haftalık olarak menümü yazmıştım cuma gün
Sabah 70 gram protein, 90 gram yeşillik 25 gram ekmek 1 fincan çay 1 yeşil elma
Öğlen 130 gram protein, 130 gram salata 25 gram ekmek 1 armut
Akşam 175 gram protein 105 gram salata 25 gram ekmek
3,5 lt su
Kilom 77,4
Kuzucum hamileymişsin Rabbim kucagina almayı da nasip etsin saglıkla sıhhatli inş bende gebelik için kilo veriyorum ama tık yok benim için dua edermisin dogum anında şayet aklına gelirse Rabbim tüm anne olmak isyiteyenlere nasip etsin benide içlerinden ayırmasın inş
Dogum dan sonra seni aramızda görmek isteriz mutlaka gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?