- 19 Ocak 2016
- 5.429
- 5.562
- 198
Akşam yapayım kaptanBen gerçek isimlerinizi dedim kız onların isimlerini bilmiyom.
canim yakuba tarcin dokunmuyorsa elmayı küp küp dogra üstüne tarçın serp açlık krizlerine birebirİştah için yaptığınız birşey varmı bu aralar çok iştahlıyım
İngilizce de ş yok ü yokEki Görüntüle 2094682 Kızlarrrr bakın ne buldummmmw hafi herkes adını harflerine gelen sporu yapsın H Hamzakifzulal ve @Gulumse25 anam siz yandınız bir sürü harf var adınızda
Canim artik internete ki diyetler de etki etmiyor bana.innuk canım bak net te bi kadın var taylan kulesinin kızımı neydi ben onun diyet listesini yapip ta baya kilo vermiştim ama biraz masraflı bi diyet şimdi imkanım müsait değil o yuzden yapmıyorum bi bak istersen ezgiuzmansel diye yaz hafta hafta
diyet listen değişiyor biraz uğraştıricı ama etkili bu diyeti yaptıktan sonra bi vücut analizi yaptırdım hep yağdan vermişim ve degerlerim gayet saglikliydi
innukcum moralini bozma olur böyle biz bir aileyiz burda zaten kaçkilosunki 10 daha vericenCanim artik internete ki diyetler de etki etmiyor bana.
Sindirim sistemi ve metabolizma da sıkıntı var.
Bu kilo verme girisimim 13 ekimde 69.1 le basladi. Takima 66 civariyken girdim.1 kasimda.
Durum söyle ilk 15 gün sporsuz 3 kg gitmiş. Sonraki 3 ay giden toplam 4 kilo.
Son bir ay 300 verip 500 aliyorum. Spor yaptigim halde gitmiyor.
Su an diyetisyen arastiriyorum.
Maddi olarak bir sekilde ayarlayip basliycam 10 kg daha var verilecek.
Bu sekilde deneye yanila yipraniyorum hem fiziksel hem de psikolojik olarak.
arada bi sağmak gerek cnm yoksa içerde kistleşirÖnceden deneyimli annelerimiz var mı aranızda kızlar? Emzirmeyi bıraktık malum, 2.5 gün oldu. Sönük bir balon iken estetik yaptırmış bir görüntüm oldu 2 günde. Sağmak süt yapımını artırır diye sagmiyorum ama uyumak zorlasmaya başladı..
Gercek adımız mi nickimiz miEki Görüntüle 2094682 Kızlarrrr bakın ne buldummmmw hafi herkes adını harflerine gelen sporu yapsın H Hamzakifzulal ve @Gulumse25 anam siz yandınız bir sürü harf var adınızda
Gerçek adını yap canımGercek adımız mi nickimiz mi
15 gündür günde 1 kez emziriyordum. Azaltarak bıraktirdim, yine de sagmali miyim?arada bi sağmak gerek cnm yoksa içerde kistleşir
Yazmissiniz ZatenGercek adımız mi nickimiz mi
Sen mi korkcan spordanbende yandım benim ismimdede her harf var
ha o zaman gerek yok cnm15 gündür günde 1 kez emziriyordum. Azaltarak bıraktirdim, yine de sagmali miyim?
he he tabiki korkmam spordan çok karışık olur diye dedimSen mi korkcan spordan
60 saniye wallsit ve 60 sn plank ne yaa. Ben adımı değiştirmeye nüfusa gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?