öncelikle merhaba cnm üzme kendini geçöer herşey o direnci kıracağına inan öncelikle sen kendine güven ve inan gerisi gelir zaten biz bir aileyiz alınganlık yapmamak lazım sen aramıza dön tekrar bak herşey daha iyi olacakGunaydin herkese,
Carsambadan beri telefonumda ki donma sorunundan dolayı mesaj yazamadim. Ama yazilan herseyi okudum hakkimda yazilanlar da dahil. Bu kadar önemsiz oldugumu anladiktan sonra baya bir düşündüm bu konuda.
Takima girdigimden beri ilk kez 100 gr artı gelmisim. Ne oldu bana niye böyle oldu diye kendi kendimi sorguluyorum kaç gecedir.
Yillar oncesinin mesajlarini falan buldum gebelik kilo takip cizelgemi buldum baktim.
Hesapladim kitapladim hayatimin 3 te 1 inde ben 62 kilonun uzerindeymisim. Hatta surekli 68-69 falan..
O yuzden 1 aydir tarti da 62 rakaminin altini goremiyorum.
Cok zorlu bir sureç bu direnci kirmak biliyorum elimden gelenin fazlasinida yapiyorum. Telefonda ki sorun yuzunden gecen hafta basinda düzenli yazdim ama carsambadan sonra yazamadim.
Moralim motivasyonum inancim bitmek üzere. Bir diyorum hayır vazgeçmeyeceksin bir diyorum boş ver senden bi cacık olmaz buraya kadarmış.
Son zamanlarda takimda eğer basarili olmazsan yerin yok gibi bir mesaj aliyorum. Yani benim gibi motivasyonu bitik, takılıp kalmış,isteyen ama yapamayanlarla vakit kaybedilmiyor gibi.
Belkide ben öyle algiliyorum belki baska türlü desteğe ihtiyacim var.
Ya burda birakacagim. Ya da profesyonel destek alacağım.
Üzgünüm arkadaşlar.
Güvenilmez oldugum için
Sizin kadar azimli olamadığım için
Kilo direncimi kıramadığım için
Ve cuma gunu birincilik hakkinizi elinizden aldigim icin hepinizden tek tek özür diliyorum.
evet yakınız canım gün sonunda mı menüyü paylaşıyoruz :\Hımm yakın sayılırız kuleye yakınım ben de diş fakültesinin orda
Evet canım hem buraya yazıyoruz hem de 1. Sayfada link var orayaevet yakınız canım gün sonunda mı menüyü paylaşıyoruz :\
Hemen anlatayım cocuklar anne anneye gidiyor gece sil toz al gunduz supuruyorum babam antrenör Ohhh mis valla
Sendeki neSende ki genetik bir başarı desene
[/QUOTE]***12.TAKIM pazartesi tartı kontrol
gulenyuzumsunsen (71/72.2/-1.2)
İnnuk (61.7/
Niloyabebe (74//73.2//0.800gr
Elmira2017 (60.7)
Gulumse25(81.1/
hamzakifzulal (69,5
Lemonade17(67.8/sbt
bulutungokyuzu (74.8/74.2/0.6)
hCrb (77.4
glstn99(62/63
Ecembal (64.5/64.4/0.1
Gamzemdwf(79
soffty(67,5
@feyzax (63.0/
@kozalakperisi (64.3
Florence_N(72.5
TamamdırEvet canım hem buraya yazıyoruz hem de 1. Sayfada link var oraya
[/QUOTE]***12.TAKIM pazartesi tartı kontrol
İnnuk (61.7/
Elmira2017 (60.7)
Gulumse25(81.1/
hamzakifzulal (69,5
Lemonade17(67.8/sbt
hCrb (77.4
glstn99(62/63
Ecembal (64.5/64.4/0.1
Gamzemdwf(79
soffty(67,5
@feyzax (63.0/
@kozalakperisi (64.3
Florence_N(72.5
Yaaa beğenmedin mi
Kuzucum hamileymişsin Rabbim kucagina almayı da nasip etsin saglıkla sıhhatli inş bende gebelik için kilo veriyorum ama tık yok benim için dua edermisin dogum anında şayet aklına gelirse Rabbim tüm anne olmak isyiteyenlere nasip etsin benide içlerinden ayırmasın inşAnaaaaa laflara gel :) neyse anka sayılı gün çabuk geçer :)
Gunaydin herkese,
Carsambadan beri telefonumda ki donma sorunundan dolayı mesaj yazamadim. Ama yazilan herseyi okudum hakkimda yazilanlar da dahil. Bu kadar önemsiz oldugumu anladiktan sonra baya bir düşündüm bu konuda.
Takima girdigimden beri ilk kez 100 gr artı gelmisim. Ne oldu bana niye böyle oldu diye kendi kendimi sorguluyorum kaç gecedir.
Yillar oncesinin mesajlarini falan buldum gebelik kilo takip cizelgemi buldum baktim.
Hesapladim kitapladim hayatimin 3 te 1 inde ben 62 kilonun uzerindeymisim. Hatta surekli 68-69 falan..
O yuzden 1 aydir tarti da 62 rakaminin altini goremiyorum.
Cok zorlu bir sureç bu direnci kirmak biliyorum elimden gelenin fazlasinida yapiyorum. Telefonda ki sorun yuzunden gecen hafta basinda düzenli yazdim ama carsambadan sonra yazamadim.
Moralim motivasyonum inancim bitmek üzere. Bir diyorum hayır vazgeçmeyeceksin bir diyorum boş ver senden bi cacık olmaz buraya kadarmış.
Son zamanlarda takimda eğer basarili olmazsan yerin yok gibi bir mesaj aliyorum. Yani benim gibi motivasyonu bitik, takılıp kalmış,isteyen ama yapamayanlarla vakit kaybedilmiyor gibi.
Belkide ben öyle algiliyorum belki baska türlü desteğe ihtiyacim var.
Ya burda birakacagim. Ya da profesyonel destek alacağım.
Üzgünüm arkadaşlar.
Güvenilmez oldugum için
Sizin kadar azimli olamadığım için
Kilo direncimi kıramadığım için
Ve cuma gunu birincilik hakkinizi elinizden aldigim icin hepinizden tek tek özür diliyorum.
Evet mutlu olduum insallah korurum hafta içi. SayenizdeYaaa bak baklavaları yemedin ne guzel oldu yaşasınnnn
Sendeki ne
Canım seni anlıyorum bir kaç haftadir daha bir hırslı bu takım buda bizim gibi hedefine çok az kalan aylardır veren ama takılan yada psikolojik bıkkınlık yaşayanları zorluyor
Sana tavsiyem Hiiiç moralini bozma zaten yakın zamanda iş konusunda sıkıntı yaşadın şimdi bir de bunu ekleyip beceriksizim gibi düşünüp depresyona girersin allah korusun
Şunu unutma burada gram veren kendine veriyor geri kalan motivasyonun parçası detoks ile verip yoyo etkisi yaşamak daha kötü moral bozma öyle ya da böyle yola devam
Ben sporlarını kastetmiştim senin muayyen günün müBen de ki insani bir zaaf herkes kadar
Sen hep anlatmazmısın kaptanım Nutella kavonozunun dşbini nasıl gördüm Diye
Bu detoks rüzgarı geçer gider boşver bakma sen onlara biz sağlıkla devam edelim kaçamakları telafi edelim yeter
Ecembal sabit gelmiş mesajıma bakın ne demişim boyuna gore kilon yok normal böyle olması. Gerçekten hırs için yapıyor olsam ben 80 den aşağı kimseyi kabul etmem ama mevlana gibi kaç kilon olursa olsun gel diyoruz..
Tebrik ederim canım***12.TAKIM pazartesi tartı kontrol
İnnuk (61.7/
Elmira2017 (60.7)
Gulumse25(81.1/
hamzakifzulal (69,5
Lemonade17(67.8/sbt
hCrb (77.4
glstn99(62/63
Ecembal (64.5/64.4/0.1
Gamzemdwf(79
soffty(67,5
@feyzax (63.0/
@kozalakperisi (64.3
Florence_N(72.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?