Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

1. Sayfadaki kuralları okusaydın senin durumun diskalifiye sebebi ama ben izine çıkardım toparlan gel diye. Yok kimseye yaranamıyorum.

öncelikle merhaba cnm üzme kendini geçöer herşey o direnci kıracağına inan öncelikle sen kendine güven ve inan gerisi gelir zaten biz bir aileyiz alınganlık yapmamak lazım sen aramıza dön tekrar bak herşey daha iyi olacak

***12.TAKIM pazartesi tartı kontrol

gulenyuzumsunsen (71/72.2/-1.2)
İnnuk (61.7/
Niloyabebe (74//73.2//0.800gr
Elmira2017 (60.7)
Gulumse25(81.1/
hamzakifzulal (69,5
Lemonade17(67.8/sbt
bulutungokyuzu (74.8/74.2/0.6)
hCrb (77.4
glstn99(62/63
Ecembal (64.5/64.4/0.1
Gamzemdwf(79
soffty(67,5

@feyzax (63.0/
@kozalakperisi (64.3
Florence_N(72.5[/QUOTE]

[/QUOTE]
Yaaa bak baklavaları yemedin ne guzel oldu yaşasınnnn

[/QUOTE]
Bravo ben de hergun spor yapiyorum bu hafta bakalim etkisi ne olacak cumaya

Yaaa beğenmedin mi
Anaaaaa laflara gel :) neyse anka sayılı gün çabuk geçer :)
Kuzucum hamileymişsin Rabbim kucagina almayı da nasip etsin saglıkla sıhhatli inş bende gebelik için kilo veriyorum ama tık yok benim için dua edermisin dogum anında şayet aklına gelirse Rabbim tüm anne olmak isyiteyenlere nasip etsin benide içlerinden ayırmasın inş
Dogum dan sonra seni aramızda görmek isteriz mutlaka gel

Canım seni anlıyorum bir kaç haftadir daha bir hırslı bu takım buda bizim gibi hedefine çok az kalan aylardır veren ama takılan yada psikolojik bıkkınlık yaşayanları zorluyor
Sana tavsiyem Hiiiç moralini bozma zaten yakın zamanda iş konusunda sıkıntı yaşadın şimdi bir de bunu ekleyip beceriksizim gibi düşünüp depresyona girersin allah korusun
Şunu unutma burada gram veren kendine veriyor geri kalan motivasyonun parçası detoks ile verip yoyo etkisi yaşamak daha kötü moral bozma öyle ya da böyle yola devam

Bana bak gelirim oraya saçını başını yolarım. Neden olaya kilo vermek olarak bakıyorsunuz ki. İnnukun olayı kilo verememek değil takıma yeterince vakit ayırmayıp bide uZerine ortalamyı düşürmek. Bak ben sana hiç bir şey demedim eşin ameliyat oldu olabilir sabit gelmen bile çok iyi ben senin dunku kaçamak yapıp burda yazdığın mesaja kızdım. Neden sadece kendi pencerenizden bakıyorsunuz. Ya da bi de benim açımdan baksanıza. O kadar emek veriliyor burada uzerine hala gelip de amannn ben bu gun yedim verin cezamı gideyim diyince kimin morali bozulmaz. Herkes kaçamak yapıyor ben 2 dilim keke kurabiyelere vs hiç bir şey demiyorum allah aşkına yapmayın . Ama burda önemli olan tutumunuz. İnnukun çok kredisi vardı bende tuketti. İsterse 5 kilo versin gelsin bana ne. Burda takımla mı verdi hayır. Bu 5 kiloyu verirken takım arkadaşlarına katkısı oldu mu hayır.

alın kaptqn olun nasıl yonetilirmiş gosterin. Yok elini taşın altına koymadan ahkam kesmesin kimse.

Ecembal sabit gelmiş mesajıma bakın ne demişim boyuna gore kilon yok normal böyle olması. Gerçekten hırs için yapıyor olsam ben 80 den aşağı kimseyi kabul etmem ama mevlana gibi kaç kilon olursa olsun gel diyoruz..

Tebrik ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…