Aaaaa kimler gelmiş hoş gelmiş özledim canım yaa insan hiç mi gelmezGelmeyi düşünüyorum zaten
Hedef 63 tü ben hala 66 yım 67 de olabilir
ALLAH kabul etsin Kızçem afiyet olsunSimdiden menumu paylasayimda aksam iftarda kacamak yapmiyim degisiklik olursa paylasirim Allahn izniyle iftarim bu sekilde olacak
Sabah 06.30(sahur)
2 yumurtadan omlet
Yarim dilim tb ekmek
1 kucuk domates ve salatalik
1 kucuk dilim peynir
1 cay bardagi sut
Aksam 18.15(iftar)
1 kase corba
3 yemek k.ispanak yogurtlamasi
3 y.kasigi Domates salatasi
Saat 20.00
1 yesilcay
Saat 22.00
1 cay bardagi tarcinli sut
1 lt su
Karnabahar a brokoliye bayılıyorum ama nasıl yapıyorsa beni artı çıkarıyor tartıdAYumurta sabah yedim nohut da çok kalori lidir diye karnabahar haşlıyorum yoğurt lu bol biber li
Valla canım okullar açıldı bebek falan derken hiç girmedim kk yaAaaaa kimler gelmiş hoş gelmiş özledim canım yaa insan hiç mi gelmez
Allah kabul etsin afiyet olsun canımSimdiden menumu paylasayimda aksam iftarda kacamak yapmiyim degisiklik olursa paylasirim Allahn izniyle iftarim bu sekilde olacak
Sabah 06.30(sahur)
2 yumurtadan omlet
Yarim dilim tb ekmek
1 kucuk domates ve salatalik
1 kucuk dilim peynir
1 cay bardagi sut
Aksam 18.15(iftar)
1 kase corba
3 yemek k.ispanak yogurtlamasi
3 y.kasigi Domates salatasi
Saat 20.00
1 yesilcay
Saat 22.00
1 cay bardagi tarcinli sut
1 lt su
Karnıbahar dansa brokoliyi daha çok sevdimKarnabahar a brokoliye bayılıyorum ama nasıl yapıyorsa beni artı çıkarıyor tartıdA
Aynen kaptan ekmek den çok bulgurdan bakliyat dan korkar oldum bir yeşil mercimek var gönlümün efendisi o da evde kalmamışAfiyet olsun
Bu hafta bakliyat çok yememeye çalış bakalım
BalikesirrrrrCanım sen hangi ildesin
Onu geçen yazmıştın canım yazamadım yoğunluktan aynı sorun bende de var perşembe tüketmemek lazımKarnabahar a brokoliye bayılıyorum ama nasıl yapıyorsa beni artı çıkarıyor tartıdA
Aminnn cnm sagolasinALLAH kabul etsin Kızçem afiyet olsun
Ben Cuma cumartesi yiyorum pazartesi tartısında artı geliyorum , geçen hafta geçti Cuma'ya - geldim ama bu kez ne olacak bilmiyorum.Onu geçen yazmıştın canım yazamadım yoğunluktan aynı sorun bende de var perşembe tüketmemek lazım
Insallh cnm ezan okundu burda ama ben henuz sofraya oturmadim ezan okunuca tarcinli elmali suyumu ictim corbamin pismesini bekliyorum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?