Hiç sevmedim hoşaf gibi oluyo bana çok şekerli geldiBen iki gündür yapıyorum
Google'da bulduklarımda limon da vardı da ben de diyorum nasıl şekerli bu. Bayılırım... Bir ara öksürüğe iyi geliyor diye elma kabuğu ve tarçın kaynatmıştim. Elmayi dilimleyip mi katıyorum?Evet elma kürü kaynatılarak yapılıyor 1kırmızı elma 8bardak su 1çöp tarçın hepini kaynatıp sogutup içiyorlar
Akşamı en katı diyete bile abartı yorum gündüz ağzımı boş tutmam lazım iyi gidiyor ozaman. Valla eşimdem çok yedim bir buçuk tabak nohut yarım tabak pilav ve kepek ekmeği. Yarım paket çikolataYaz yaz bugün misafirsin zatin gurubun özelliği sorumluluk oldugu için yiyemiyosun yarın başlarsın dikkat etmeye
Masalllh iyi yemissinEvet çok yedim başta da dedim boğaz iyi benim nohut pilav vardı ben yarım kepek ekmeği bir buçuk tabak yemek yarım tabak pilav yedim salata. Birde BİM bitter çikolata yedim yarım paket daha saat 8
Hiç sevmedim hoşaf gibi oluyo bana çok şekerli geldi
Bazi yerlerde rendeleyeblrsinz demisler de benim yaptigm soyle 1 elma dili dilim 2 kabuk tarcin 1 litre su aksamdan sabaha dolapta vekliyor sonra icine limon sikarak iciyorumYok kız küp küp dogranıyo elma rendelenmiyo onuda senden duydum nette tarifi var elma kürü diye
Kız ben tatlıya bayılırım ama ne bilim sevemedimSen şekerli şeyler sevmiyorsun ya ondan sanırım
Benim tatlı krizim olduğu için öğünler arası hiç bişi yemememi sağladı
Elmaları suzuyor muyuz yoksa yiyor muyuz?Sen şekerli şeyler sevmiyorsun ya ondan sanırım
Benim tatlı krizim olduğu için öğünler arası hiç bişi yemememi sağladı
Ben instegramda gördüm bu tarifi sadece 2malzeme yazıyo elma ve çubuk tarçın su o kadar dur bulup atayımGoogle'da bulduklarımda limon da vardı da ben de diyorum nasıl şekerli bu. Bayılırım... Bir ara öksürüğe iyi geliyor diye elma kabuğu ve tarçın kaynatmıştim. Elmayi dilimleyip mi katıyorum?
Elmaları suzuyor muyuz yoksa yiyor muyuz?
Bebekten sonra böyle oldum. Önceden hiç düşkün değildim herşeyden az yerdim durmasını bilirdimMasalllh iyi yemissin
Ben de yemedimBen yemedim canım su bitene kadar içinde kaldı
Bundada içinde duruyor yenecek diye bişey yazmıyo Siz bilirsiniz onuda artıkınBen yemedim canım su bitene kadar içinde kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?