Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Evet elma kürü kaynatılarak yapılıyor 1kırmızı elma 8bardak su 1çöp tarçın hepini kaynatıp sogutup içiyorlar
Google'da bulduklarımda limon da vardı da ben de diyorum nasıl şekerli bu. Bayılırım... Bir ara öksürüğe iyi geliyor diye elma kabuğu ve tarçın kaynatmıştim. Elmayi dilimleyip mi katıyorum?

Yaz yaz bugün misafirsin zatin gurubun özelliği sorumluluk oldugu için yiyemiyosun yarın başlarsın dikkat etmeye
Akşamı en katı diyete bile abartı yorum gündüz ağzımı boş tutmam lazım iyi gidiyor ozaman. Valla eşimdem çok yedim bir buçuk tabak nohut yarım tabak pilav ve kepek ekmeği. Yarım paket çikolata

Sabah kahvaltım saat 11.00
3kaşık yulaf
3kaşık mısır gevregi
1kaşık dövülmüş ceviz
1bardak süt karıştırıp yedim

Öglen yemegi saat 14.30
1tabak kıymalı karnıbahar
1kaşık yogurt

Ara ögün saat 16.30
1tane elma dilimledim tarçın döküp yedim

Akşam yemegi saat 19.00
1porsiyon hamsi
Büyük bir kase karışık salata

Ara ögün saat 21.00
1tane elma

1.litre dukan birası
1litre su

Yok kız küp küp dogranıyo elma rendelenmiyo onuda senden duydum nette tarifi var elma kürü diye
Bazi yerlerde rendeleyeblrsinz demisler de benim yaptigm soyle 1 elma dili dilim 2 kabuk tarcin 1 litre su aksamdan sabaha dolapta vekliyor sonra icine limon sikarak iciyorum

Menüm

Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği
1 tk tereyağı
1 tk bal
1 haşlanmış yumurta
Çay

Öğlen13
Koyden gelen kepekli buğday ile tereyağlı pilav 1 kase

Akşam 18:30
1 YK tavuklu pilav
2 YK ıspanak yemeği

Google'da bulduklarımda limon da vardı da ben de diyorum nasıl şekerli bu. Bayılırım... Bir ara öksürüğe iyi geliyor diye elma kabuğu ve tarçın kaynatmıştim. Elmayi dilimleyip mi katıyorum?
Ben instegramda gördüm bu tarifi sadece 2malzeme yazıyo elma ve çubuk tarçın su o kadar dur bulup atayım

Kahvaltı
Küçük dilim peynir
Bir haşlanmış yumurta
Zeytin
Çeyrek ekmek
Çay

Öğlen
Bir tabak tarhana çorbası
Yeşillik

Akşam
1buçuk tabak nohut yemeği
Yarım tabak pirinç pilavı
Yarım kepek ekmeği
Salata
Yarım paket bitter çikolata

3 litreye yakın su
5 dk kalça bacak workout spora başlangıç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…