Tarçınlı elma kürümü yaptınInsallh cnm ezan okundu burda ama ben henuz sofraya oturmadim ezan okunuca tarcinli elmali suyumu ictim corbamin pismesini bekliyorum suan
Hoşgeldin canım aramızaİnş birde bazen göbek çalıştırabilsem süper olucak. Bekarken hafta da 2 kere workout yapıyordum çok iyidi ama şimdi nerdeee
Tşk ederim canım :) ben varım yediklerini yazmaya utanıyorumHoşgeldin canım aramıza
Ben yedim yazamıyorumYemwk yiycem balığın pişmesini bekliyorum sabırsızlıkla
Evet cnm hergun 4 bardak falan iciyo4m ac karninaTarçınlı elma kürümü yaptın
Merak ettim neler neler yedin cok mu yedinTşk ederim canım :) ben varım yediklerini yazmaya utanıyorum
Şekerli oluyo hiç içemedim döktüm ama çok faydasını gören varEvet cnm hergun 4 bardak falan iciyo4m ac karnina
Şuan beynine doymadım sinyali gönderiyorsun Biraz bekle doyduğunu hissedeceksinHer guzel sey gibi aksam yemgi de bitti ve hic kacamak yapmadimmm ama pek dotdugumda soylenemez ALLAH bereket versin
Yaz yaz bugün misafirsin zatin gurubun özelliği sorumluluk oldugu için yiyemiyosun yarın başlarsın dikkat etmeyeBen yedim yazamıyorum
Kaynatarak mi yapıyorsun? Şekerli dedin ya, bazen kriz anında iyi gelir mi diye düşündüm.Şekerli oluyo hiç içemedim döktüm ama çok faydasını gören var
Rendelemedim ben elmayi bi de kabuk tarcin benimki sekerli olmadi.Şekerli oluyo hiç içemedim döktüm ama çok faydasını gören var
Evet çok yedim başta da dedim boğaz iyi benim nohut pilav vardı ben yarım kepek ekmeği bir buçuk tabak yemek yarım tabak pilav yedim salata. Birde BİM bitter çikolata yedim yarım paket daha saat 8Merak ettim neler neler yedin cok mu yedin
Evet elma kürü kaynatılarak yapılıyor 1kırmızı elma 8bardak su 1çöp tarçın hepini kaynatıp sogutup içiyorlarKaynatarak mi yapıyorsun? Şekerli dedin ya, bazen kriz anında iyi gelir mi diye düşündüm.
Evet elma kürü kaynatılarak yapılıyor 1kırmızı elma 8bardak su 1çöp tarçın hepini kaynatıp sogutup içiyorlar
Ewt cnm dedigin gibi yemek bitikten sonra soyle 15 dk oturacaksin sofrada hicbiseye dokunmadan doydum deyip sonra dedigin gibi oluyor.yeŞuan beynine doymadım sinyali gönderiyorsun Biraz bekle doyduğunu hissedeceksin
Yok kız küp küp dogranıyo elma rendelenmiyo onuda senden duydum nette tarifi var elma kürü diyeRendelemedim ben elmayi bi de kabuk tarcin benimki sekerli olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?