Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Boyun kilon kac cnm.senin ben kacirmisim

15.01.2018 pazartesi

Kahvalti 10:00
1 kasarli tost
Roka
Salatalik
Cheryy domates
1 fincan sade nescafe

Öğlen 14:30
2 kepçe sehriye çorbası
1 tabak haşlanmış brokoli-karnibahar
1 kase yoğurt

Akşam 19:30

1 kase şehriye çorbası
8 yk barbunya yemegi
1 kase biberli yoğurt
1 büyük kase salata

22:00 1 fincan açlık otu çayı

Otu o saatte içme.

Bebekten sonra böyle oldum. Önceden hiç düşkün değildim herşeyden az yerdim durmasını bilirdim
Sen diyete basla bir hafta sık dişini bak nasıl alisiyorsun bende kendimi zor zaptettim ilk günler hele aksam çay faslında Allahimmmm ama bi zaman sonra yiyesin gelmiyor eşim şimdi kestane alıp gelecekmiş illa yiyeceksin diyor ama ben hiç yemeyi düşünmüyorum

2tane ye nefsini köreltmiş olursun yemezsen daha cazip gelir sonra saldırırsın

Teşekkür ettim. Yarın yapayım ben de.
farklı farklı tarifler var sanırım bununla ilgili. bende bikaç yerde aynı şeyi okudum. kaynatın yazmıyordu elmayı ve kabuklarınıda doğrayıp 2litrelik suya atın yarım limon sıkın birkaç dilimde onu atın bir de tarçın diyordu. yaaptım ama sevmedim içemedim. elma kabuğunun kokusu çok çıktı suya

2tane ye nefsini köreltmiş olursun yemezsen daha cazip gelir sonra saldırırsın
Simdi ben karatay yapıyorum ya bunda 6 saat filan aç kalmak önemli agzina bir leblebi dahi atmicaksin yemeğin tadına bile bakmicaksin ve bu sistem beni baya hizlandirdi yazin ne kadar zorlandim kilo vermek için şimdi çok güzel gidiyor maşallah. Kendime ayırıp sahurda yiyim diyorum

Kızlarr bu hafta biliyorsunuz bireyselde birinci oldum ve benim bu başarıyı anlatmam gereken bi link varmış oraya yazmam gerek ne yazıcam ben ya Biraz bana yardımcı olun herşeyimi biliyorsunuz
abla bence bünyeni yani öncesini hani şu hızda veriyordum. son zamanda kilo verememen ve buna engel olduğunu düşündüğün sebebi yazmalısın. sonra neyi düzenli yaptın ne detoksu yaptın nasıl geçti zorluğu açlık hissi vs sonrasında bunu korumaya çalıştığını ve kilonun durmasının bittiğini yavaş yavaş vermeye devam ettiğini yazmalısın

Keşke benim olsa sendeki
Hedef kilomun da altındasın maşallah
ya belli bir zaman sonra bekarlık halimiz gibi olmuyoruz ben evlendiğimde 51dim ideal kilom 54. Hamile kaldığım kilom 56 illaki alınıyor evlendikten sonra ve vermesi zorlaşıyor. İnş hepimiz istediğim gibi oluruz

ay ben 5 aydır katı diyetteyiö bebeğin alerjisinden dolayı ekmek kuzu eti bulgur makarna zeytin yedim sadece 15 gündür diyeti açtım herşeyi yiyorum frenlemezsem aşır başını gider. Ayların haretliği var yarım tepsi baklava yedim 3 günde

Ayy aynı şeyi düşündüm 58 olsam tamam diyorum bende. boyum 1.63. çok mu kanaatkarım ne
yok aslında bizim boya altmışa kadar normal duruyor benim basen var bacaklar şişiyo mecbur epey Zayıflamak zorunda kalıyorum

Ben ilk okul 5.sınıfa giderken 54kiloydum düşün 20yaşımda 84kşloyla evlendim o günden sonra 89 bile görmedim hem 90san üzeri oldum ama şimdi gördüm hamdolsun

Ben ilk okul 5.sınıfa giderken 54kiloydum düşün 20yaşımda 84kşloyla evlendim o günden sonra 89 bile görmedim hem 90san üzeri oldum ama şimdi gördüm hamdolsun
Süper çok azimlisin maşAllah ablam kaç diyetisyen değişti yine veremedi ve şimdi hamile bulantım olsun diye dua etti henüz bulantısı da yok inş çok almak yüzü epey geçer yoksa doğuma kadar şuan 90larda oda. Kısa sürede vermişsin üstelik. Diyeti hayat tarzı haline getirince alınmıyor geri. Ben ergemliğimde 64lerdeydim annem çok kilolu olduğu için vermem için çok ısrar etti verdim geri tekrar aldım en son sıkı diyet artı deli spor yaptım o zamandan sonra asla okadar almadım sanki diyet normal yaşamımmış gibi. Ama hamileliğin son ayı hariç son ay çok aldım bebek kilosu düşük diye ama ne yaptıysam bebek almadı orası ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…