Kalk kuzu kalkGünaydın tek gözüm açık tek gözüm kapalı yazıyorum bende size hala yatagın içindeyim uyumak istiyorum
Aynen sabaha kadar emzik gibi kullanıldım çok uykum varGeçmiş olsun kızlar ikinize de
Bende pazar günü aynı sekildeydim.
Tüm enerjim çekilmişti.
Çocuklar olunca yatip dinlenemiyor ki insan.
çok geçmiş olsun cnm ılık çay pansumanı yap geçmezse dr a gitGunaydin herkese nedir bu halimiz benimde dun gozum kanlandi perde indi sanki sabah da zor actim kurumus yorgynluktan mi mikrip mu kapti bilmiyorm
seninde hiç misafir eksik olmuyor kaptanım kolay gelsinGünaydın canlarımmmm. Ben de sabaha kadar uyumadım sabah 8 de uyuyacaktım ki arkadaş telefon açmış size geliyoruz diye . Işık hızıyla evi topladım şimdi kahvaltı yapacağız
Kalktım zatin evin tüm işi beni bekliyo temizlik yapıcam kar yagıyorKalk kuzu kalk
Yatmanin sonu yok
burdada hafif hafif atmaya başladı karKalktım zatin evin tüm işi beni bekliyo temizlik yapıcam kar yagıyor
evden çıkmadan mekik ve squat yaptım etki etmedi hala uyuşuğumHerkesin enerjisi gitmiş kalkın bi jumping jack yapın acilirsiniz
1.5litre su kaynat sürahiye doldur içine 1yemek kaşıgı yeşil çay at demlensin sogusun süz içine yarım limon sık kabuğunuda at içine 1şişede sade maden suyu karıştır içgülümse şu dukanın ödem için çayı neydi cnm ya
Olur ben de dün yaptım bugün yapamadım limon bittibide 15 gün içmek şartmı memlekette yapamam sanırım4-5 gün yapsam
tamam cnm saol1.5litre su kaynat sürahiye doldur içine 1yemek kaşıgı yeşil çay at demlensin sogusun süz içine yarım limon sık kabuğunuda at içine 1şişede sade maden suyu karıştır iç
Sende sagol Kızçem ne demektamam cnm saol
izin dönüşü beraber başlicaktık yaDanimarka diyetine başladım allahım bu greyfurt ne kadar igrenç ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?