- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
Kiz sen duzeltiyon ben duzeltiyom bu ne is
Canim o hareketleri isim kodlamasinda mi yaptin?Kaptanım push up ve burpees kaç puan? Onları hesaplamadim tekrar ekleyecegim belli olunca. Bence 1 puan olmalılar@anka_misali
Ben oglen 12 gibi icerim aksam 9 da yada 10 wc yeDemeee..
Bende koca bir poset aldim.
Su anda iciyorum bakalim sabaha ne olacak.
Aktar deyince internette arastirdim biraz. Sanki 2 bardaktan fazlası ishal ediyor gibi anladim yazanlardan.
Tabi ki kullananlarin deneyimi daha önemli.
Evet canım :)Canim o hareketleri isim kodlamasinda mi yaptin?
Ben onları puandan ayri yazdim. @anka_misali cevap yazsinda eğer puana dahil edilecekse niloyabebe ve bende ekleyelim puanlari o zaman.
Aynenhepsini aynı ayında yapmışız. Neyse isteyen istediğinden paylaşsın ikiside aynı oldu
Tadi garip ama..Ben oglen 12 gibi icerim aksam 9 da yada 10 wc ye
Evet canım ekleriz puanları bilmiyordumCanim o hareketleri isim kodlamasinda mi yaptin?
Ben onları puandan ayri yazdim. @anka_misali cevap yazsinda eğer puana dahil edilecekse niloyabebe ve bende ekleyelim puanlari o zaman.
Sen sporda ucmussun yine ya kiskandim valla masallah diyim nazar etmiyimEvet canım ekleriz puanları bilmiyordum
Hayirlisi artik içtim gitti.. Bekleyip göreceğizBen cok seviyorum tadini ama bugun sende gec etki eder icip ustune spor yaparsan daha cabuk etki ediyor gece uykundan uyandirabilir seni ve yarin tartida 1 kg eksik cikarsan sasma
Bişeyler vardı geçti gitti şükür kuzumHayırdır mefkurem kötü bişey yok inşallah
Yaticam simdi cok yorgunum ben dizi pek takip etmem vaktimde yok zaten iki dizim var game of throbes ve fiBugün günlerden Söz o yüzden TV başındayım millet yattınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?