Aynı almışız hemen hemen 18 kilo aldım ben 56-74 gizli şeke3 varsa oda vermeyi zorlaştırıyorBen 93le hamile kaldım kızımda 110la doguma girdim ondan sonra 90altını yine görmedim
inş tez zamanda gelir meleğin canım :-* .Bana kadın dogum diyet önerdi gebelik için tek sorun kilon dedi 7kilo verdim hamile kaldım ama dış gebelik oldu dış gebelik teşhisi konana kadar 1.5ay geçti tabi ben normal hamileyim gibi yedim içtim 3kilo geri aldım hastaneden geldim 3kilo olmuş 5kilo
Amin kuzum inş herşeyin hayırlısı vardır bundada bir hayır inş şekerime baktırdım açlık 97 tokluk 93 bizde şeker ırsi ama hamdolsun bende çıkmadıAynı almışız hemen hemen 18 kilo aldım ben 56-74 gizli şeke3 varsa oda vermeyi zorlaştırıyor
inş tez zamanda gelir meleğin canım :-* .
O kaymagı sanırım bi ben sevmiyorum hayatta yemem15.01.2018 pazartesi
Sabah 11.00
5parça keçi peyniri
6 zeytin
1 tatlı kaşığı ayva reçeli + kaymak
1etimek
4-5 çatal yoğurt
2 tane patates kızartması
Akşam 19.00
10 küçük balık
Bir kaseden fazlaca salata
~patates kızartmasına kızacağınızı biliyordum. Annem çek şunu gözümün önünden dedikçe yedi çokda seviyorum çatalıma iki küçük dilim aldım sadece çok nefsim kalmıştı sanki hiç yememişim gibi.
~misafir gelecek diye annem geçen kaymak almış keşke almasaymış gördükçe yiyorum. reçelde şeker yani adı üstünde. kaymakta kalorili yemicem daha bu son olsun.
~arada spora gittim 1lt sporda yarımda evde içtim suyu
~1.5lt su
gunaydın canlar
cnm ben tır çarpmış gibiyim işe geldim ama ruhum gelemedi
Bende ruh gibiyim bedenen uyandım ama ruhum uyuyor
Çocuklar hala hasta
Sen nasılsın innuk .?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?