Bende oruç tutamadim geç kahvaltı yaptim birde aksam yemegi yiyecektim kiii eşim yemege geldi ona eşlik ettim yasak şeyler yemesemde leptini bozdum canım sıkıldı kaptanim ;(Napıyorsunuz kızlar. Biz misafiri evde bıraktık dişçiye geldik 2 saattir bekliyoruz sıra geldi başka yere gönderdiler
O kadar spora ayakta durduğuna şükretSelam kızlar nasılsınız benim her yerim ağrıyor
geçmiş olsun hayırdır kaptanımNapıyorsunuz kızlar. Biz misafiri evde bıraktık dişçiye geldik 2 saattir bekliyoruz sıra geldi başka yere gönderdiler
Babam hadi hadi yap dedikce gaza geldimO kadar spora ayakta durduğuna şükretgeçen gün bi jumping yaptım dün heryerim agrıdı kollarımı kaldıramadım adım attıkça bacaklarım sızladı bugün iyiyim ama
bence de çok kaptırdın iki gündür geçmiş olsunSelam kızlar nasılsınız benim her yerim ağrıyor
Aynen ya evde spor yapınca böyle olmuyorum bugün girmedim sahayabence de çok kaptırdın iki gündür geçmiş olsun
çok geçmiş olsun canım rabbim kolaylık versinBaşım ve gözlerim ağrıyor ya... Büyük oğlum akşam ateşlendi ve öksürüğü gürültüsü vardı. 1 yıldır atak geçirmiyordu, Dr ilaçları kesmişti. Atağı bırak bronşit olmuş. Fisfislar, ilaçlar yazıldı hemen. Prednol iğne de oldu. Çok yakan bir ilaçtır, tansiyonu düştü, tam yere düşerken yakaladım, kucaklayıp sedyeye yatırdım vs vs. Yoğun bir gün oldu..
Sizi görünce hevesleniyorum ama bi elim değiniyor ki eliptik yapayim bitmiyor isler güçler40dk cardio bitti bacaklarım pıt pıt atıyo mısır patlar gibiOhhh yaglar gidiyo gitsin gitsin geri gelmesin
O kadar spora ayakta durduğuna şükretgeçen gün bi jumping yaptım dün heryerim agrıdı kollarımı kaldıramadım adım attıkça bacaklarım sızladı bugün iyiyim ama
Ayne aynn ama kendimi çok sportmen buluyorum :) :)bence de çok kaptırdın iki gündür geçmiş olsun
Geçmiş olsun canimNapıyorsunuz kızlar. Biz misafiri evde bıraktık dişçiye geldik 2 saattir bekliyoruz sıra geldi başka yere gönderdiler
Geçmiş olsun çocuklar hastalanınca çok zor oluyorBaşım ve gözlerim ağrıyor ya... Büyük oğlum akşam ateşlendi ve öksürüğü gürültüsü vardı. 1 yıldır atak geçirmiyordu, Dr ilaçları kesmişti. Atağı bırak bronşit olmuş. Fisfislar, ilaçlar yazıldı hemen. Prednol iğne de oldu. Çok yakan bir ilaçtır, tansiyonu düştü, tam yere düşerken yakaladım, kucaklayıp sedyeye yatırdım vs vs. Yoğun bir gün oldu..
Eliptik te sıkılıyorum kolu bandı daha gelen eli geliyo aldım kenarda duruyor bin pişman oldum aldıgımaSizi görünce hevesleniyorum ama bi elim değiniyor ki eliptik yapayim bitmiyor isler güçler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?