- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Gülümse sabredemediizin dönüşü beraber başlicaktık ya
Valla hiç sevmedim ben bu işi migdem bulanıyor yapmıycam greyfurt kahve bana göre degil hiçizin dönüşü beraber başlicaktık ya
Başım ve gözlerim ağrıyor ya... Büyük oğlum akşam ateşlendi ve öksürüğü gürültüsü vardı. 1 yıldır atak geçirmiyordu, Dr ilaçları kesmişti. Atağı bırak bronşit olmuş. Fisfislar, ilaçlar yazıldı hemen. Prednol iğne de oldu. Çok yakan bir ilaçtır, tansiyonu düştü, tam yere düşerken yakaladım, kucaklayıp sedyeye yatırdım vs vs. Yoğun bir gün oldu..
Geçmiş olsun Allah şifa versin astım hastasımıydıBaşım ve gözlerim ağrıyor ya... Büyük oğlum akşam ateşlendi ve öksürüğü gürültüsü vardı. 1 yıldır atak geçirmiyordu, Dr ilaçları kesmişti. Atağı bırak bronşit olmuş. Fisfislar, ilaçlar yazıldı hemen. Prednol iğne de oldu. Çok yakan bir ilaçtır, tansiyonu düştü, tam yere düşerken yakaladım, kucaklayıp sedyeye yatırdım vs vs. Yoğun bir gün oldu..
Geçmiş olsun.Başım ve gözlerim ağrıyor ya... Büyük oğlum akşam ateşlendi ve öksürüğü gürültüsü vardı. 1 yıldır atak geçirmiyordu, Dr ilaçları kesmişti. Atağı bırak bronşit olmuş. Fisfislar, ilaçlar yazıldı hemen. Prednol iğne de oldu. Çok yakan bir ilaçtır, tansiyonu düştü, tam yere düşerken yakaladım, kucaklayıp sedyeye yatırdım vs vs. Yoğun bir gün oldu..
Alerjik astım, evet.Geçmiş olsun Allah şifa versin astım hastasımıydı
çok geçmiş olsun cnm çocuk zor ya hastalığıBaşım ve gözlerim ağrıyor ya... Büyük oğlum akşam ateşlendi ve öksürüğü gürültüsü vardı. 1 yıldır atak geçirmiyordu, Dr ilaçları kesmişti. Atağı bırak bronşit olmuş. Fisfislar, ilaçlar yazıldı hemen. Prednol iğne de oldu. Çok yakan bir ilaçtır, tansiyonu düştü, tam yere düşerken yakaladım, kucaklayıp sedyeye yatırdım vs vs. Yoğun bir gün oldu..
Sağol canım. Canı kıymetli değil dayanıklı bir çocuktur. İğneden de korkmaz. Yedirip de götürdüm bir de.Çok geçmiş olsun flo Rabbim şifa versin kuzuna
Geçmiş olsun canım ya Allahım şifa versin sana da bol sabır inşBaşım ve gözlerim ağrıyor ya... Büyük oğlum akşam ateşlendi ve öksürüğü gürültüsü vardı. 1 yıldır atak geçirmiyordu, Dr ilaçları kesmişti. Atağı bırak bronşit olmuş. Fisfislar, ilaçlar yazıldı hemen. Prednol iğne de oldu. Çok yakan bir ilaçtır, tansiyonu düştü, tam yere düşerken yakaladım, kucaklayıp sedyeye yatırdım vs vs. Yoğun bir gün oldu..
Çok geçmiş olsun canim.Başım ve gözlerim ağrıyor ya... Büyük oğlum akşam ateşlendi ve öksürüğü gürültüsü vardı. 1 yıldır atak geçirmiyordu, Dr ilaçları kesmişti. Atağı bırak bronşit olmuş. Fisfislar, ilaçlar yazıldı hemen. Prednol iğne de oldu. Çok yakan bir ilaçtır, tansiyonu düştü, tam yere düşerken yakaladım, kucaklayıp sedyeye yatırdım vs vs. Yoğun bir gün oldu..
O çok zor ya bizim ailedede ırsi dedemde annemde 2ablamda astım var büyük ablam daha fena dedem vefat edene kadar havayla yaşadı wc gidiyo zor geliyordu hemen makinayı takıyordu kuru öksürük le balgamda cabası çok kötü bi hastalık insanın yakasını bırakmıyo kolay kolayAlerjik astım, evet.
Kıyamam canım yaa çok çok geçmiş olsunBaşım ve gözlerim ağrıyor ya... Büyük oğlum akşam ateşlendi ve öksürüğü gürültüsü vardı. 1 yıldır atak geçirmiyordu, Dr ilaçları kesmişti. Atağı bırak bronşit olmuş. Fisfislar, ilaçlar yazıldı hemen. Prednol iğne de oldu. Çok yakan bir ilaçtır, tansiyonu düştü, tam yere düşerken yakaladım, kucaklayıp sedyeye yatırdım vs vs. Yoğun bir gün oldu..
Ben Öglen akşam yemegimi yedim şimdi az uzandım spora kalkıcam sizede geçmiş olsun kim rahatsızNapıyorsunuz kızlar. Biz misafiri evde bıraktık dişçiye geldik 2 saattir bekliyoruz sıra geldi başka yere gönderdiler
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin kuzuyaSağol canım. Canı kıymetli değil dayanıklı bir çocuktur. İğneden de korkmaz. Yedirip de götürdüm bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?