Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

16.01.2018 salı

Ara11.00
Form çay

Sabah 11.30
5parça keçi peyniri
3-4 zeytin
2 rafadan yumurta
2 fincan çay

Öğle 16.00
3 yk pilav
1-2 yk nohut
2.5 köfte
1 kase ezogelin

Akşam 19.00
5-6 sıkım etli anne çiğköftesi
2 çb çay

çocukla uğraşmaktan yazmaya fırsat kalmıyor da demin yanlışlıkla ayağım çarptı sanki dövdük bi ağla bi ağla kendini sıkmaktan bu sefer kusmaya basladi ettafi temizle üstü basi değiştir kizi sustur ha buarada dis dönemindeyiz ilk dilimizi patlattik

Siz böyle dedikçe çocukmu vAr derdin var diyesim geliyor

Sabah kahvaltım saat 11.00
2dilim çavdar ekmegi arası peynirli tost
3tane haşlanmış yumurta
Yarım greyfurt
1küçük kupa şekersiz Türk kahvesi

Ara ögün saat 13.00
1tane tarçınlı elma

Öglen akşam saat 15.30
1kase kuskuslu yeşil mercimek çorbası
1kepte taze fasulye
1çk pirinç pilav tuzuna baktım sadece

Ara ögün saat 18.30
1tane kepekli yaprak galeta
2tane ceviz
Çeyrek elma

1.5litre su

Çok karışık değilmi abla zaten sende yemiycektin böyle gerçi

Beni dinleyeceğinizi bilsem bol bol konuşurum ben yazarımda yazarım
Asker sevgilisi olanların falan yazdıklarını okudum telefondan nefret etmiştim yok konuşucak birşey bulamıyoruz artık aramasın bıktım bilmemne yazmışlar. Ay beni daha fazla arasın. Dedimki bunlr kafayı yemiş. Ben mi anormalim acaba

Bende baktım sessiz ortalık yoputubeden Müge anlının konularına baktım Pisikletim bozuldu
Pisikletin mi bozuldu psikolojin mi?
Sabah az baktim mugeye ama ben o programı izleyince uzuluyorum ulkemin haline.
En son iki kızını ölduren pislik caniyi izleyince kanim dondu resmen.
Allah o kadina sanir versin ne konular donuyo programinda benim ne sinirim kaldiriyor ne icim.
En son 3 yasindaki kizi olduren serefsiIn olayindan sonra izlememe kari almistim. Simdi evde olunca arada dayanamayip açiyorum yine.

Anlat sen ben dinlerim valla. Sevgilin asker mi? Nerde? Meslegi mi askerlik yoksa vatani gorevde mi?
Hadi basla bakalim anlatmaya.

Alemsin kız espiri olsun diye yazdım Pisikletim diye ben izlemem sadece youtube de gördüm şu meşhur Nazmiye çam davasının sonucuna baktım kaç sene sürmüştü

Bana asker deme eşimin de askerliği duruyor tecili bitti okul müdürü demiş polis görsen selam bile verme

Sabah kahvaltısı Danimarka diyeti başlangıcıydı ama yapamam ben akşama kadar yumurta vardı sabah zor yedim bana göre degil diger ögünler klasik gülümse menüsü
Yaa Gulumse bisver su danimarka isvicre bilmem ne diyetlerini be kuzum.
Sana kaç kere dediler yapacaksan karatay yap.
Kitaplari siparis ver netten. Tam anlamiyla yapabilirsen en mantiklisi karatay.
Benim metabolizmayi yavaslatti ama suc bende çünkü doyana kadar yemedim bir. Kacamak cok yaptim iki.
Birak ivir ziviri bakma kadin mesyatik diye topa tutuyorlar falan ama. Hem yabanci hem yerli bir cok doktor kendi kitaplarinda karatayi destekleyen bilimsel arastirmalardan bahsediyorlar.
En son çalistigim hastanenin ortagi olan bir prf. doktorun seker hastaligi ile ilgili kitabını okudum beslenme aliskanligi ve insülin direnci ile ilgili açıklamalari ayni mantikta. Bu adam turkiyenin bir numarali obezite cerrahisi uzmani.
X ,Y ,Z diyettir karatay yasam tarzi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…