- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Bende baktım sessiz ortalık yoputubeden Müge anlının konularına baktım Pisikletim bozulduHeyy millet nerdesiniz?
Ne kadar sessiz bugün burası.
Gidip gelip ayni sayfalari okuyup duruyom.
Sıkıntıdan bdv ye sarcam az kaldı.
Senin ağır yaşamlar başlıyor ablaBende baktım sessiz ortalık yoputubeden Müge anlının konularına baktım Pisikletim bozuldu
Siz böyle dedikçe çocukmu vAr derdin var diyesim geliyorçocukla uğraşmaktan yazmaya fırsat kalmıyor da demin yanlışlıkla ayağım çarptı sanki dövdük bi ağla bi ağla kendini sıkmaktan bu sefer kusmaya basladi ettafi temizle üstü basi değiştir kizi sustur ha buarada dis dönemindeyiz ilk dilimizi patlattik
Çok karışık değilmi abla zaten sende yemiycektin böyle gerçiSabah kahvaltım saat 11.00
2dilim çavdar ekmegi arası peynirli tost
3tane haşlanmış yumurta
Yarım greyfurt
1küçük kupa şekersiz Türk kahvesi
Ara ögün saat 13.00
1tane tarçınlı elma
Öglen akşam saat 15.30
1kase kuskuslu yeşil mercimek çorbası
1kepte taze fasulye
1çk pirinç pilav tuzuna baktım sadece
Ara ögün saat 18.30
1tane kepekli yaprak galeta
2tane ceviz
Çeyrek elma
1.5litre su
Cardio yaparken izledim eşim TV den izlememe izin vermiyor midesi bulanıyomuşSenin ağır yaşamlar başlıyor abla
Annemde bana izin vermiyor bunlara bakıp durma diyor şimdi o evde yok izleyeyimCardio yaparken izledim eşim TV den izlememe izin vermiyor midesi bulanıyomuş
Pisikletin mi bozuldu psikolojin mi?Bende baktım sessiz ortalık yoputubeden Müge anlının konularına baktım Pisikletim bozuldu
Sabah kahvaltısı Danimarka diyeti başlangıcıydı ama yapamam ben akşama kadar yumurta vardı sabah zor yedim bana göre degil diger ögünler klasik gülümse menüsüÇok karışık değilmi abla zaten sende yemiycektin böyle gerçi
Anlat sen ben dinlerim valla. Sevgilin asker mi? Nerde? Meslegi mi askerlik yoksa vatani gorevde mi?Beni dinleyeceğinizi bilsem bol bol konuşurum ben yazarımda yazarım
Asker sevgilisi olanların falan yazdıklarını okudum telefondan nefret etmiştim yok konuşucak birşey bulamıyoruz artık aramasın bıktım bilmemne yazmışlar. Ay beni daha fazla arasın. Dedimki bunlr kafayı yemiş. Ben mi anormalim acaba
Alemsin kız espiri olsun diye yazdım Pisikletim diye ben izlemem sadece youtube de gördüm şu meşhur Nazmiye çam davasının sonucuna baktım kaç sene sürmüştüPisikletin mi bozuldu psikolojin mi?
Sabah az baktim mugeye ama ben o programı izleyince uzuluyorum ulkemin haline.
En son iki kızını ölduren pislik caniyi izleyince kanim dondu resmen.
Allah o kadina sanir versin ne konular donuyo programinda benim ne sinirim kaldiriyor ne icim.
En son 3 yasindaki kizi olduren serefsiIn olayindan sonra izlememe kari almistim. Simdi evde olunca arada dayanamayip açiyorum yine.
Bana asker deme eşimin de askerliği duruyor tecili bitti okul müdürü demiş polis görsen selam bile vermeBeni dinleyeceğinizi bilsem bol bol konuşurum ben yazarımda yazarım
Asker sevgilisi olanların falan yazdıklarını okudum telefondan nefret etmiştim yok konuşucak birşey bulamıyoruz artık aramasın bıktım bilmemne yazmışlar. Ay beni daha fazla arasın. Dedimki bunlr kafayı yemiş. Ben mi anormalim acaba
Ben duydum kuzum sıkma canını buda geçer inş ben sana dedim beni bekle beraber mezun olalım diye demek duaların kabul oldugu bi saatte demişimKimse beni duymuyor
Yaa Gulumse bisver su danimarka isvicre bilmem ne diyetlerini be kuzum.Sabah kahvaltısı Danimarka diyeti başlangıcıydı ama yapamam ben akşama kadar yumurta vardı sabah zor yedim bana göre degil diger ögünler klasik gülümse menüsü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?