- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Ben duydum kuzum sıkma canını buda geçer inş ben sana dedim beni bekle beraber mezun olalım diye demek duaların kabul oldugu bi saatte demişim
Senin haberin yok demi ben burdan sauna eşofman bulamadım sagolsun kaptanım @anka_misali aldı ve yanında karatayın kitabını gönderdi şuan kargoda inş en geç yarın yada perşembe elimde olur işte o zaman ben karataya başlıycam burda eşim bakmış yoktu kitap sagolsun kaptanım onuda halletti Allah razı olsunYaa Gulumse bisver su danimarka isvicre bilmem ne diyetlerini be kuzum.
Sana kaç kere dediler yapacaksan karatay yap.
Kitaplari siparis ver netten. Tam anlamiyla yapabilirsen en mantiklisi karatay.
Benim metabolizmayi yavaslatti ama suc bende çünkü doyana kadar yemedim bir. Kacamak cok yaptim iki.
Birak ivir ziviri bakma kadin mesyatik diye topa tutuyorlar falan ama. Hem yabanci hem yerli bir cok doktor kendi kitaplarinda karatayi destekleyen bilimsel arastirmalardan bahsediyorlar.
En son çalistigim hastanenin ortagi olan bir prf. doktorun seker hastaligi ile ilgili kitabını okudum beslenme aliskanligi ve insülin direnci ile ilgili açıklamalari ayni mantikta. Bu adam turkiyenin bir numarali obezite cerrahisi uzmani.
X ,Y ,Z diyettir karatay yasam tarzi
Seni bu hafta izne ayıralım çiçemm biraz dinlen kafanı toparla mevlana ne demiş ne olursan ol yine gel
1.2 kg diyorum
12. Takımın sonu olacağım resmen
Olmazsin merak etme ben varken sana gelmez sıra.
1.2 kg diyorum
12. Takımın sonu olacağım resmen
Canım benim ya Allah tez zamanda istediğin rakama kavuştursunOlmazsin merak etme ben varken sana gelmez sıra.
Bak ben bu sabah cikmadim tartiya. Çünkü 62 ve uzeri gordukce isyan edip yiyesim geliyordu.
Cumaya kadar tartilmiycam. Yine 62 cikicam nasilsa.
Allah o 62 nin varyaa
Tavsan olasica 62.. Ters donesice 62. Kuyruğu kulağı düşesice..
Öyle sinirleniyorum ki 62 görünce yaki da tartiyi duvara çarpip kirarim sizede fotosunu atarim..
Şimdi biz 2 senedir birlikteyiz geçen sene işte dedik bunun bir adını koymak lazım geziyoruz dolaşıyoruz ben çok huzursuzdum biri görse çok ayıp yani annem biliyor ama baba tarafı biraz dedikoducudur. Sevgili olmadığı dönemde ne iftiralar döndü arkamdan. Neyse. Sakaryalı o orda traktör fabrikada çalışıyordu ailesinin durumu olmadığından üniyi bırakmış işe başlamış. İşten ayrıldı verilen tazminatla askere gitti. Son 14günü kaldı. Hayırlısıyla kavuşucaz. En çok iş konusunu sorun ediyoruz nasıl olacak nasıl bulacak diye. Bir birikmişimizde yok tamam ne onun annesi babası nede benim annem bizi desteksiz bırakmaz. Ama oda bende çalışıp kendi işimizi görmeye alışmışız. Bakalım Allah açar bize insallah hayırlı bir kapıAnlat sen ben dinlerim valla. Sevgilin asker mi? Nerde? Meslegi mi askerlik yoksa vatani gorevde mi?
Hadi basla bakalim anlatmaya.
Olmazsin merak etme ben varken sana gelmez sıra.
Bak ben bu sabah cikmadim tartiya. Çünkü 62 ve uzeri gordukce isyan edip yiyesim geliyordu.
Allah o 62 nin varyaa
Öyle sinirleniyorum ki 62 görünce yaki da tartiyi duvara çarpip kirarim sizede fotosunu atarim..
Döngü bozulsuysa hiç belli olmaz ne zaman olacagi.Benim regl günüm 18 aralıktı
ama 29 unda olmuştum ,
acaba bu ay 18 inde olcam da regl şişliğimi bu...
Hayatım boyunca düzensiz regl olurum
diyete başladığımdan beri her ay oluyorum gününde
ama geçen ay 10 gün oynadı ,
onun için soruyorum bu saçma soruyu..
yoksa siz nerden bilesiniz demi ..
Şok çaresizim şu an
Kuzum kafana takma ya kafana taktıkları hiç gitmeyecek az rahat ol takır takır gitti durması gayet normal Kız yoksa tartınmı kafayı yediBenim regl günüm 18 aralıktı
ama 29 unda olmuştum ,
acaba bu ay 18 inde olcam da regl şişliğimi bu...
Hayatım boyunca düzensiz regl olurum
diyete başladığımdan beri her ay oluyorum gününde
ama geçen ay 10 gün oynadı ,
onun için soruyorum bu saçma soruyu..
yoksa siz nerden bilesiniz demi ..
Şok çaresizim şu an
Ama en azından sporla sıkılaşıp daha sağlıklı bir vücudun oluyor. Kas oranın artıyor sağlamlaşıyorsun. Üzme kendini fit bir bağyan olacaksın sporla önemli olan sadece kilo muOlmazsin merak etme ben varken sana gelmez sıra.
Allah o 62 nin varyaa
Ben bugün yine +500 çıktım ama cuma olmadan emin olamam ne olur ne olmaz sürekli tartılmak ta iyi degilBenden size tavsiye sabit gelince veya 500 gr dan az verince sakın canınızı sıkmayın , ne güzel bi ayrıcalıkmış o..
Şu an -100 gr gelsem bile havalara uçarım
Haftada bir tartılmalıyız aslında işte her cuma ama meraktan duramıyoruzBen bugün yine +500 çıktım ama cuma olmadan emin olamam ne olur ne olmaz sürekli tartılmak ta iyi degil
Aşırı yediğimi düşünmüyorumDöngü bozulsuysa hiç belli olmaz ne zaman olacagi.
Ama eger asiri yemediysen 1.2kg bir anda almis olamazsin.gider bi sekilde.
Kilo olmasi icin 7000 kalori fazladan almis olman lazim ki. Menu
Kız erkek arkadaşın gitmişken benim eşi min askerliginide yapsın dügününüzü ben yapıcam söz eşim askere giderse bizim halimiz duman vallaŞimdi biz 2 senedir birlikteyiz geçen sene işte dedik bunun bir adını koymak lazım geziyoruz dolaşıyoruz ben çok huzursuzdum biri görse çok ayıp yani annem biliyor ama baba tarafı biraz dedikoducudur. Sevgili olmadığı dönemde ne iftiralar döndü arkamdan. Neyse. Sakaryalı o orda traktör fabrikada çalışıyordu ailesinin durumu olmadığından üniyi bırakmış işe başlamış. İşten ayrıldı verilen tazminatla askere gitti. Son 14günü kaldı. Hayırlısıyla kavuşucaz. En çok iş konusunu sorun ediyoruz nasıl olacak nasıl bulacak diye. Bir birikmişimizde yok tamam ne onun annesi babası nede benim annem bizi desteksiz bırakmaz. Ama oda bende çalışıp kendi işimizi görmeye alışmışız. Bakalım Allah açar bize insallah hayırlı bir kapı
Yok kuzum ya keşke öyle olsa 5 lt suyu tam tartıyorKuzum kafana takma ya kafana taktıkları hiç gitmeyecek az rahat ol takır takır gitti durması gayet normal Kız yoksa tartınmı kafayı yedi
Allah kabul etsin afiyet olsun kuzumMerhaba hanimlar bugun burasi pek sakin hakkaten
Sabah 6.00 sahur
2 yumurta
Yarim dilm tb ekmek
Kucuk domates ve salatalik
3 zeytin
Cay bardagi süt tarcinli
Iftar 18.15
1 bardak tarcn limon elma suyu
18.30
1 kepce yesil mercimek
3 yemek kasigu kuru
3 kasik salata
20.00
3 sıkım çiğ kofte
Bu kadarreee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?