Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Allah hayırla kavuştursun canım
Merak etme Allah yardım eder

Tartı birinci sirada bi telefon 2. Sirada hatta ikisinide ayni derece firtlatip kirmak hatta uzerinde tepinmek istiyorum.
Daha tamirden geleli 3 gun oldu al iste yine ayni sorun.
Kk ya karsi mi alerjisi var ne halt anlamadim. Klavyeyi açmıyor acsa donuyor iki harf silsem hepsini silip goturuyor. Bu mesaji whatsappta yazdim kopyaladim buraya. Arkadas diyordur ne yaziyor iki saattir diye bise de gondermiycem hahaaa..

Şimdiden bunları düşünme. Allah büyük bir yoluna koyar.
Benim esimde egitimini birakmis. Simdi 40 indan sonra disardan okuyo.
Bizde evlenirken 5 kurus yoktu.ailelerde destek olmadi iki taraftada baba yok.
Bekar evimde evli olarak yasadik uzun sure. Sonra yavas yavas oluyor bir sekilde.
Bir nikahta keramet olduguna bir de plansiz bebeğin rizki ile geldigine inanirim.
Aile olunca her türlü zorluk el ele atlatilir.

Şu takımda 1tane akıllı yok Allah kaptanın yardımcısı olsun
Hiç güleceğim yoktu kız kafana taktığına bak acaba biz 69 görecekmiyiz sen 62diyon
Kiz öyle deme nasil bir savaş bu nasil bi sinanma takilmaya gör.
Gecen haftalarda 3.gun sadece ayran ictim. 61.5 gordum ohh dedim 62 tarih oldu. Anaa iki gun sonra bi baktim 62.2 olmus. Saçımı basimi yolasim geldi.
Iki gun daha kastim 61.7 gordum anaa pazartesi yine 62. O kadar spor nereye gidiyor? Psikolojim alt üst.
Her wc ye gidince karsimda pempe tartı bakinca 62 görüyorum uzerine cikmadan.

Ama en azından sporla sıkılaşıp daha sağlıklı bir vücudun oluyor. Kas oranın artıyor sağlamlaşıyorsun. Üzme kendini fit bir bağyan olacaksın sporla önemli olan sadece kilo mu

Sıkılaşmaya sıkılasıyorum evet ama daha 10 kg var verilecek. Birde takıma yansimasi var. Tabi kas kazanıyor muyum orasi su an bilinmez. Gerzek tarti eskiden yağ kas orani gosterirdi artik eror veriyo.
Bak yine sinirlendim tartiya gidip kircam ben bunu.

Aşırı yediğimi düşünmüyorum
Cuma'dan Pazar'a oldu bu kilo canım
Bende onu yaziyordum ki telefonun azizligine ugradi mesaj.
Menulerinde asiri bir sey yok.
Ödem vardir oda gider. Sıkıntı etme sen.

Toplamda kac kilo verdinz 62 de takildi illaki dusecek bi sekilde

Slm kizlar sende mi hemsireydin cnm

Gulumse karataya baslarken birlijte baslayalim bende kitap yok sen bigun onceden menuyu soyle olmazmi

Sen aclik otunu naptin sonuc ne oldu cnm

Merhaba cnm sikma canjni bu kadar kafaya takincada gitmiyor relax ol muhtemelen ondandir bugunlerde regl olursun biter gider

Kız erkek arkadaşın gitmişken benim eşi min askerliginide yapsın dügününüzü ben yapıcam söz eşim askere giderse bizim halimiz duman valla
Ay düşün yapmamayı tercih ederim eder askerliğe. O orda ayrı çekti ben burda ayrı. Ama çok varmış eşin gibi geç giden tabi sizin zor olur

Ev alanla evlenene Rabbim yardim eder merak etme sen kuzu

Erken düşünmemize yol açan konular var abla o yüzden birazda. Bencede herşey yavaş yavaş olur. Ben öyle dört dörtlük hiçbir şey beklemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…