Karatayin menüleri oldukça genis kapsamli ve menüden ziyade sistemi anlamak lazim. Kurallari tam uygulamak lazim.Gulumse karataya baslarken birlijte baslayalim bende kitap yok sen bigun onceden menuyu soyle olmazmi
Sen aclik otunu naptin sonuc ne oldu cnm
Tartı birinci sirada bi telefon 2. Sirada hatta ikisinide ayni derece firtlatip kirmak hatta uzerinde tepinmek istiyorum.
Daha tamirden geleli 3 gun oldu al iste yine ayni sorun.
Kk ya karsi mi alerjisi var ne halt anlamadim. Klavyeyi açmıyor acsa donuyor iki harf silsem hepsini silip goturuyor. Bu mesaji whatsappta yazdim kopyaladim buraya. Arkadas diyordur ne yaziyor iki saattir diye bise de gondermiycem hahaaa..
Sunu bileydin ben persembe iciyorum haftada bir cuma tartisinda arti cikmayim diyeKaratayin menüleri oldukça genis kapsamli ve menüden ziyade sistemi anlamak lazim. Kurallari tam uygulamak lazim.
O yuzden kitabi bizzat okumak lazim.
Ayy olduu vallahi guzel oldu..
Bugün 3 defadan fazla gittim wc ye. Ama hergün icilmezmis net anladim.
Eyvah yakalandımmmmGulumse karataya baslarken birlijte baslayalim bende kitap yok sen bigun onceden menuyu soyle olmazmi
Benim dün yag oranım 39.9kas oranım 25.6çıktıGulumse24 yağ oranım 44dü 36ya indi. 25e kadar yolu var. Kas oranımda 46ydı 48bucuk.
Kasıma bi ara üzüldüm ama yağlar gittikçe kasa daha çok yer kalır sıkma canını kasından gitmesin yeterki dedi.
Benden kacisin yok bunu bilEyvah yakalandımmmm
Senin yüzünden dün kepekli galeta aldım şokta gördüm aklıma sen geldin bende aldım16 ocak menum
Sabah
Bir yk tuzsuz lor icine kekik corekotu pulbiber
4 diyet zeytin
5 kucuk kepekli galeta
Ara
Turkkahvesi
Bitki cayi
Oglen
Bir kucuk kase tarhana corbasi
Bir porsiyon yagsiz yogurtlu kabak
Ara turk kahvesi
2 ceviz
Aksam
Iki yumurtayla bol yesillikli salata
Sinirsiz cay
Ben hic baktirmadim vallaBenim dün yag oranım 39.9kas oranım 25.6çıktı
Ben cok seviyorum sen yaprak olani almissin ben kucukler varya ondan aliyorum istahi kesiyorSenin yüzünden dün kepekli galeta aldım şokta gördüm aklıma sen geldin bende aldım
İç iç çok faydalı şaka yaptım kız hele kitap gelsin tatilde okurum evime gelincede uygularımBenden kacisin yok bunu bil
Bu arada gunduzku yesilcayli kuru madensuyunu katinca icemedim ya
Yaprak olanı eşim geçen gün almıştı ben küçük küçük olan paketten aldımBen cok seviyorum sen yaprak olani almissin ben kucukler varya ondan aliyorum istahi kesiyor
İç iç çok faydalı şaka yaptım kız hele kitap gelsin tatilde okurum evime gelincede uygularım
Yarın eşime dedim bende alıcam açlık otuKaratayin menüleri oldukça genis kapsamli ve menüden ziyade sistemi anlamak lazim. Kurallari tam uygulamak lazim.
O yuzden kitabi bizzat okumak lazim.
Ayy olduu vallahi guzel oldu..
Bugün 3 defadan fazla gittim wc ye. Ama hergün icilmezmis net anladim.
Ok bence eknek yiyecegine ondan yeYaprak olanı eşim geçen gün almıştı ben küçük küçük olan paketten aldım
Bende herkese asiladim onuYarın eşime dedim bende alıcam açlık otu
Kas yapacak Kaslarınızı zorlayacak pek hareket yapmıyorsun demekki ablaBenim dün yag oranım 39.9kas oranım 25.6çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?