Bende pazar günü adetin 2. Günüydü jj yaparken afedersin parçalar geldi bendenSporu bugun biraz zorlayip yapayim dedim yarim sehir disindan misafirim var yapamam diye ama reglim ilk gunu oldugjndan sancim oldu biraktim
Ben adetken çok nazlı oluyorum kolumu kaldırmıyorum vallaBende pazar günü adetin 2. Günüydü jj yaparken afedersin parçalar geldi benden
Kız ben buraya gelmeden önce sporun S sini bilmiyodum şimdi ögrendim oda agır spor olarak sadece cardio yapıyorum agırlık çalışmıyorum ki birde nefesim kesilene kadara spor yapmıyorumKas yapacak Kaslarınızı zorlayacak pek hareket yapmıyorsun demekki abla
Onun için aldım zatin ekmekle aram yokOk bence eknek yiyecegine ondan ye
Abla imkanın varsa dambel alsana iki kiloluk iki tane kolu güçlendirecek mesela hiçbir hareket yok ekipmansız ben öyle biliyorum. Bende kuzenimden istedim verecek bana. Bide plates lastiği ve çemberi alabilirsin hele çemberi çok etkili oluyorKız ben buraya gelmeden önce sporun S sini bilmiyodum şimdi ögrendim oda agır spor olarak sadece cardio yapıyorum agırlık çalışmıyorum ki birde nefesim kesilene kadara spor yapmıyorum
Olur valla çok memnun olurum kuzum diger ay kontrolüm var bana yarım saat yürüyüş verdi dedim ben cardio yapıyorum dedi sen kendini aşmışsın ben sana spor yazmıyorum o zaman birde saglık ocagı nın bodrum katı spor salonu olacakmış inş açılır yazın bende giderim orayaGulumse24 abla yağını kasını ölçtürmüşsün madem spor aletlerinde var eliptik koşu bandın. Spor hocama sana evde yapılabileceğin kasını arttıracak bir liste yaptırayım istermisin
Geçen gün alacaktım kız dediki abla dambıl la çalışırsan ömür boyu yapman gerek yoksa sarkma olur ben beden Egitim okudum kullanmadıysan yada diyeti bırakınca sarkma kaçınılmaz olur dedi eşimde Vaz geçti almadı kızada kızdım içimdenAbla imkanın varsa dambel alsana iki kiloluk iki tane kolu güçlendirecek mesela hiçbir hareket yok ekipmansız ben öyle biliyorum. Bende kuzenimden istedim verecek bana. Bide plates lastiği ve çemberi alabilirsin hele çemberi çok etkili oluyor
Kız koşu bandı eliptik derken bu ara sesimi çıkaramıyom eşim dedi sırada ne var o yüzden şu bu alalım diyemiyomAbla imkanın varsa dambel alsana iki kiloluk iki tane kolu güçlendirecek mesela hiçbir hareket yok ekipmansız ben öyle biliyorum. Bende kuzenimden istedim verecek bana. Bide plates lastiği ve çemberi alabilirsin hele çemberi çok etkili oluyor
Sende desene zayif kugu gibi bir karin olmasini istemezmusin diyeKız koşu bandı eliptik derken bu ara sesimi çıkaramıyom eşim dedi sırada ne var o yüzden şu bu alalım diyemiyom
O kiz o beden eğitimini boşa okumuş.Geçen gün alacaktım kız dediki abla dambıl la çalışırsan ömür boyu yapman gerek yoksa sarkma olur ben beden Egitim okudum kullanmadıysan yada diyeti bırakınca sarkma kaçınılmaz olur dedi eşimde Vaz geçti almadı kızada kızdım içimden
eğer öyle olacak olsa ne kadınlar var spor salonuna gelen bikaç kilo vereyim vücudum sıkılaşsın bırakıcam diyen. onlara yaptırmazdı ilginç. asıl sıkılaştırmıyormu bunlar yaKız koşu bandı eliptik derken bu ara sesimi çıkaramıyom eşim dedi sırada ne var o yüzden şu bu alalım diyemiyom
Kiz seninde mi iki oğlun var?Benim gecen yillarda vardi kosu bandi ikinci oglumdan sonra almistim cok performans alamadim sanki yurudukca bacaklarim kalinlasti sattim bende diger bisikletten vardi bi kac daha almistim spor aleti gepsini sattim spor salonuna gitmistim
evet bende hep en azıyla çalışıyorum 2kg ile yetiyor bence banaO kiz o beden eğitimini boşa okumuş.
Bir şu yağlar kasa dönüşür diyenlere uyuzum birde herhangi bir sporu yapmiycaksan hiç yapma diyenlere. Kas sarkmaz gevser ama sarkmaz. Yağ sarkar.
Halt etmiş o kiz.
Kollari inceltmek icin az agirlik sık tekrar. Erkekler pazu yapmak icin cok ağirlik cok tekrar yapiyor.
Bana diyoki sen hala benim gözümde 100kilosun boşuna kendini aç bırakıyon sinirlerimi zıplatıyo bende dedim zatin ben kimse için degil kendim için zayıflıyorum hele senin için hiç degilSende desene zayif kugu gibi bir karin olmasini istemezmusin diye
Ewet cnmKiz seninde mi iki oğlun var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?