Yok canım hamzaakif eBana mı sordun kısırı
Zaten herşey o kalabalık sofralar yüzünden oluyorHadi herkese iyi geceler ben kactim yarin persembe dikkat edelim hepimiz yatili misafirim var nasil olacaksa bakalim elimden geleni yapicam
Bekarken 64lerde filandım azmettim çok güzel verdim ciddi dikkat ediyordum tatlı hariç yemek ekmek ve kahvaltıdan kısıyordum güzelde spor yapmıştım hep 54 tüm evlenene kadar istem dışı 51 oldum iğrençti okadar zayıflık yapım çok müsait kilo almaya . Kıyafetler olmuyor şimdide mecbur vermem lazım eşim garipsiyor alışık zayıf halimeValla bende bayılırım tatlıya ama
Onları bi lokmacıkta olsa yiyerek kilo verilmiyor malesef
Sen ideale yakınmışsın
Sütlaç yiyeceksen diğer öğünlerde hiç karbonhidrat tüketmeden 2-3 kaşık yiyebilirsin sanırım ama bize o da Yok
Bi de emziriyorsan daha fazla uzak dur lokumdan patatesten canım
Bol yoğurt sebze et tüket
Canın tatlı isterse cevizle kuru üzüm ye bir kaşık.
Veya yeşil elma dilimle üzerine tarçın serp
Kilon baya iyiymiş böyle yap ki bizim gibi olma
Hakkında hayırlısı olsun inşallah istediğine kavuşursun canımBekarken 64lerde filandım azmettim çok güzel verdim ciddi dikkat ediyordum tatlı hariç yemek ekmek ve kahvaltıdan kısıyordum güzelde spor yapmıştım hep 54 tüm evlenene kadar istem dışı 51 oldum iğrençti okadar zayıflık yapım çok müsait kilo almaya . Kıyafetler olmuyor şimdide mecbur vermem lazım eşim garipsiyor alışık zayıf halimever demez iyi der ama bakışından belli. Sönüm annem ablam gibi olsun istemiyorum.
Sağol hepimizin inş.Hakkında hayırlısı olsun inşallah istediğine kavuşursun canım
16/1/18
Kahvaltı domates salatalık peynır bır yumurta
Ara 7 badem
Öğlen bır lavaş 50 grm et ızgara
Ara yoğurt
Akşam
Ikı parça brokoli 4 küçük köfte bır kepçe çorba
17/1/18
Kahvaltı domates salatalık peynır 1 yumurta bıtki çayı
Akşam (17:00) 9 küçük parça tavuk şiş bı çk pilav bır ayran
DüZenim hiç yok iki gündür toplasan 1 lt anca içebilmişimdir
Sende m i yazmadindün menü yazmayalar (16ocak)
kozalakperisi (bugün girmiş)
@Elmira2017
H Hamzakifzulal
Gamzemdwf (canım eklemeyi unutmuşsun diğer linke)
bugün menü yazmayanlar (17ocak)
innuk
@Elmira2017
bulutungokyuzu
Gamzemdwf
soffty
F feyzax
kozalakperisi
S sevimli 2015
maşallah süper yaKızlar bugün kayın validemin erkek kardeşine gittik beni görenler senin yarın nerde diye sordular maşallah çektiler aynı aileden bi gelinimiz var dedi seni gördüm psikolojim bozuldu oturma yanıma kendimi senin yanında çok iri hissediyorum dedi millete sordu hangimiz daha zayıfız diye gülümse senden daha zayıf dediler bende bugün diyete başlıyorum dedi ben elimden çay bardağını bıraktım oda bıraktı beraber diyet yapıyoruz dedi bugünden sonra ama çok mutlu oldum bugünkü yorumlara hatta diyeti bırak yeter dediler bune azim sen hala diyettemisin diyorlar
Bugün aferin aldım
Geçmiş olsun canimKızlar kusura bakmayın, oğlanın ilaçlarına dün başladığımız halde hala sıkışık ve ateşi de daha yüksek eskiye göre. Ufakligin buhar makinasına el koyduk, fısfıs yetmiyor belki diye. Sadece menü paylasip gideceğim. Beni mazur görün bugünlük.
geçmiş olsun ve kolay gelsin canimSlm kizlar ogleden sonra giremedim oglumun akcigerine injis enfeksiyon ates dusmuyo bide sehir disindan 4 gunlugune musafirim var ondan giremiyorum kusura bakmayin
Aynen bende yazayım şimdi misafir vardı bizdeSende m i yazmadin
Baya sade yazmışsın canımafiyet olsun da ben en çok kısırın miktarını merak ettim :)
Cok gecmis olsun Allahm sifa versin insallahSlm kizlar ogleden sonra giremedim oglumun akcigerine injis enfeksiyon ates dusmuyo bide sehir disindan 4 gunlugune musafirim var ondan giremiyorum kusura bakmayin
Ayyy ayni ben 57 kiloydum ilk evlitken virinci cocuktada zayiftim 2.de saldim da saldim sonra azmettim verdim dedigin gibi sulale sisman hep abla anne sisman kilo takinti olmus bende bogazimda iyi eskiden almiyordum ama simdi aliyorum yiyinceBekarken 64lerde filandım azmettim çok güzel verdim ciddi dikkat ediyordum tatlı hariç yemek ekmek ve kahvaltıdan kısıyordum güzelde spor yapmıştım hep 54 tüm evlenene kadar istem dışı 51 oldum iğrençti okadar zayıflık yapım çok müsait kilo almaya . Kıyafetler olmuyor şimdide mecbur vermem lazım eşim garipsiyor alışık zayıf halimever demez iyi der ama bakışından belli. Sönüm annem ablam gibi olsun istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?