Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

17 Ocak Spor ve Su Listesi

1.ecembal
44 dk leslie 61 p
50 mekik 50 p
100 jumping jack 20 p
20 dk yuruyus 20 p
Toplam 151 p
2lt su

2.glstn99
500 twister 100 puan
30 mekik 30 puan
100 squat 100 puan
500 bolgesel 100 puan
1 dk wall sit 6 puan
Toplam 336 puan
1.5 lt su

3.gülümse 25
40dk cardio =160
2litre su

4.gamzemdwf
70 dk yürüyüş 70
30 dk hiit 120
Toplm 190
1 lt

5.Niloyabebe
500 ip 100p
1000 twister 200p
60 dk yürüyüş 60p
80 mekik 80p
1000 bölgesel 200p
Toplam 640p

6.bulutungokyuzu
15dk yürüyüş 15
10dk hit cardio 40
20dk eliptik 60
45 squat 45
80 mekik 80
1000ip 200
920 bölgesel 184
Toplam 624 puan

7. Lemonade17
30 dk yürüyüş 30 puan
300 ip 60 puan
Toplam 90 puan
3 lt su

Anladım canım
Bugünü hafif geçir suyunu bol iç etkilenmez inşallah .

Bende baya tedirginim çünkü 1.2 kg baya bi etkiler yüzdeyi(2 gün önce 800 gr ma düşmüştü ) ama dünden beri tartılmıyorum ödem çayları su içiyorum bakalım ne olacak yarın

Desteğin için çok sağol bende sizi seviyorum
Ve onun için stres oluyorum bi haftalık Emeklerinize balta vurmam inşallah

Günaydin kızlar.
Iki gündür ciddi uyku sorunu yasiyorum.
Normalde çocuklari uyuturken istemsizce sizan ben iki gundur yatakta dön dön dön uyuyamiyorum. Sonra sinir basiyor kalkiyorum. Dun gece 3 bu gece 4 u gördüm.
Suan gözlerim yaniyor ama yatmayacagim tekrar dun yattim bu gece uyuyamadim bunun duzen haline gelmesini istemiyorum en sevmedigim durum gunduz uyuyup gece oturmak..

Şimdi uyumazsan belki gece uykun gelir canım Allah yardımcın olsun
Biz bu gece de uyumadık

17.01.2018 çarşamba menü

Kahvalti 11:30

1 yumurta 1,5 dilim beyaz peynirle yapılmış omlet
1 salatalik
1 yeşil biber
2 ceviz
3 kuru kayisi

Öğle 16:30
1 simit
2 bardak ayran

Aksam 20:30
1 kase tarhana çorbası
4yk etli mantar sote
4 yk pilav

Son düzenleme:
Günaydın kızlar bu aralar hıc hareket yapamıyorum (ev işi de dahıl)kızı sallıyorum uyuyor ama yere bırakınca anında uyanıyor butun işlerım kaldı sınırlerım altüst oldu uyanıkkende hep kucak oyun ıstıyor napcam bılmıyorum

Ne 1.2 si 1.9 yanlış yazmışım

Herkese selam,
Kızlar ben aranızdan ayrılmak istiyorum. Bu tartı günlerinin beni strese soktuğunu farkettim. Her gün tartiliyorum bir gün kaçamak yapsam suçluluk hissediyorum. Bu hafta hiç kaçamak olmamasına rağmen sabittim Bu sabah tartıldim sabittim muhtemelen yarında sabit olacağım. Böyle sabit gelerek sizi de etkilemek istemiyorum. Ben kendime bir yol çizdim hedefim kısa sürede değil, yavas yavaş kilo vermek ve diyet yapmadan yaşam biçimi oluşturarak zayiflayabilmek. Bu da buraya uygun değil. Yani ben pilavimida mantımi da yerim ama porsiyonlara dikkat ederek ve dengeleyerek. Sonuçta ömür boyu bu besinlerden yememe gibi bir ihtimalimiz olmadığına göre şu an kısıtlamakta bana yanlış geliyor. Daha önce bu hataları yaptığım için artık daha bilincliyim. Benim için önemli olan yaptığım sporun ve beslenmenin sürdürülebilir olması. O yüzden kendimi bir şeylerden kısıtlarsam yine başa saracak herşey verdiğim kiloları yine geri alacağım. O yüzden üzülere aranızdan ayrılıyorum. Yarın son kez tartı bildirimi yapacağım. En azından buraya gelmek isteyen başka arkadaslarinda hakkını yemeyeyim. Yaklaşık iki aydır buradaydim bana kattığınız her şey için teşekkür ederim benim için güzel bir deneyimdi.

Bebişin 9 aydan küçükse boşver sadece kızınla ilgilen
Biliyorum bu söylediğim çok zor
İnsan bi vcye zor gidince
Heryeri dağınık görünce
Ayakta sallarken horul horul uyuyan bebeği yere indirdiği an uyanık görünce çok sinir oluyor ama yapacak birşey Yok ancak kendimizi üzüyoruz boş yere . Canının kıymetini bil cnm

Ben aylardır öyleyim çok yıpratıcı şimdi yarım saat 20 dkcık uyuyor yerinde sonra mızlanıyor öyle ayağıma alıyorum o bile ne büyük nim etmiş lavabo yıkayıp ortalık topla ya biliyorum. İnş geçicidir cnm

Bılıyorsun canım benım kızım oyle hıysuz huzursuz bı bebek degıldı sımdı sımdı yapmaya başladı zorlanıyorum o bısey degıl yemek yapmaya musade etmıyor o kötü aslında antremanlıyım ama 11 yıl oncesı den ortancada boyleydı demekkı yas ilerleyınce taha sabırsız oluyor ınsan

10 aylık dıs döneminde ondan yapıyorda ıstee sabırsızlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…