sabah kalktım 500 ip atladım. Kahvaltımı yaptım. 1 lt su içtim bu gun çok enerjiğim hadi bakalım
Anladım canımSekiz kaşık vardır canısı
Herkes tatlı açma yedikçe kusırda turşuda teselli aradım sanki onuda yemesem iyiydi
Günüm çok hafif geçti ama kısırın şişme özelliği beni korkutmuyor değil
Akşam da misafir koştur gel süpür sil mutfak hazırlığı derken pestilim çıkmış
Şimdi kalktım ama spor yapmaya mecalim de yok
Sen de tedirgin olma artık ben üzülüyorum bak aylarca bu takımı sen sırtladın tartı için stres yapma seni seviyoruz
Şimdi uyumazsan belki gece uykun gelir canım Allah yardımcın olsunGünaydin kızlar.
Iki gündür ciddi uyku sorunu yasiyorum.
Normalde çocuklari uyuturken istemsizce sizan ben iki gundur yatakta dön dön dön uyuyamiyorum. Sonra sinir basiyor kalkiyorum. Dun gece 3 bu gece 4 u gördüm.
Suan gözlerim yaniyor ama yatmayacagim tekrar dun yattim bu gece uyuyamadim bunun duzen haline gelmesini istemiyorum en sevmedigim durum gunduz uyuyup gece oturmak..
Evet canim o yuzden yatmiycam bugun biraz yorgun miskin geçicek ama yatarsamda farkli olmuycak.Şimdi uyumazsan belki gece uykun gelir canım Allah yardımcın olsun
Biz bu gece de uyumadık
Ne 1.2 si 1.9Anladım canım
Bugünü hafif geçir suyunu bol iç etkilenmez inşallah .
Bende baya tedirginim çünkü 1.2 kg baya bi etkiler yüzdeyi(2 gün önce 800 gr ma düşmüştü ) ama dünden beri tartılmıyorum ödem çayları su içiyorum bakalım ne olacak yarın
Desteğin için çok sağol bende sizi seviyorum
Ve onun için stres oluyorum bi haftalık Emeklerinize balta vurmam inşallah
Bebişin 9 aydan küçükse boşver sadece kızınla ilgilenGünaydın kızlar bu aralar hıc hareket yapamıyorum (ev işi de dahıl)kızı sallıyorum uyuyor ama yere bırakınca anında uyanıyor butun işlerım kaldı sınırlerım altüst oldu uyanıkkende hep kucak oyun ıstıyor napcam bılmıyorum
Ben aylardır öyleyim çok yıpratıcı şimdi yarım saat 20 dkcık uyuyor yerinde sonra mızlanıyor öyle ayağıma alıyorum o bile ne büyük nim etmiş lavabo yıkayıp ortalık topla ya biliyorum. İnş geçicidir cnmGünaydın kızlar bu aralar hıc hareket yapamıyorum (ev işi de dahıl)kızı sallıyorum uyuyor ama yere bırakınca anında uyanıyor butun işlerım kaldı sınırlerım altüst oldu uyanıkkende hep kucak oyun ıstıyor napcam bılmıyorum
Bılıyorsun canım benım kızım oyle hıysuz huzursuz bı bebek degıldı sımdı sımdı yapmaya başladı zorlanıyorum o bısey degıl yemek yapmaya musade etmıyor o kötü aslında antremanlıyım ama 11 yıl oncesı den ortancada boyleydı demekkı yas ilerleyınce taha sabırsız oluyor ınsanBen aylardır öyleyim çok yıpratıcı şimdi yarım saat 20 dkcık uyuyor yerinde sonra mızlanıyor öyle ayağıma alıyorum o bile ne bünyük nim etmiş lavabo yıkayıp ortak topla ya biliyorum. İnş geçicidir cnm
10 aylık dıs döneminde ondan yapıyorda ıstee sabırsızlıkBebişin 9 aydan küçükse boşver sadece kızınla ilgilen
Biliyorum bu söylediğim çok zor
İnsan bi vcye zor gidince
Heryeri dağınık görünce
Ayakta sallarken horul horul uyuyan bebeği yere indirdiği an uyanık görünce çok sinir oluyor ama yapacak birşey Yok ancak kendimizi üzüyoruz boş yere . Canının kıymetini bil cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?