Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kendimiz için degil senin için dedik bak sana yaradı ne güzel işte ben yine kabızım bugün 3gün olacak
Bende kabızım abla aynı senin gibi üç gün oldu zaten ben hiçbir tartıda tuvalete çıkıpta tartılamadımki.
12gün kaldı geliceek
Burdan bir topik gördüm işte asker bekleyenler falan şafak sayıyolarmış bir bakayım dedim iki üç yazdım sarmadı. Bence herşeyi çok abartıyorlar. Dedim neyse 12.takım bana yeter

Sen bilirsin canım. Mesajını okuyunca Çok şaşırdım. Şimdiye kadar hiç anlaşılmadığını fark ettim. Geçen günde yazmıştım ben hiç kimseye yediği kek için iki kaşık pilav içinBir şey demedim hiç kimseden hayatından tamamen her şeyi çıkarmasını beklemedim. Elinden gelen her şeyi yaptıktan sonra sadık geleni de hiçbir şey demedim. Bilemiyorum ben Çok şaşkınım şuan. Bugün gitsen bile cuma günü Mecburen liste desin. Etkiliyorsun yani. Cuma günü adının yanına kendi isteğiyle ayrıldı diye not düşerim.

Senin adına sevindim tebrik ederim canım
Kendi adıma da bu haldeyim
Öyle deme ben sizin elinizden geldiğini yaptığınızı gördüm. Benim be çocuğum var ne ev işim var allaha şükür hiçbir derdim yok elle tutulur. E yaşım küçük siz benim yaşımda tığ gibi kızlardınız. Ben artık kendimi aşmıştım o yüzden böyle gidiyor. Pes etme

Şaşırdım valla mesajını görünce Ama kendin için en uygun olanı yine sen bilirsin tabi ..
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canım
İstediğin kiloya ulaşırsın inşallah

Herkes den beklerdim de senden beklemezdim kız mezun olmadan gitmeyi hakkında hayırlısı olsun inş kendine iyi bak inş herşey gönlünce olur Allaha emanet ol canım benim

lemonade17 gitmeseydin iyiydi ama insallah sporunu aksatmazsın. Ama haklısın söylediklerinde herşey gönlünce olsun insallah
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar , sizde kendinize iyi bakın umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız bir an önce
Canım hayır ben seni çok iyi anlıyorum ama ben yanlış anlaşıldım galiba. Kimseyi zorlamadığının farkındayım elbette ben sadece kişisel olarak buraya karşı çok fazla sorumluluk hissettiğim için kendimi kısıtlamaya giriyorum , sürekli tartiliyorum cuma sabit gelirsem veya arti gelirsem ne yaparım diye karaları bağlıyorum . Bu tamamen benimle ilgili bir durum. Tamamen kişisel kendi içimde yaşadığım bir sey. Takımı da etkilemek istemiyorum. O yüzden ayrılma kararı aldım. Yarın bildirim yapacağım zaten. Önümüzde hafta listede olmazsam etkilemem sanırım yuzdeyi. Ya da varsa etkileyemeyecegim bir şekil oyle yapalım sen söyle. Bir anda çıkıp gitmedim sizlere karşı sorumluluk hissettiğim için icimdekileri sizi kırmadan yazmaya çalıştım umarım kırmadım kimseyi. Bugüne kadar sizden bir çok şey öğrendim hepsi için teşekkür ederim

inşallah herşey gönlünce olur cnm

Anladım canım. Ben öyle düşündüğüm için gitmek istedin sandım. Bi de hani bu hafta sabitim ben çıkayım diye düşünüyorsan onu dedim etkileyecek diye. Kolay gelsin o zaman canım başarılar sana

Kız bizde senin Gibiyiz ya sabit olursak ya artı çıkarsam benimde her haftam öyle geçiyo öyle olmasa zatin salarım gider aman bugün yesem ne olur nasıl olsa sorumluluğum yok yarın önüme başka bişey gelir yarın bunuda hallederim derim yine yerim yarın yarın der bi bakmışım eski kilodayım ama yinede sen bilirsin ben bura olmasa güme gitmiştim valla hastaneden sonra 95gördüm ya Kasım 12 de şimdi ocak 18 giden 15kilo ne mümkün ben tek başıma bu kiloya inmem inş sen başarırsın ne diyim Kızçem

Cuma kilo bildirimi yapacakmış canım

Bu durumu yasamayan yok nerdeyse. Tamamen ayrilmaktansa liste dışı devam etmeyi dene istersen. Geçen hafta ayni durumu yasadim biliyorsun. Ama sunuda biliyorum ki kendi kendime kilo versemde yediklerime takimda ki kadar dikkat etmeyecegim ve spor zaten hak getire olacak.
Kilo verme döneminde beslenmede kisitlama yapmadan olmuyor defalarca denedik çoğumuz. Hepimiz kaçamak yapiyoruz. Ama hedef kilolarimiza geldigimizda koruma yapmak sart yapmaksaz herşey bosa gidecek. Kilo verirkende kararinda yemenin bi sakincasi yok ki.
Listeden cikmak istiyorsan ok ama bence liste dışı devam etmelisin.

Bende çok açım ya misafirleri bekledik kahvaltı için yeni geldiler patates doğradım kızartıyorlar şimdi onlar onu yiycekte ben ne yiycem
Sende kendi tabagını hazırla ben sabah kahvaltısında peynir zeytin 5tane kepekli parmak galeta 2çeviz 1kuru incir 1tane hurma yedim kalktım

Öğle yemeğim 13:00 de onu bekliyorum
Akşam sauna eşofmanımı giydim 40dk cardio yaptım su içinde kaldım 1litrede su içtim cardio yaparken sonrada eşofmanımı yıkadım duş aldım çıktım bacaklarım ilk defa terledi valla Allah razı olsun kaptanım Rabbim ne muradın varsa versin

Sende kendi tabagını hazırla ben sabah kahvaltısında peynir zeytin 5tane kepekli parmak galeta 2çeviz 1kuru incir 1tane hurma yedim kalktım
Ohh maşallah ben omlet falan istemiyorum dedim diyetisyene 1 yumurta salata yazmış kahvaltıya. O kadacık yedim 7 de arada 1 elma yedim salatalık hormnlu diye. Şimdi çok açım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…