Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

17.01.2017
Sabah:
2 yumurtadan biberli omlet
Peynir, Zeytin
Havuç, Turp
1 çb fındık
Öğle 4 tane ızgara köfte
beyaz çay
İkndi
2 kuru incir
1 bardak süt
Akşam
Mercimek Çorbası
Salata
2 köfte
Nasıl gidiyor canım tartıda eksilme varmı hiç ben de tık yok haliyle

Aynen öyle birde huzurluyken huysuz olduğunda kabullenmek çok zor oluyo. İnş düzelir muhtemelen dişten olabilir kucak genelde ozaman istiyorlar bunaltacak derecede

merhaba cnm bence burda daha iyi motive oluyor insan en azından kendim öyleyim öncesinde yalnız yapmaya çalıştım ama azcık bişeyde sporuda diyetide salladım bi dönem bir ay sabit takılı kaldım deli oldum tam vazgeçecekkken burayı buldum ve geldim iyiyki gelmişim burası olmasa sporuda diyetide asardım bizde hayat biçimi oluşturmaya çalışıyoruz hedefe inince herşey fora olmicakki korumaya geçicez

Kızçe sen yine nerelere kayboldun hayırdır annen nasıl sen nasılsın
Hiç iyi gitmiyor canım annem solunum cihazına bağlandı. Dün gördüm halini aksama kadar göz yaşım durmadı. Dr hayatı risk yüksek dedi. Gün gün kötüye gidiyor diyor Dr. O kadar zor günler ki anlatamam sana.sinaniyorum sanki çok özledim eski gunlerimi çok

Şaşırdım valla mesajını görünce Ama kendin için en uygun olanı yine sen bilirsin tabi ..
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canım
İstediğin kiloya ulaşırsın inşallah

Herkes den beklerdim de senden beklemezdim kız mezun olmadan gitmeyi hakkında hayırlısı olsun inş kendine iyi bak inş herşey gönlünce olur Allaha emanet ol canım benim

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Hayırlı sabahlar kızçeler yüzünüzden nur evinizden huzur Sofranızdan Sevdikleriniz eksik olmasın inş Allah

Günaydın. Burda fırtınalar kopuyor dışarda. Sanki gök bize sizin yüzünüzden kar yağmadı diye sinirlenmişte öfkesini kusuyor. Oh sıcacık evimdeyim deyip şükrediyorum

Aklıma geldikçe dua ediyorum kuzum rabbim acılarını dindirsin inş kolaylık versin 2gün yatak 3.gün hepimize toprak nasip etsin bakanada zor çekenede Rabbim bu dünyada imtihanımızı kolaylaştırsın tüm hastalara şifa yanında bekleyenlere bol sabır versin

Allahım yardımcınız olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…