- 19 Ocak 2016
- 5.429
- 5.562
- 198
Nasıl gidiyor canım tartıda eksilme varmı hiç ben de tık yok haliyle17.01.2017
Sabah:
2 yumurtadan biberli omlet
Peynir, Zeytin
Havuç, Turp
1 çb fındık
Öğle 4 tane ızgara köfte
beyaz çay
İkndi
2 kuru incir
1 bardak süt
Akşam
Mercimek Çorbası
Salata
2 köfte
Aynen öyle birde huzurluyken huysuz olduğunda kabullenmek çok zor oluyo. İnş düzelir muhtemelen dişten olabilir kucak genelde ozaman istiyorlar bunaltacak derecedeBılıyorsun canım benım kızım oyle hıysuz huzursuz bı bebek degıldı sımdı sımdı yapmaya başladı zorlanıyorum o bısey degıl yemek yapmaya musade etmıyor o kötü aslında antremanlıyım ama 11 yıl oncesı den ortancada boyleydı demekkı yas ilerleyınce taha sabırsız oluyor ınsan
merhaba cnm bence burda daha iyi motive oluyor insan en azından kendim öyleyim öncesinde yalnız yapmaya çalıştım ama azcık bişeyde sporuda diyetide salladım bi dönem bir ay sabit takılı kaldım deli oldum tam vazgeçecekkken burayı buldum ve geldim iyiyki gelmişim burası olmasa sporuda diyetide asardım bizde hayat biçimi oluşturmaya çalışıyoruz hedefe inince herşey fora olmicakki korumaya geçicezHerkese selam,
Kızlar ben aranızdan ayrılmak istiyorum. Bu tartı günlerinin beni strese soktuğunu farkettim. Her gün tartiliyorum bir gün kaçamak yapsam suçluluk hissediyorum. Bu hafta hiç kaçamak olmamasına rağmen sabittimBu sabah tartıldim sabittim muhtemelen yarında sabit olacağım. Böyle sabit gelerek sizi de etkilemek istemiyorum. Ben kendime bir yol çizdim hedefim kısa sürede değil, yavas yavaş kilo vermek ve diyet yapmadan yaşam biçimi oluşturarak zayiflayabilmek. Bu da buraya uygun değil. Yani ben pilavimida mantımi da yerim ama porsiyonlara dikkat ederek ve dengeleyerek. Sonuçta ömür boyu bu besinlerden yememe gibi bir ihtimalimiz olmadığına göre şu an kısıtlamakta bana yanlış geliyor. Daha önce bu hataları yaptığım için artık daha bilincliyim. Benim için önemli olan yaptığım sporun ve beslenmenin sürdürülebilir olması. O yüzden kendimi bir şeylerden kısıtlarsam yine başa saracak herşey verdiğim kiloları yine geri alacağım. O yüzden üzülere aranızdan ayrılıyorum. Yarın son kez tartı bildirimi yapacağım. En azından buraya gelmek isteyen başka arkadaslarinda hakkını yemeyeyim. Yaklaşık iki aydır buradaydim bana kattığınız her şey için teşekkür ederim benim için güzel bir deneyimdi.
Hiç iyi gitmiyor canımKızçe sen yine nerelere kayboldun hayırdır annen nasıl sen nasılsın
Şaşırdım valla mesajını görünce Ama kendin için en uygun olanı yine sen bilirsin tabi ..Herkese selam,
Kızlar ben aranızdan ayrılmak istiyorum. Bu tartı günlerinin beni strese soktuğunu farkettim. Her gün tartiliyorum bir gün kaçamak yapsam suçluluk hissediyorum. Bu hafta hiç kaçamak olmamasına rağmen sabittimBu sabah tartıldim sabittim muhtemelen yarında sabit olacağım. Böyle sabit gelerek sizi de etkilemek istemiyorum. Ben kendime bir yol çizdim hedefim kısa sürede değil, yavas yavaş kilo vermek ve diyet yapmadan yaşam biçimi oluşturarak zayiflayabilmek. Bu da buraya uygun değil. Yani ben pilavimida mantımi da yerim ama porsiyonlara dikkat ederek ve dengeleyerek. Sonuçta ömür boyu bu besinlerden yememe gibi bir ihtimalimiz olmadığına göre şu an kısıtlamakta bana yanlış geliyor. Daha önce bu hataları yaptığım için artık daha bilincliyim. Benim için önemli olan yaptığım sporun ve beslenmenin sürdürülebilir olması. O yüzden kendimi bir şeylerden kısıtlarsam yine başa saracak herşey verdiğim kiloları yine geri alacağım. O yüzden üzülere aranızdan ayrılıyorum. Yarın son kez tartı bildirimi yapacağım. En azından buraya gelmek isteyen başka arkadaslarinda hakkını yemeyeyim. Yaklaşık iki aydır buradaydim bana kattığınız her şey için teşekkür ederim benim için güzel bir deneyimdi.
Herkes den beklerdim de senden beklemezdim kız mezun olmadan gitmeyi hakkında hayırlısı olsun inş kendine iyi bak inş herşey gönlünce olur Allaha emanet ol canım benimHerkese selam,
Aklıma geldikçe dua ediyorum kuzum rabbim acılarını dindirsin inş kolaylık versin 2gün yatak 3.gün hepimize toprak nasip etsin bakanada zor çekenede Rabbim bu dünyada imtihanımızı kolaylaştırsın tüm hastalara şifa yanında bekleyenlere bol sabır versinHiç iyi gitmiyor canımannem solunum cihazına bağlandı. Dün gördüm halini aksama kadar göz yaşım durmadı. Dr hayatı risk yüksek dedi. Gün gün kötüye gidiyor diyor Dr. O kadar zor günler ki anlatamam sana.sinaniyorum sanki çok özledim eski gunlerimi çok
Tövbe tövbe o nasıl bir benzetme yahuGünaydın. Burda fırtınalar kopuyor dışarda. Sanki gök bize sizin yüzünüzden kar yağmadı diye sinirlenmişte öfkesini kusuyor. Oh sıcacık evimdeyim deyip şükrediyorum
Ay görsen abla noluyoruz dersin. Ağaçlar yerinden çıkacakTövbe tövbe o nasıl bir benzetme yahu
Bende iyiyimm Allah iyilik versin. onu yeme bunu yeme dediniz bana 1.5gittiİyiyim şekerim hamdolsunsen nasılsın
Kendimiz için degil senin için dedik bak sana yaradı ne güzel işte ben yine kabızım bugün 3gün olacakBende iyiyimm Allah iyilik versin. onu yeme bunu yeme dediniz bana 1.5gittionun için mutluyummmm
Senin sözlün nerde askerBende iyiyimm Allah iyilik versin. onu yeme bunu yeme dediniz bana 1.5gittionun için mutluyummmm
Senin adına sevindim tebrik ederim canımBende iyiyimm Allah iyilik versin. onu yeme bunu yeme dediniz bana 1.5gittionun için mutluyummmm
Allahım yardımcınız olsun canımHiç iyi gitmiyor canımannem solunum cihazına bağlandı. Dün gördüm halini aksama kadar göz yaşım durmadı. Dr hayatı risk yüksek dedi. Gün gün kötüye gidiyor diyor Dr. O kadar zor günler ki anlatamam sana.sinaniyorum sanki çok özledim eski gunlerimi çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?