Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canım sanırım profesör defterine göre yazdı bizide. Ben kulak burun boğaz için profesöre randevu aldım gittik baktı bademcikleri çok rahatsız eder bu çocuğu geniz etide büyük ikisinide alalım dedi kulağınada stend takıcaz 6 ay kalcak dedi. Bizde çocuk doktorumuz aldırmayın dedi dedik. Evet öyle derler çünkü hastalarını kaybetmek istemezler çünkü biz bu çocuğun geniz etiyle bademciklerini alırsak rahatlar ve hastalıkları azalır bunu istemezler dedi. Bu çocuğun bademcikleri girintili çıkıntılı yemek kalınları bile enfeksiyon yapar dedi bizde kabul ettik zaten artık iyice kontrolden çıkmıştı antibiyotikler fayyda etmiyor mecbur kaldık

Grcmis olsun cnmm Acil sifalarrr insallh

19 ocak cuma
Sabah 8.00
Sabah bardak ilik tarcin limonlu su
8.30
1 yumurta tavada
Yarim.dilim tb ekmek

Oglen 12.30
1 kiymali pide
1 bardak ayran
Az yesillik

Aksam 19.30
1 kepce tarhana
4-5kasik bezelye yemegi
1 dilim Tb ekmek
4-5 aci cicek biberi

1.5 lt su

Beni cikarttirmasalardi kacinci olurduk acaba bireyselede girerdim niloya bebe ve tum takimi kutlarim
Aynı canım sonuç değişmezsdi. Sadece bireyselde sen de girecektin. Aslında benim insiyatifimdeydi çıkarmasam da olurdu ama inan uğraşmak istemedim. Resmen yüzden yüksek diye hileci olduk
4. takımdaki konunun altından da ben çıkınca uğraşamadım özür dilerim canım tamamen benim hatam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…