Sağol canım inşallahAnladım canım çok geçmiş olsun. Faydası olacaksa ameliyatın olsun tabiirabbim şifa versin bir an önce çok çekti yazık kuzular da sen de
Canım sanırım profesör defterine göre yazdı bizide. Ben kulak burun boğaz için profesöre randevu aldım gittik baktı bademcikleri çok rahatsız eder bu çocuğu geniz etide büyük ikisinide alalım dedi kulağınada stend takıcaz 6 ay kalcak dedi. Bizde çocuk doktorumuz aldırmayın dedi dedik. Evet öyle derler çünkü hastalarını kaybetmek istemezler çünkü biz bu çocuğun geniz etiyle bademciklerini alırsak rahatlar ve hastalıkları azalır bunu istemezler dedi. Bu çocuğun bademcikleri girintili çıkıntılı yemek kalınları bile enfeksiyon yapar dedi bizde kabul ettik zaten artık iyice kontrolden çıkmıştı antibiyotikler fayyda etmiyor mecbur kaldıkKıyamam ona ben ya. İğne gerekliyse gözünün yaşına bakmamalısın. Ana yüreği, dayanmıyor ama yapacak bir şey yok. Marta da daha çok var. Özellikle mi marta sıra verdiler yoksa bekledikleri bir şey mi var?
Aynen yüreğime inecek birgünçok geçmiş olsun bu çocuklar bizi öldürecek zaten
Sağol canım inşallah ameliyat bizim için kurtuluş olacakAyyy canim çok üzüldüm ya rabbim şifa versin
Bende hemen senin ismine baktım goremedim teşekkür ederimBeni cikarttirmasalardi kacinci olurduk acaba bireyselede girerdim niloya bebe ve tum takimi kutlarim
Benimde hamilelikten kalmaYa ben çikolata gofret nefret ederdim eşim alırdı ben severim belki diye hepsini ona yedirirdim. Ama hamilelikte en çok onları sevdim ve halaaaa çok seviyorum.
Teşekkür ederim gülüm
Teşekkür ederim canim haftaya sen 1. SallaNiloyabebe tebrık ederım canımm kozalakperisi daha çok hırslanıp daha iyi bi sonuç çıkar salla listeyi inşallah
Grcmis olsun cnmm Acil sifalarrr insallhCanım sanırım profesör defterine göre yazdı bizide. Ben kulak burun boğaz için profesöre randevu aldım gittik baktı bademcikleri çok rahatsız eder bu çocuğu geniz etide büyük ikisinide alalım dedi kulağınada stend takıcaz 6 ay kalcak dedi. Bizde çocuk doktorumuz aldırmayın dedi dedik. Evet öyle derler çünkü hastalarını kaybetmek istemezler çünkü biz bu çocuğun geniz etiyle bademciklerini alırsak rahatlar ve hastalıkları azalır bunu istemezler dedi. Bu çocuğun bademcikleri girintili çıkıntılı yemek kalınları bile enfeksiyon yapar dedi bizde kabul ettik zaten artık iyice kontrolden çıkmıştı antibiyotikler fayyda etmiyor mecbur kaldık
Sevmeyenler seviliyo sevinlerden tiksiniliyor.Benimde hamilelikten kalma
Aynı canım sonuç değişmezsdi. Sadece bireyselde sen de girecektin. Aslında benim insiyatifimdeydi çıkarmasam da olurdu ama inan uğraşmak istemedim. Resmen yüzden yüksek diye hileci oldukBeni cikarttirmasalardi kacinci olurduk acaba bireyselede girerdim niloya bebe ve tum takimi kutlarim
Teşekkür ederim canım ellerine sağlık. Demedim bazı sorunlar vardı onlarla uğraştım . Bu hafta devam etmek ister misin en az menü paylaşana ceza mı verelimAnka kaptanım menüyü öğlen paylaşmıştım gördünmü. Birşey demedin dediysende kaçırdım galiba
Benim için farketmez siz bilirsinizTeşekkür ederim canım ellerine sağlık. Demedim bazı sorunlar vardı onlarla uğraştım . Bu hafta devam etmek ister misin en az menü paylaşana ceza mı verelim
Sağol canım amin inşallahGrcmis olsun cnmm Acil sifalarrr insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?