bu ipi evde mi atliyorsun canimAmiiiin kaptanım
Hadi inşallah
Gördün mü beni 1000 ip atladım
Ne gaza gelmişim
Sen uyuyabildin mi
Olmazzzzz hem ekmek hem simit çok fazla çilek ne alaka kışın ortasında.19 ocak menü
sabah 11
domates salatalık
peynir
1tb ekmeği
çeyrek simit
2 haşlanmış yumurta
akşam18-18.30
3yk ispanak (kıymalı )
4yk makarna ya nin yoğurt
21-21.30 ara
1 bardak yarım yağlı tarcinli sut
5 adet çilek
Sabaha karşı uyudum. Süpersin canım. Tek seferde atlamıyorsun dimi. Ben de 1000 ip atlıyorum kaç gündür de 200 200 atlıyorum merak ettim
Gündüz atla canım gündüz bişey demezler herhalde. Benim altım boş rahatım.bu ipi evde mi atliyorsun canim
benim alt kat dolu ses olur diye cekiniyorun
1000 ip ve 500 jj miGündüz metobolizma hızlansın diye 500 atlamışım gece se 100 100 ara vererek 500 atladım
Jj ti de 500 yapmaya çalışacağım bugün
bu ipi evde mi atliyorsun canim
He ahada yeni hedef var mısın taban bu olsun üstüne ne koyarsak1000 ip ve 500 jj mi
Ben de yaparım benim neyim eksik
çilek dün pazarda her tezgahta vardı görünce canım çekti valla yaz çilekleri ne on başardı çok tatliydiOlmazzzzz hem ekmek hem simit çok fazla çilek ne alaka kışın ortasında.
Bi de üstüne mi koyacağızHe ahada yeni hedef var mısın taban bu olsun üstüne ne koyarsak
Boşa gitmesin kiloları zaten hep eee ekmeği niye yedin sadece simit yiyeydinçilek dün pazarda her tezgahta vardı görünce canım çekti valla yaz çilekleri ne on başardı çok tatliydi
kaptanim şöyle diim şunu fark ettim evdeki yemekleri ben bitiyormusumbu simit görseniz taş gibiydi çöpe gitmesin diye çaya batırdım yedim daha neler var ama onlar hep cizz cocuklar yemiyor bitsin diye israf olmasin diye kaptanim
Leslie yapabilirsin canım 1 mille başla gerisi gelir. Kimse böyle süreyya ayhan gibi doğmadı yavaş yavaş çoğalttılar gittilerkaptanim ben spor yapamıyorum hemen nefesim kesiliyor aslında yürüyüş benim için ideal ama onuda hergün yapamam şimdilik tartı eksileri gösteriyor ama ya sonra
Günaydın canım hadi jumping jack yapmayaGünaydın baaaaayanlar
Benim mutfan altı fayans ben orda yapıyorum benimde alt dolu 2dündür misafirim var kadın tırlatmak üzere bugün gidiyoz şükürbu ipi evde mi atliyorsun canim
Senin migden çöpmü kız yeme yeme çocuğun parçası aman ekmegin ucu derken alıp başını gidiyoçilek dün pazarda her tezgahta vardı görünce canım çekti valla yaz çilekleri ne on başardı çok tatliydi
kaptanim şöyle diim şunu fark ettim evdeki yemekleri ben bitiyormusumbu simit görseniz taş gibiydi çöpe gitmesin diye çaya batırdım yedim daha neler var ama onlar hep cizz cocuklar yemiyor bitsin diye israf olmasin diye kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?