Aşk olsunEki Görüntüle 2097547 Kızlar spor tablomuz sağolsun @yesa1 ciğim yaptı
Sıraya da koymuş
553. hafta spor kraliçemizNiloyabebe oldu.
@Gamzemdwf ikşncimz :şapiyon:
glstn99 ise üçüncümüz oldu
1000 puanı geçen herkesi tebrik ederim
Gulumse24 de geçmiş gözlerime inanamadım
gulenyuzumsunsen ve@florence_N 200 puanın altında kalmışsınız kızlar. Ama biriniz hastaydı birinizin oğlu hastaydı o yüzden ceza yok size
Listede hiç adı olmayanlar var durun bakim kimler onlar
Kızzzz ne güzel işte niye alnıyon. Eskiden yapamıyorum diyordun ya ondan dedimAşk olsun
Var daha aslında da bakamadımo hiç spor yapmayan benim ınş bu hafta başlıyacam
kaptanim ilk bi ayda emzirirken ne kadar kilo vermistiniz
Midem almıyor kaptanimBitti mi canım sütlaç kazanla mı yaptın naptın valla benim içim şişti
Missss tertemizzz bu karnabahar pizzasını ben de yapacağım inşallah merak ediyorum
Afiyet olsun misafirlere rağmen bozmuyorsun oldun sen oldun artık tebrik ederim3
Sabah ki ekmek 2.5 dilim yapıyor öyke beylik cümlelerle küçültmeye çalışmışsın ama ben yer miyim
Canım hem çorba hem bezelye hem ekmek hepsi karbon yönünden zengin canım bezelye yiyeceğin zaman çorba içme yoğurt salata misss gibi olur
Epilasyona girerken metro mu yediriyorlar çok ilginç. Şafak kaçtı canım. 2 kilo daha versen ne güzel olur sanki
Allahım yine içli köfte ben de istiyom
Afiyet olsun canım sporlara göreaz değil mi sence
Tertemiz bir menü daha
Bu ne yaaa günün en kötü menüsü resmen naptın sen
Kolay gelsin canım ben de sabah bir gazla mutfağın perdesini makineye attım da şimdi hiç silesiö yok kaldı öyleceMerhabalar kızlar
Şimdi çocukları görümceme bıraktım bi gün bakmasını rica ettim ve cam perde dip köşe temizlik yapacağım evi ayağa kaldırdım .
Çocukların hastalıkları kendi hastalığım derken hem ben bunaldım hem de ev kendinden geçti .
Hazır ayağımın altında çocuklar yokken camları perdeleri mobilya altlarını bitireyim diyorum ,
Ertesi günler de kapıları vs bitirebilirim çocuklarla .
Bana bugün müsade
kaçtım
Senin için şişmiş olabilir benimki şişmedi kasıtlı bol yaptım bol bol yemek için. 5 aydır içinde zerre süt bulunan hiçbirşeyi ağzıma almadım. Üslup hiç hoş değil. Hergün lahana çorbası yapıp içsem diyet için onada için şişti dermiydin acabaaBitti mi canım sütlaç kazanla mı yaptın naptın valla benim içim şişti
Missss tertemizzz bu karnabahar pizzasını ben de yapacağım inşallah merak ediyorum
Afiyet olsun misafirlere rağmen bozmuyorsun oldun sen oldun artık tebrik ederim3
Sabah ki ekmek 2.5 dilim yapıyor öyke beylik cümlelerle küçültmeye çalışmışsın ama ben yer miyim
Canım hem çorba hem bezelye hem ekmek hepsi karbon yönünden zengin canım bezelye yiyeceğin zaman çorba içme yoğurt salata misss gibi olur
Epilasyona girerken metro mu yediriyorlar çok ilginç. Şafak kaçtı canım. 2 kilo daha versen ne güzel olur sanki
Allahım yine içli köfte ben de istiyom
Afiyet olsun canım sporlara göreaz değil mi sence
Tertemiz bir menü daha
Bu ne yaaa günün en kötü menüsü resmen naptın sen
Ewet ancak kaptanim cok yorgunum ve hastayim tir carpmis gibiyim ortaligi topladim babamiz oglankari playstaina goturdu iki saat ev bos bende canimi disime takip cardio yapicam kac gundur yapmiyorum
Ewet cnm hergun lahana corbanada itiraz ederdi kaptan cunku sen emziriyorsun kaptan hicbirzaman ac kalin demiyorkiSenin için şişmiş olabilir benimki şişmedi kasıtlı bol yaptım bol bol yemek için. 5 aydır içinde zerre süt bulunan hiçbirşeyi ağzıma almadım. Üslup hiç hoş değil. Hergün lahana çorbası yapıp içsem diyet için onada için şişti dermiydin acabaa
Edit 58 buçuk aç karnına 1 kilo 100 gram gitti :))
Ay kaptanım çok afedersin diğer arkadaşlar yorum yaptı sandım eleştiri serbest
Kaptan olduğu gözden kaçmış kaç aylık bir süt yoğurt yumurta vr birçok gıda yiyemedim haliyle abartıyorum biraz buraya da birazda olsa frenlemek için geldim ve azıcık forma girmek için arada böyle birşeyletri abartıcam diğer öğünlerden feragat ederek gerçekten çok özledim yemek yemeyi. Sadece zeytin bulgur ve kuzu yedim aylarca :\Ewet cnm hergun lahana corbanada itiraz ederdi kaptan cunku sen emziriyorsun kaptan hicbirzaman ac kalin demiyorki
Evet derdim geçenlerde brüksel lahanası yedi 1 hafta lemonade ona da dedim . Neyse biz aramızda böyle şakalaşıp diyet yapıyoruz. Sana yapmam kusura bakma. Kilo vermek onemli değil ki sağlıklı vermedikten sonra.Senin için şişmiş olabilir benimki şişmedi kasıtlı bol yaptım bol bol yemek için. 5 aydır içinde zerre süt bulunan hiçbirşeyi ağzıma almadım. Üslup hiç hoş değil. Hergün lahana çorbası yapıp içsem diyet için onada için şişti dermiydin acabaa
Edit 58 buçuk aç karnına 1 kilo 100 gram gitti :))
Tamam o zaman içinde kalanları ye gel canım. Buraya genelde insanlar yediklerine yorum yapalım da frenlesin diye geliyor. Müslüman mahallede salyangoz satmak derler bilir misin burda bizim yiyemediklerimizi gözümüze sokmaya gerek yok.Kaptan olduğu gözden kaçmış kaç aylık bir süt yoğurt yumurta vr birçok gıda yiyemedim haliyle abartıyorum biraz buraya da birazda olsa frenlemek için geldim ve azıcık forma girmek için arada böyle birşeyletri abartıcam diğer öğünlerden feragat ederek gerçekten çok özledim yemek yemeyi. Sadece zeytin bulgur ve kuzu yedim aylarca :\
Geçmiş olsun canım hastaysan yapma daha çok yorma kendiniEwet ancak kaptanim cok yorgunum ve hastayim tir carpmis gibiyim ortaligi topladim babamiz oglankari playstaina goturdu iki saat ev bos bende canimi disime takip cardio yapicam kac gundur yapmiyorum
Diğer arkadaşlar da yapabilir canım. Burada alınacak gücenecek bişey yok. Benim 1 kavanoz nutella yediğimi gördüler neler neler dediler. 3 dilim börek yedim dedim bana börekleri ölçtürdüler.Ay kaptanım çok afedersin diğer arkadaşlar yorum yaptı sandım eleştiri serbest
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?