Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Aşk olsun

Midem almıyor kaptanim

Merhabalar kızlar
Şimdi çocukları görümceme bıraktım bi gün bakmasını rica ettim ve cam perde dip köşe temizlik yapacağım evi ayağa kaldırdım .

Çocukların hastalıkları kendi hastalığım derken hem ben bunaldım hem de ev kendinden geçti .

Hazır ayağımın altında çocuklar yokken camları perdeleri mobilya altlarını bitireyim diyorum ,

Ertesi günler de kapıları vs bitirebilirim çocuklarla .

Bana bugün müsade
kaçtım

Kolay gelsin canım ben de sabah bir gazla mutfağın perdesini makineye attım da şimdi hiç silesiö yok kaldı öylece

Senin için şişmiş olabilir benimki şişmedi kasıtlı bol yaptım bol bol yemek için. 5 aydır içinde zerre süt bulunan hiçbirşeyi ağzıma almadım. Üslup hiç hoş değil. Hergün lahana çorbası yapıp içsem diyet için onada için şişti dermiydin acabaa

Edit 58 buçuk aç karnına 1 kilo 100 gram gitti :))

Ewet cnm hergun lahana corbanada itiraz ederdi kaptan cunku sen emziriyorsun kaptan hicbirzaman ac kalin demiyorki

Ewet cnm hergun lahana corbanada itiraz ederdi kaptan cunku sen emziriyorsun kaptan hicbirzaman ac kalin demiyorki
Kaptan olduğu gözden kaçmış kaç aylık bir süt yoğurt yumurta vr birçok gıda yiyemedim haliyle abartıyorum biraz buraya da birazda olsa frenlemek için geldim ve azıcık forma girmek için arada böyle birşeyletri abartıcam diğer öğünlerden feragat ederek gerçekten çok özledim yemek yemeyi. Sadece zeytin bulgur ve kuzu yedim aylarca :\

Evet derdim geçenlerde brüksel lahanası yedi 1 hafta lemonade ona da dedim . Neyse biz aramızda böyle şakalaşıp diyet yapıyoruz. Sana yapmam kusura bakma. Kilo vermek onemli değil ki sağlıklı vermedikten sonra.

Tamam o zaman içinde kalanları ye gel canım. Buraya genelde insanlar yediklerine yorum yapalım da frenlesin diye geliyor. Müslüman mahallede salyangoz satmak derler bilir misin burda bizim yiyemediklerimizi gözümüze sokmaya gerek yok.

Ay kaptanım çok afedersin diğer arkadaşlar yorum yaptı sandım eleştiri serbest
Diğer arkadaşlar da yapabilir canım. Burada alınacak gücenecek bişey yok. Benim 1 kavanoz nutella yediğimi gördüler neler neler dediler. 3 dilim börek yedim dedim bana börekleri ölçtürdüler.
Alınma lütfen. Ama diyet topiğinde 3 gün sütlaç yersen olay olur tabii
Ama sen ben alınıyorum bana şaka yapmayın dersen kimse yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…