- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
Ben yaparım canım sorun değilGünaydın hayırlı sabahlar kaptanım 2gündğr bende sporda yok listeyi de yapamıyorum kusura bakmayın biri beni idare etsin bugün gidiyorum memlekete yarın kendimi toparlarım olurmuAnka
Sağol canım deneyeceğim inşallahAnka karnabahar pizzasi çok güzel oluyor kaptanim mutlaka deneyin. Hele de çocuklar yemiyorsa çok beğenirler
F feyzax Yan yana yazinca az gozukuyor sandi yalimmmmBitti mi canım sütlaç kazanla mı yaptın naptın valla benim içim şişti
Missss tertemizzz bu karnabahar pizzasını ben de yapacağım inşallah merak ediyorum
Afiyet olsun misafirlere rağmen bozmuyorsun oldun sen oldun artık tebrik ederim3
Sabah ki ekmek 2.5 dilim yapıyor öyke beylik cümlelerle küçültmeye çalışmışsın ama ben yer miyim
Canım hem çorba hem bezelye hem ekmek hepsi karbon yönünden zengin canım bezelye yiyeceğin zaman çorba içme yoğurt salata misss gibi olur
Epilasyona girerken metro mu yediriyorlar çok ilginç. Şafak kaçtı canım. 2 kilo daha versen ne güzel olur sanki
Allahım yine içli köfte ben de istiyom
Afiyet olsun canım sporlara göreaz değil mi sence
Tertemiz bir menü daha
Bu ne yaaa günün en kötü menüsü resmen naptın sen
Sen koyma canısı sen tamamsınBi de üstüne mi koyacağız
bende kendime öyle diyorum da atmakta olmaz yaSenin migden çöpmü kız yeme yeme çocuğun parçası aman ekmegin ucu derken alıp başını gidiyo
Yok bunu yapsam yeter bana zatenSen koyma canısı sen tamamsın
Kuşlara hayvanlara versene canım. Soğukta aç zaten hepsibende kendime öyle diyorum da atmakta olmaz ya
bende kendime öyle diyorum da atmakta olmaz ya
onuda yapıyorum ara ara camın önüne koyuyorum kökleri börekleri hatta öyle alışmışlar ki geçen kızın corbasini koydum sogusun diye bitene kumru koştura koştura geliyor duKuşlara hayvanlara versene canım. Soğukta aç zaten hepsi
Ayyy kıyamam çok iyi yaonuda yapıyorum ara ara camın önüne koyuyorum kökleri börekleri hatta öyle alışmışlar ki geçen kızın corbasini koydum sogusun diye bitene kumru koştura koştura geliyor du
Off takımda kimse yok valla
Evet kaptanim ya oglen o 15 de ki yemegi yerken günü bunla kapatirim demiştim fakat aksam görümceme davette çıkınca olmadiiBitti mi canım sütlaç kazanla mı yaptın naptın valla benim içim şişti
Missss tertemizzz bu karnabahar pizzasını ben de yapacağım inşallah merak ediyorum
Afiyet olsun misafirlere rağmen bozmuyorsun oldun sen oldun artık tebrik ederim3
Sabah ki ekmek 2.5 dilim yapıyor öyke beylik cümlelerle küçültmeye çalışmışsın ama ben yer miyim
Canım hem çorba hem bezelye hem ekmek hepsi karbon yönünden zengin canım bezelye yiyeceğin zaman çorba içme yoğurt salata misss gibi olur
Epilasyona girerken metro mu yediriyorlar çok ilginç. Şafak kaçtı canım. 2 kilo daha versen ne güzel olur sanki
Allahım yine içli köfte ben de istiyom
Afiyet olsun canım sporlara göreaz değil mi sence
Tertemiz bir menü daha
Bu ne yaaa günün en kötü menüsü resmen naptın sen
Anom İnnuk bebi geçmişsin canım helal bu hafta ben asılacağım bakalımEki Görüntüle 2097547 Kızlar spor tablomuz sağolsun @yesa1 ciğim yaptı
Sıraya da koymuş
553. hafta spor kraliçemizNiloyabebe oldu.
Gamzemdwf ikşncimz :şapiyon:
glstn99 ise üçüncümüz oldu
1000 puanı geçen herkesi tebrik ederim
@Gulumse25 de geçmiş gözlerime inanamadım
gulenyuzumsunsen ve@florence_N 200 puanın altında kalmışsınız kızlar. Ama biriniz hastaydı birinizin oğlu hastaydı o yüzden ceza yok size
Listede hiç adı olmayanlar var durun bakim kimler onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?