Çok teşekkür ederim desteğin ve ilgin için.Bence cumaya kadar gelmesin kafasini dinlesin. Takima biz bakariz degil mi? Ozamana kadar da karari ayni olursa birakir kaptanligi
Umarim uygular.İşte anlatamıyoruzki. Anlasa ve uygılasa keşke..
Herşey hokus pokusla olaydı biz her hafta birinci olurduk ama bi hayaller var birde hayatlar milletin hayal gücü çok yüksek o kafadan bizdede olsaEvet ama şu an o gücüm yok. Gerçekten gitmek bana daha iyi gelecek. Ben hep duygularımla hareket ediyorum belki doğru belki yanlış ama elimden başkası gelmiyor.
Akrep kaptanıma da yazdım
Cuma gelecek hokus pokus ve 12. Takım kayboldu...
Sihirbazlık bizim işimiz
Herşey hokus pokusla olaydı biz her hafta birinci olurduk ama bi hayaller var birde hayatlar milletin hayal gücü çok yüksek o kafadan bizdede olsa
Meyve veren agaç taşlanır boşuna dememişler bir zamanlar 9+10 sıralardan 2sıralara gelmek kolay degil o takımı atakta tutmak hiç kolay degil normal yani kaptanım senin yerinde olmak isteyen çok insan varYok kızlar sadece bir olay değil bir çok olayın üst üste gelmesi sorun. Daha önce de kapatma girişimlerim oldu vazgeçtim ve her seferinde daha fazla kırıldım. Her olay bir öncekinden daha fazla iz bırakıyor. Burada konu sadece benim takımımın sabote edilmesi değil arkada çok daha büyük olaylar dönüyor. Ben 4 ü bırakmasam bile zorla bıraktırırlar. Sürekli ensemde nefes hissetmek istemiyorum. Şu an bile olay var ya altta bir sürü ziyaretci birikti.
Offf kaptanım boşver ya meyve veren ağaç taslanirmis. Vicdan sahibi olan insanlar kırdıkları kalbe özürle dokunmaları gerektiğini bilir. Sen sıkma canını biz her daim arkanda ve yanında sonuna kadar senin destekciniz cunki biliyoruz k i doğruluk her zaman kazanır. Kazananları da kaybedenler sevmez ve kulp arayışına girerler. Sen ve temiz kalbine saygı ile eğiliyoruz nasıl ister nasıl dilersen yanındayız.Yok kızlar sadece bir olay değil bir çok olayın üst üste gelmesi sorun. Daha önce de kapatma girişimlerim oldu vazgeçtim ve her seferinde daha fazla kırıldım. Her olay bir öncekinden daha fazla iz bırakıyor. Burada konu sadece benim takımımın sabote edilmesi değil arkada çok daha büyük olaylar dönüyor. Ben 4 ü bırakmasam bile zorla bıraktırırlar. Sürekli ensemde nefes hissetmek istemiyorum. Şu an bile olay var ya altta bir sürü ziyaretci birikti.
ya kim biraktirabilir sana 4. Takimi. Kim bunlar site yoneticisi falan mi ? Tamam sen birakirsan 4.takimi ben aliyorum. Banada biraktirsinlar hadi benimlede ugrassinlar. Ben pes etmem asla.gelip takimimdaki butun mesajlari okusunlar saplantili insanlar!. Daha buyuk ne olabilir ki ya burda kimse kimseyi gercekten tanimiyi bile. Tabi millet cikis yapip ziyaretci gibi bakiyodur simdi. Baksinlar. Bir insani bukadar yipratmanin vicdaniyla savassinlar.tabi varsa...Yok kızlar sadece bir olay değil bir çok olayın üst üste gelmesi sorun. Daha önce de kapatma girişimlerim oldu vazgeçtim ve her seferinde daha fazla kırıldım. Her olay bir öncekinden daha fazla iz bırakıyor. Burada konu sadece benim takımımın sabote edilmesi değil arkada çok daha büyük olaylar dönüyor. Ben 4 ü bırakmasam bile zorla bıraktırırlar. Sürekli ensemde nefes hissetmek istemiyorum. Şu an bile olay var ya altta bir sürü ziyaretci birikti.
Sadeceya kim biraktirabilir sana 4. Takimi. Kim bunlar site yoneticisi falan mi ? Tamam sen birakirsan 4.takimi ben aliyorum. Banada biraktirsinlar hadi benimlede ugrassinlar. Ben pes etmem asla.gelip takimimdaki butun mesajlari okusunlar saplantili insanlar!. Daha buyuk ne olabilir ki ya burda kimse kimseyi gercekten tanimiyi bile. Tabi millet cikis yapip ziyaretci gibi bakiyodur simdi. Baksinlar. Bir insani bukadar yipratmanin vicdaniyla savassinlar.tabi varsa...
Ben pes ettim canım. :)))ya kim biraktirabilir sana 4. Takimi. Kim bunlar site yoneticisi falan mi ? Tamam sen birakirsan 4.takimi ben aliyorum. Banada biraktirsinlar hadi benimlede ugrassinlar. Ben pes etmem asla.gelip takimimdaki butun mesajlari okusunlar saplantili insanlar!. Daha buyuk ne olabilir ki ya burda kimse kimseyi gercekten tanimiyi bile. Tabi millet cikis yapip ziyaretci gibi bakiyodur simdi. Baksinlar. Bir insani bukadar yipratmanin vicdaniyla savassinlar.tabi varsa...
Maalesef canım inşallah ayıklanır buralar da eski temiz güzel haline döner:)Neyse anka kaptanim. Millet izlemeye devam etsin.sen guclu yurekli bi kadinsin. Kac yasindasin bilmiyorum ama olgunlugunla samimiyetinle iyi niyetin ve yardimseverliginle bende yer edindin. ❤ umarim vazgecer burda devam edersin. Devam etsen de etmesen de her zaman buralarda oldugumu bil. Gec tanistik ama saglik olsun. Gonul ister ki kaptanligi birakma ben buraya misafirlige geleyim sebde bana yesil cay ismarla :) ama karar senin. Hayatta hersey istedigin gibi olsun. Burda dost biriktirmissin birsuru. Sen herturlu KAZANANSIN
E iyiler giderse nasil ayiklancak buralarMaalesef canım inşallah ayıklanır buralar da eski temiz güzel haline döner:)
O zaman inşallah ben sana gelirim yeşil çaya.
Çok şükür arkadaşlarımla özelde devam edeceğim. Amaç zaten kilo vermek burası bir araçtı sadece. Biz bir olduktan sonra heryerde oluruz.
Bu takimin kaptaniAnka olmasaydı yerine bi kaptan bulunur takim devam ederdi.
Ama ben ankanin kaptan. Olmadığı bir takimda yarismak istemiyorum.
Diğer takim arkadaslarim da ayni fikirdeler.
Ne yazik ki insanlar nasil hirslarin pesindeler. Dostluğu arkadaşlığı kaçırıyorlar farkinda değiller.
Maalesef canım inşallah ayıklanır buralar da eski temiz güzel haline döner:)
O zaman inşallah ben sana gelirim yeşil çaya.
Çok şükür arkadaşlarımla özelde devam edeceğim. Amaç zaten kilo vermek burası bir araçtı sadece. Biz bir olduktan sonra heryerde oluruz.
Teşekkür ederim desteğiniz için arkadaşlar. Çok duygulandım gerçektenBu takimin kaptaniAnka olmasaydı yerine bi kaptan bulunur takim devam ederdi.
Ama ben ankanin kaptan. Olmadığı bir takimda yarismak istemiyorum.
Diğer takim arkadaslarim da ayni fikirdeler.
Ne yazik ki insanlar nasil hirslarin pesindeler. Dostluğu arkadaşlığı kaçırıyorlar farkinda değiller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?