Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Herşey hokus pokusla olaydı biz her hafta birinci olurduk ama bi hayaller var birde hayatlar milletin hayal gücü çok yüksek o kafadan bizdede olsa

Yok kızlar sadece bir olay değil bir çok olayın üst üste gelmesi sorun. Daha önce de kapatma girişimlerim oldu vazgeçtim ve her seferinde daha fazla kırıldım. Her olay bir öncekinden daha fazla iz bırakıyor. Burada konu sadece benim takımımın sabote edilmesi değil arkada çok daha büyük olaylar dönüyor. Ben 4 ü bırakmasam bile zorla bıraktırırlar. Sürekli ensemde nefes hissetmek istemiyorum. Şu an bile olay var ya altta bir sürü ziyaretci birikti.

Meyve veren agaç taşlanır boşuna dememişler bir zamanlar 9+10 sıralardan 2sıralara gelmek kolay degil o takımı atakta tutmak hiç kolay degil normal yani kaptanım senin yerinde olmak isteyen çok insan var

Offf kaptanım boşver ya meyve veren ağaç taslanirmis. Vicdan sahibi olan insanlar kırdıkları kalbe özürle dokunmaları gerektiğini bilir. Sen sıkma canını biz her daim arkanda ve yanında sonuna kadar senin destekciniz cunki biliyoruz k i doğruluk her zaman kazanır. Kazananları da kaybedenler sevmez ve kulp arayışına girerler. Sen ve temiz kalbine saygı ile eğiliyoruz nasıl ister nasıl dilersen yanındayız.

ya kim biraktirabilir sana 4. Takimi. Kim bunlar site yoneticisi falan mi ? Tamam sen birakirsan 4.takimi ben aliyorum. Banada biraktirsinlar hadi benimlede ugrassinlar. Ben pes etmem asla.gelip takimimdaki butun mesajlari okusunlar saplantili insanlar!. Daha buyuk ne olabilir ki ya burda kimse kimseyi gercekten tanimiyi bile. Tabi millet cikis yapip ziyaretci gibi bakiyodur simdi. Baksinlar. Bir insani bukadar yipratmanin vicdaniyla savassinlar.tabi varsa...

Sadece Anka degilki buradaki herkesin hakkına girdiler şahsen ben hakkımı helal etmiyorum Rabbim her günahı affeder ama kul hakkını affetmez bende o insanları ALLAHA havale ediyorum

Neyse anka kaptanim. Millet izlemeye devam etsin. sen guclu yurekli bi kadinsin. Kac yasindasin bilmiyorum ama olgunlugunla samimiyetinle iyi niyetin ve yardimseverliginle bende yer edindin. ❤ umarim vazgecer burda devam edersin. Devam etsen de etmesen de her zaman buralarda oldugumu bil. Gec tanistik ama saglik olsun. Gonul ister ki kaptanligi birakma ben buraya misafirlige geleyim sebde bana yesil cay ismarla :) ama karar senin. Hayatta hersey istedigin gibi olsun. Burda dost biriktirmissin birsuru. Sen herturlu KAZANANSIN

Ben pes ettim canım. :)))

Maalesef canım inşallah ayıklanır buralar da eski temiz güzel haline döner:)
O zaman inşallah ben sana gelirim yeşil çaya.
Çok şükür arkadaşlarımla özelde devam edeceğim. Amaç zaten kilo vermek burası bir araçtı sadece. Biz bir olduktan sonra heryerde oluruz.

E iyiler giderse nasil ayiklancak buralar iyilerin savasmasi lazim. Sen gidersen ben gidersem nasil eskisi gibi olcak buralar. Suan yere oturup ellerimi vura vura gitme ankaaaaa diye bagirasim var inan ki haksizliga gelemeyen bi yapim var

Her zaman ve her yerde kim 12.takım
Kim 12.takım sen bizimle olduktan sonra bize yeryer parissss

Bu konuya gırmek ıstemem çünkü senın kadar şaşkın olmuyorum
Bırı bır Ateş atar ortalık kavrulur sonra dışarıdan seyrederler
Konunun muhatabıyken ses seda çıkmaz
Çünkü bır yerlerden sus emrı gelmıstır
Bu tamamen benım tecrübem ve benım düşüncem
Nıyekım bu boyda bu kılodayım ama adım benden daha büyük sorun burada
Can cıger olduğun vurur hıc ummadığın bır yerınden sonrası kendı kendını yemeyle başlar krızlere kadar gıder
Senı ılgılendırmedıgı halde sorunumun bırının ıcındeydın olsun sanal dünya
Burda serefsızlıkten tutta
Karektere
Kısılıge en yufka yerım nereyse oraya darbeler yedım
Belkı berıl bıtırılsındı amaç bılemem ki
Belkı gıtmelıydım yokolmalıydım onca olaya karşı
Ama gıtmek kendıme olan ınancıma terstı gıtmedım
Gıdecegım zamanı ben bılırım
Sende gıtmemelısın kendıne olan ınancın ve guvencın ıcın
Sanal dunyanında sanal egoları var farkındamısın
Herkes herseyı cok ıyı bılıyor ama kime göre ve neye göre
Sıvılde adam yerıne koymacagın kısıler burda klavye kahramanı
Sanırım sen sanalla reel arasında bocaladın
Burda bır tek tabancalar
Bırde yandaslılar var malum
Gıtmen neyı degıstırecek ki bır düşün ıstersen
Kabullenmektır sız haklısınız demektır gıtmek
Oysa gunlerdır yırtıyorsun kendını bu kadar kolaymı onca cebellesmeden sonra haklısınız kaçıyorum demek
Sular durulmaz sandıgın herşey unutulur gıder ana acısı kırıklığı kalır ıcınde
Artık hıcbırseye karışmaz oldum
Listelerde elıne sağlık bıle demıyorum
Canım ısterse begenıyorum canım ısterse okuyup cevap verıyorum
Bır tuşla onları yok sayıp yada var sayıyorum
Sanırım zaman sanada üzülmemeyı ogretecek
Suan hıc olmayan bır yerde aklıma ılk gelenlerı yazdım
Türkçe cok ıyıde anlatamıyorum artık
Ama kısaca ben bıle sana kal dıyorsam kalmalısın
Haaa 10 kere gelmek ısterım 1000 kere gıtmek
Kime ne
Bırak kum ne derse desın
Tek önemli ben ve arkadaşlarım ne dıyor
Sevgıyle kal ama kal
Gıdısın sana üzüntü belkı bırılerıne sevınc olmasın

Teşekkür ederim desteğiniz için arkadaşlar. Çok duygulandım gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…