Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar paylaşım alanına yazmayın lütfen. Daha öncede bi kapatma kararı almıştım malum merakla takip edildi burada. Yine blörf yaptığım düşünülecek beni zor durumda bırakıyorsunuz lütfen

Kaptanligi birakmiyosun umarim. Inan fazla bi sohbetimiz olmadigi halde burda bilgisine ve samimiyetine guvendigim sayili kaptanlardansin. Seninle ugrastiklarini bilerek onlara istediklerini verme lutfen. Seni cildirtip ortadan kaybolanlara istedigini verip takim arkadaslarini uzme. Biraz sakinles. Bosver ne olursa. Sen takiminla ilgilen. Yarismadaki butun listeleri tek tek kontrol edip olmadi bide takima girip mesajlari kontrol eden kotu niyetli insanlarin oyununa gelme.

Altına imzamı atıyorum mesajınızın kaptanım ,
Ama en iyisini Anka'm bilir diye çaresiz kabul ediyoruz

Sinirle almadım bu kararı canım. Çok düşündüm. Teşekkür ederim desteğin için. Diğer kaptanların herşeyin farkında olması benim en büyük tesellim. Ama konu sadece bu olsa başedilir. Daha büyük sorunlar var benim gücüm yok onlarla uğraşmaya. Varsın kazandık sansınlar.. Nolur ki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…