Kaptanım sEvet çok fazla üzerime gelinince kapatmıştım önceden ben sana ulaşırım canım
Oleyyyyyyyyy yaşasın 12.takım hadi kızlar cumaya bomba gibi bildirimler fit hatunlar olalimmmmmEn büyük 12.takımonuda kimse çekemedi
Nilooo sen kendindemisin bacımKaptanım s
Oleyyyyyyyyy yaşasın 12takım hadi kızlar cumaya bomba gibi bildirimler fit hatunlar olalimmmmm
Senin için en iyisi neyse onu yap canımÇıldırmıyorum canım kendi ruh sağlığımı düşünüyorum. İnanın bu biter başka şey çıkarırlar ben uğraşamam ki benim kafamda o kadar tilki yok dediğim gibi. Baş edemem ben kurtlarla.
Aklımda ama abdest aldım namaza bile kalkamıyorum
Dünden beri öyle spor yaptım ki banyoya girecektim mesajları gördüm bacim.. aaaa dünki spor gume gitti yaaa. Yazmadım 1500 e yakın puanım vardi
Kaptanligi birakmiyosun umarim. Inan fazla bi sohbetimiz olmadigi halde burda bilgisine ve samimiyetine guvendigim sayili kaptanlardansin. Seninle ugrastiklarini bilerek onlara istediklerini verme lutfen. Seni cildirtip ortadan kaybolanlara istedigini verip takim arkadaslarini uzme. Biraz sakinles. Bosver ne olursa. Sen takiminla ilgilen. Yarismadaki butun listeleri tek tek kontrol edip olmadi bide takima girip mesajlari kontrol eden kotu niyetli insanlarin oyununa gelme.Çıldırmıyorum canım kendi ruh sağlığımı düşünüyorum. İnanın bu biter başka şey çıkarırlar ben uğraşamam ki benim kafamda o kadar tilki yok dediğim gibi. Baş edemem ben kurtlarla.
Altına imzamı atıyorum mesajınızın kaptanım ,Kaptanligi birakmiyosun umarim. Inan fazla bi sohbetimiz olmadigi halde burda bilgisine ve samimiyetine guvendigim sayili kaptanlardansin. Seninle ugrastiklarini bilerek onlara istediklerini verme lutfen. Seni cildirtip ortadan kaybolanlara istedigini verip takim arkadaslarini uzme. Biraz sakinles. Bosver ne olursa. Sen takiminla ilgilen. Yarismadaki butun listeleri tek tek kontrol edip olmadi bide takima girip mesajlari kontrol eden kotu niyetli insanlarin oyununa gelme.
Sinirle almadım bu kararı canım. Çok düşündüm. Teşekkür ederim desteğin için. Diğer kaptanların herşeyin farkında olması benim en büyük tesellim. Ama konu sadece bu olsa başedilir. Daha büyük sorunlar var benim gücüm yok onlarla uğraşmaya. Varsın kazandık sansınlar.. Nolur ki .Kaptanligi birakmiyosun umarim. Inan fazla bi sohbetimiz olmadigi halde burda bilgisine ve samimiyetine guvendigim sayili kaptanlardansin. Seninle ugrastiklarini bilerek onlara istediklerini verme lutfen. Seni cildirtip ortadan kaybolanlara istedigini verip takim arkadaslarini uzme. Biraz sakinles. Bosver ne olursa. Sen takiminla ilgilen. Yarismadaki butun listeleri tek tek kontrol edip olmadi bide takima girip mesajlari kontrol eden kotu niyetli insanlarin oyununa gelme.
Al bizdendir o kadar kaptanım olmazsa bende kesinlikle bırakırımAltına imzamı atıyorum mesajınızın kaptanım ,
Ama en iyisini Anka'm bilir diye çaresiz kabul ediyoruz
Çaresiz kabullemek de ne?Altına imzamı atıyorum mesajınızın kaptanım ,
Ama en iyisini Anka'm bilir diye çaresiz kabul ediyoruz
Kaptanligi birakmiyosun umarim. Inan fazla bi sohbetimiz olmadigi halde burda bilgisine ve samimiyetine guvendigim sayili kaptanlardansin. Seninle ugrastiklarini bilerek onlara istediklerini verme lutfen. Seni cildirtip ortadan kaybolanlara istedigini verip takim arkadaslarini uzme. Biraz sakinles. Bosver ne olursa. Sen takiminla ilgilen. Yarismadaki butun listeleri tek tek kontrol edip olmadi bide takima girip mesajlari kontrol eden kotu niyetli insanlarin oyununa gelme.
Kararım kesin canım. Takıma biri el verirse devam eder. Ama bulunmazsa yapacak bişey yokÇaresiz kabullemek de ne?
Kabul etmeyin canım. Olmaz öyle şey.Anka kendine gelir ve takım devam eder..
Ya sana haksızsın diyen yokki zaten.Konu çıldırmak da değil ben haklıyım herkes bunun farkında.
Sen devam ediyosun zaten canım.Kararım kesin canım. Takıma biri el verirse devam eder. Ama bulunmazsa yapacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?