Kız kaç saat ayrı kaldık hemen nasıl unuttunKızlar puanlara bakarmısın ben puanlamayı unuttum ya
Takımın kapanmasını bekliyormup herkes yemek içinAy bende menumu yazmaya utanıyorumama korkunun ecele faydası yok yazayım
aynen esim trimisu ekler soslu mısırlar almış gelmis ama onlar cizzBen strese girince kendimi yemeye veriyom dua et onlarla kalmışım pasta çörege vermedim kendimi
Hep cardio yapıyodum ya bacak hareketiyle ipi unuttum o yüzden artık koşu bandım yokKız kaç saat ayrı kaldık hemen nasıl unuttun
5 tanesi 1 puan 200 tane 40 puanAnka jumping puanı ne kadardı 200 tane
Heee oldu hadi lemonade neyse sana noluyoHesabı ankaya kesiyoruz
Takım kapanmadan önceYuh ne zaman yaptın bunları
Çeyrek kap kek ne bacı çeyrek kek kalıbımı yedin anlamadım
11 yaşındaki kızım yaptı anne ne olur bak tadina dedi ceyregini yedim isteKıs hani küçük kekler oluyor ya süslü süslü onun çeyreği ama onun çeyreğinin benim ağzıma tadı bile çıkmaz
Benim başım kelmiHeee oldu hadi lemonade neyse sana noluyo
Kız bozmadıysan fazla çıkmazsın ki.Ben fazla çıkıcam biliyorum ama takımla alakası yok dün spor yapmadım önceki günde az yaptım gibi o yüzden 1kilo aldım. Çok acı değil mi bir gün spor yapma
Yok canım maşallah güzel saçların varBenim başım kelmi
Anlamadımki kaptanım cuma metro cumarteside bi avuç leblebi yedim heralde vücudum çok almaya müsait hemen oturuyor heraldeKız bozmadıysan fazla çıkmazsın ki.
Yaa bana bi daha yazsana nolurrrGeldimmmmm
Ve çok sevindim
Her zaman tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?