- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Inşallah koşuda pek kendime güvenemedimYaparsın sen
aynen oyle canim saglikli gitsin kalici olarak gitsin VlAmannn sağlıklı gitsin de kaö gittiği önemli değil. Boşver. Ben %0,70 üzerini başarı sayıyorum. Yoksa 8 e kadar aç kalıp birinci olmanın benim gözümde hükmü yok.
Gülümsenin lafını diyorum şu an onlaraBenim yine hızlı acıkmalarım başladı
Sanırım regl etkisi
9 buçukta kahvaltı yaptım normalde akşam 16:30 A kadar durabilirim bir meyveyle falan
ama şu an herşeye saldırıyorum
bunu durdurmak için öğle yemeği yiyecem 3 saat arası olur ama napıyım
önümde duran profiterol çikolata açma ve kurabiye den iyidir demi 1 tabak pırasa ....
Anaaa kız sen 2.liği kabulmu ettiydinask olsun brn siz birinci biz ikinci dedim sen ikinciyr 4 u soktun hemen yok size birincilik
saka maka haftada 3 4 kilo verenler varken birinci olmak zor anacim
Teşekkürler size de kaptanımMutlu haftalar bol eksiler olsun kızlar
Evet bu hafta listedeGeçmişe bakmadım arada kozalakprensin eksisini görüm 
O listedemiydi
Benim kalbimde öyle diyor. Tadını bilmediğim şeyi niye canım çeksin tadını bildiğimden çekiyorBenim yine hızlı acıkmalarım başladı
Sanırım regl etkisi
9 buçukta kahvaltı yaptım normalde akşam 16:30 A kadar durabilirim bir meyveyle falan
ama şu an herşeye saldırıyorum
bunu durdurmak için öğle yemeği yiyecem 3 saat arası olur ama napıyım
önümde duran profiterol çikolata açma ve kurabiye den iyidir demi 1 tabak pırasa ....
Benim kalbimde öyle diyor. Tadını bilmediğim şeyi niye canım çeksin tadını bildiğimden çekiyor
Kız ortalık niye karıştı sen uzaydan mı katılıyonGeçmişe bakmadım arada kozalakprensin eksisini görüm 
O listedemiydi
Bu hafta kabul ettimAnaaa kız sen 2.liği kabulmu ettiydin
Anacım ben yaşlı ve hasta bi kadınımKız ortalık niye karıştı sen uzaydan mı katılıyon
Geçen hafta da %4.5 çıkardı da kabul etmediler işte
Doydunn doydunnnnnYedim ama doymadım
Kesin anka ac birakiyodur onu yazik zavallim 1 haftadir yemek yemiyodurAnacım ben yaşlı ve hasta bi kadınım
Dün yediğimi unutuyom
Haaa başrolde o vardı dimiii
Bak kimseye demicem aramızda kalıcak :))
Bu kız o kiloda, o kadar kiloyu nasıl veriyor
Heee biliyommmBu hafta kabul ettimmoral olsun takima guclu olduklarini herkes gorsun diye. Yoksa biliyosun birinciligi kimseye vermeyiz
Biz genelde sondan birinci oluyoruzHeee biliyommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?