Ahhh aç kalmakla kilo verilse gitmiyor anacımKesin anka ac birakiyodur onu yazik zavallim 1 haftadir yemek yemiyodurbaska bi aciklamasi olamazzz
Sen gitmiyo deme Allah askina guzel kilo veriyosun sende. Ben mayisdan bu yana sadece 8 kilo verdim onunda izinde yarisini geri aldimAhhh aç kalmakla kilo verilse gitmiyor anacım
Meto meselesi heralde
Evetttttt.. 1. Kozakperisi 2.niloyabebeDemeeee
Amannn dünyanın sonu değilya cnm :))Biz genelde sondan birinci oluyoruzneyseki takimdaki curukleri ayikladim yukseldi derecemiz
Doğru söylüyorsun kaptanımDoydunn doydunnnnn
Sen öyle sanıyosun
Kız inan cumadan beri sıfır kaçamak abartı hiç bişey yok şişlik yapıcak bişeyde yemedimSen gitmiyo deme Allah askina guzel kilo veriyosun sende. Ben mayisdan bu yana sadece 8 kilo verdim onunda izinde yarisini geri aldim
Ben kisisel yuzdelere bakiyorum ve bszen cok sasiriyorum haftada 3 kilo nedir arkadas 24 saat spor yapip hic mi yemek yemiyosun bunlari dusunup kafayi yiyorum sonraAmannn dünyanın sonu değilya cnm :))
Valla artık başka takımların listelerine bile bakamıyorum kimde ne var ne yapmış
Tek cuma paylaşılınca yüzdelerine bakıyom o kadar :))
Millet iyi vakit bulup heryeri inceliyor
Hepimiz aciz. Tika basa yemek yiyeli 1 seneyi gectiKız inan cumadan beri sıfır kaçamak abartı hiç bişey yok şişlik yapıcak bişeyde yemedim
Dün + 700 dü
Karabuğday yaptımda bugün +300 e düşmüş
Açımmm anacım aççççççç
Kilo bilgilerine baktım şimdiDoğru söylüyorsun kaptanım
Onun içinmi verdiğini hemen aldınHepimiz aciz. Tika basa yemek yiyeli 1 seneyi gecti
100 gr daha versem o partide bende varimKilo bilgilerine baktım şimdi
Bu hafta 6 lar partisi var heralde
Keşke benim olsa
Kafayı yiyincede artı oluyon dimi kuzumBen kisisel yuzdelere bakiyorum ve bszen cok sasiriyorum haftada 3 kilo nedir arkadas 24 saat spor yapip hic mi yemek yemiyosun bunlari dusunup kafayi yiyorum sonra
Toksun tok sen öyle sanıyon kaptanımKız inan cumadan beri sıfır kaçamak abartı hiç bişey yok şişlik yapıcak bişeyde yemedim
Dün + 700 dü
Karabuğday yaptımda bugün +300 e düşmüş
Açımmm anacım aççççççç
Valla tika basa yemedim. Kv bizdeydi gelwn gidene biseler verirken azcik ucundan yiye yiye bu hale geldimOnun içinmi verdiğini hemen aldın
Kaç kilosun kızz benden fazlamısın
Eeee ben buraya kıskançlıktan çatlamaya gelmedimki100 gr daha versem o partide bende varim
Benim meto kaplumbaga hizinda sanirimKafayı yiyincede artı oluyon dimi kuzum
Bizim takımdada vardı 3-4 kilo verenler
Metoyla alakalı cnm
Heyt beee kiz o cay zayiflattiysa seni ne varmis icinde soyle heleKizlar yoldayim yinede catladim bi bakim dedim buralara benim gecen hafta giden kilomun cogu odemdi diyetten once tuz tursu cok tuketirdim suyu pek icemezdim bide aralarda arkadasimla komsuyuz sana karisim yaptim deyip deyip cay getirdi ictik birlikte rezene iciyorum saniyodum icinde karabiber varmis bi suru sey saydiydi bide ben korse takip ev temizliyorum gecen hafta kuzenim hastaydi hep onun ev islerinide yaptim nerdeyse hic oturamadim
Bu hafta vucudumda odemden pek bisey gidicegini sanmadigim icin asiri yukleniyorum cumadan beri menulerim ortada hrle son iki gun sivi diyeti yaptim geceleride kalkip spor yapiyorum bireyselde birini bekliyorum ona hirs yaptim gecen haftaki basarimi cope attilar ben vermicemde kim vercek kiloyu
Valla helal kuzum sıvı diyetini herkes yapamazKizlar yoldayim yinede catladim bi bakim dedim buralara benim gecen hafta giden kilomun cogu odemdi diyetten once tuz tursu cok tuketirdim suyu pek icemezdim bide aralarda arkadasimla komsuyuz sana karisim yaptim deyip deyip cay getirdi ictik birlikte rezene iciyorum saniyodum icinde karabiber varmis bi suru sey saydiydi bide ben korse takip ev temizliyorum gecen hafta kuzenim hastaydi hep onun ev islerinide yaptim nerdeyse hic oturamadim
Bu hafta vucudumda odemden pek bisey gidicegini sanmadigim icin asiri yukleniyorum cumadan beri menulerim ortada hrle son iki gun sivi diyeti yaptim geceleride kalkip spor yapiyorum bireyselde birini bekliyorum ona hirs yaptim gecen haftaki basarimi cope attilar ben vermicemde kim vercek kiloyu
Heee güncelValla tika basa yemedim. Kv bizdeydi gelwn gidene biseler verirken azcik ucundan yiye yiye bu hale geldim
82.8 ciktim bu sabah. Eger profilinde yazan kilo guncelse senden daha zayifim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?