Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Biz genelde sondan birinci oluyoruz neyseki takimdaki curukleri ayikladim yukseldi derecemiz
Amannn dünyanın sonu değilya cnm :))
Valla artık başka takımların listelerine bile bakamıyorum kimde ne var ne yapmış
Tek cuma paylaşılınca yüzdelerine bakıyom o kadar :))
Millet iyi vakit bulup heryeri inceliyor

Sen gitmiyo deme Allah askina guzel kilo veriyosun sende. Ben mayisdan bu yana sadece 8 kilo verdim onunda izinde yarisini geri aldim
Kız inan cumadan beri sıfır kaçamak abartı hiç bişey yok şişlik yapıcak bişeyde yemedim
Dün + 700 dü
Karabuğday yaptımda bugün +300 e düşmüş
Açımmm anacım aççççççç

Ben kisisel yuzdelere bakiyorum ve bszen cok sasiriyorum haftada 3 kilo nedir arkadas 24 saat spor yapip hic mi yemek yemiyosun bunlari dusunup kafayi yiyorum sonra

Hepimiz aciz. Tika basa yemek yiyeli 1 seneyi gecti

Ben kisisel yuzdelere bakiyorum ve bszen cok sasiriyorum haftada 3 kilo nedir arkadas 24 saat spor yapip hic mi yemek yemiyosun bunlari dusunup kafayi yiyorum sonra
Kafayı yiyincede artı oluyon dimi kuzum
Bizim takımdada vardı 3-4 kilo verenler
Metoyla alakalı cnm

Kizlar yoldayim yinede catladim bi bakim dedim buralara benim gecen hafta giden kilomun cogu odemdi diyetten once tuz tursu cok tuketirdim suyu pek icemezdim bide aralarda arkadasimla komsuyuz sana karisim yaptim deyip deyip cay getirdi ictik birlikte rezene iciyorum saniyodum icinde karabiber varmis bi suru sey saydiydi bide ben korse takip ev temizliyorum gecen hafta kuzenim hastaydi hep onun ev islerinide yaptim nerdeyse hic oturamadim

Bu hafta vucudumda odemden pek bisey gidicegini sanmadigim icin asiri yukleniyorum cumadan beri menulerim ortada hrle son iki gun sivi diyeti yaptim geceleride kalkip spor yapiyorum bireyselde birini bekliyorum ona hirs yaptim gecen haftaki basarimi cope attilar ben vermicemde kim vercek kiloyu

Heyt beee kiz o cay zayiflattiysa seni ne varmis icinde soyle hele

Insallaj bireyselde birinci olursun bizde senin basari hikayeni okuruz

Valla helal kuzum sıvı diyetini herkes yapamaz
Smotimi yaptın içerikleri ne

Valla tika basa yemedim. Kv bizdeydi gelwn gidene biseler verirken azcik ucundan yiye yiye bu hale geldim

82.8 ciktim bu sabah. Eger profilinde yazan kilo guncelse senden daha zayifim
Heee güncel

Ama ben seni geçerimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…