Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Valla helal kuzum sıvı diyetini herkes yapamaz
Smotimi yaptın içerikleri ne

Yesil smoniteye pazi ispanak yesil elma maydanoz zencefil rendesi bir limon suyu ekleyip kati meyve sikacagindan geciriyorum canim her ogun icin taze yaptim

Kirmizi smonite nar taneleri pancar kirmuzi lahana zencefil rendesi bir limon suyu bulabilirsem reyhan bunuda kati meyve sikacagindan geciriyorum hazir akiskan olmazsa suyla seyreltiyorum Canim ben tatlarini seviyorum yesil olana ekstradan kereviz sapida kattim kokusunu seviyorum nanede ekleyebilirsin istersen bana acimsi geliyo

Gülümsenin lafını diyorum şu an onlara
sizin tadınızı zaten biliyorum önceden çooook yedim şimdi yemiyeceğim diyorum ,
Kalbim de evet biliyorsun çok tatlılar bi da ye diyo
Benim o sözüm herkese idol olmuş valla ablamın kızı diyete başlamış diyo teyze hep senin sözün aklıma geliyo ben onun tadını biliyorum diyorum yemiyorum kardeşim yine aynı abla diyo tam elimi yatıyorum sen aklıma geliyon yemiyorm

Çok sağolasın cnm zahmet edip yazmışın
Favladım ihtiyaç duyduğumda belki yaparım

kız kıyamam bende simdi yiyemiyorum midem bulanıyo ama gecsin söz senin için yicem en sevdiğinden
Haha 6 kg mu alcan sen şimdi hamilelikte izne giderken dedim dimi kilo alırsın diye bak mercimek olmuş bile sağlıcakla kucağına al tatlım ama en çok emzirme döneminde dikkat

Haha 6 kg mu alcan sen şimdi hamilelikte izne giderken dedim dimi kilo alırsın diye bak mercimek olmuş bile sağlıcakla kucağına al tatlım ama en çok emzirme döneminde dikkat
6 kg olmadan aldm zaten kuzu beklemedm yani bakalm ya hayırlısı cok almam inşallah amin

Amannn sağlıklı gitsin de kaö gittiği önemli değil. Boşver. Ben %0,70 üzerini başarı sayıyorum. Yoksa 8 e kadar aç kalıp birinci olmanın benim gözümde hükmü yok.
Valla bu hafta bende geç paylaşacağım 8 e kadar aç kalacagimdan değil ha gıcıklık olsun diye
abla buralarda açım aç diye dolanıyorsun bak laf söz olacak bı kaptanlarını doyuramiyorlar diye

Valla bu hafta bende geç paylaşacağım 8 e kadar aç kalacagimdan değil ha gıcıklık olsun diye
abla buralarda açım aç diye dolanıyorsun bak laf söz olacak bı kaptanlarını doyuramiyorlar diye
Bura 12.takımmı benmi yalnış yere geldim
Kaptanların paylaşım alanı gibi yazmaya korkuyommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…