- 7 Eylül 2017
- 224
- 507
- 18
İnsallah canim eve donunce ugrarim minnosuma soyler tarifi yazicamHeyt beee kiz o cay zayiflattiysa seni ne varmis icinde soyle hele
Insallaj bireyselde birinci olursun bizde senin basari hikayeni okuruz
Valla bu hafta zor cinim. Sabahlari maydonoz detoksu yapiyorum gun icinde , ,icinde elma maydonoz ve limon olan suyu iciyorum aksamlari yogurt kuru yapiyorum.Heee güncel
Ama ben seni geçerimki
Tmm cnmİnsallah canim eve donunce ugrarim minnosuma soyler tarifi yazicam
Valla helal kuzum sıvı diyetini herkes yapamaz
Smotimi yaptın içerikleri ne
Benim o sözüm herkese idol olmuş valla ablamın kızı diyete başlamış diyo teyze hep senin sözün aklıma geliyo ben onun tadını biliyorum diyorum yemiyorum kardeşim yine aynı abla diyo tam elimi yatıyorum sen aklıma geliyon yemiyormGülümsenin lafını diyorum şu an onlara
sizin tadınızı zaten biliyorum önceden çooook yedim şimdi yemiyeceğim diyorum ,
Kalbim de evet biliyorsun çok tatlılar bi da ye diyo
Çatlama kaptanım darısı başına insallahEeee ben buraya kıskançlıktan çatlamaya gelmedimki
Demekki cuma baya parti var burda
GöricezzzzzValla bu hafta zor cinim. Sabahlari maydonoz detoksu yapiyorum gun icinde , ,icinde elma maydonoz ve limon olan suyu iciyorum aksamlari yogurt kuru yapiyorum.zorlama gecemrzsin beni
Ayyy inş.güzelimÇatlama kaptanım darısı başına insallah
Çok sağolasın cnm zahmet edip yazmışınYesil smoniteye pazi ispanak yesil elma maydanoz zencefil rendesi bir limon suyu ekleyip kati meyve sikacagindan geciriyorum canim her ogun icin taze yaptim
Kirmizi smonite nar taneleri pancar kirmuzi lahana zencefil rendesi bir limon suyu bulabilirsem reyhan bunuda kati meyve sikacagindan geciriyorum hazir akiskan olmazsa suyla seyreltiyorum Canim ben tatlarini seviyorum yesil olana ekstradan kereviz sapida kattim kokusunu seviyorum nanede ekleyebilirsin istersen bana acimsi geliyo
Valla kaptanlarım biz zatin vukaatlıyız lütfen bu alanda tartışmayın yine bizden bilirlerGöricezzzzz
Çok sağolasın cnm zahmet edip yazmışın
Favladım ihtiyaç duyduğumda belki yaparım
Hahakız kıyamambende simdi yiyemiyorum midem bulanıyo ama gecsin söz senin için yicem en sevdiğinden
300 bölgesel bitti benimdeBen de gideceğim birazdan. 1000 ip hedefim
6 kg olmadan aldm zaten kuzu beklemedm yaniHaha6 kg mu alcan sen şimdi hamilelikte izne giderken dedim dimi kilo alırsın diye bak mercimek olmuş bile sağlıcakla kucağına al tatlım ama en çok emzirme döneminde dikkat
Valla bu hafta bende geç paylaşacağım 8 e kadar aç kalacagimdan değil ha gıcıklık olsun diyeAmannn sağlıklı gitsin de kaö gittiği önemli değil. Boşver. Ben %0,70 üzerini başarı sayıyorum. Yoksa 8 e kadar aç kalıp birinci olmanın benim gözümde hükmü yok.
abla buralarda açım aç diye dolanıyorsun bak laf söz olacak bı kaptanlarını doyuramiyorlar diyeKız inan cumadan beri sıfır kaçamak abartı hiç bişey yok şişlik yapıcak bişeyde yemedim
Dün + 700 dü
Karabuğday yaptımda bugün +300 e düşmüş
Açımmm anacım aççççççç
Siz kapışırken biz göğüslermişiz ipiValla kaptanlarım biz zatin vukaatlıyız lütfen bu alanda tartışmayın yine bizden bilirler
Biz 1.olalımda 2+3 aranızda anlaşın bizi karıştırmayın
Bura 12.takımmı benmi yalnış yere geldimValla bu hafta bende geç paylaşacağım 8 e kadar aç kalacagimdan değil ha gıcıklık olsun diye
abla buralarda açım aç diye dolanıyorsun bak laf söz olacak bı kaptanlarını doyuramiyorlar diye
Hiç şansınız YohhhhSiz kapışırken biz göğüslermişiz ipi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?