Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Valla bu hafta bende geç paylaşacağım 8 e kadar aç kalacagimdan değil ha gıcıklık olsun diye
abla buralarda açım aç diye dolanıyorsun bak laf söz olacak bı kaptanlarını doyuramiyorlar diye
Valla ben unuturum yaa kesin kalır liste gıcıklık falan yapamayız biz yaratılıştan verilen bişey o

Valla ben unuturum yaa kesin kalır liste gıcıklık falan yapamayız biz yaratılıştan verilen bişey o
Anaciimm kiz onlar aksam 8 e kadar ac mi kaliyolar tobeeeeee bi yasima daha girdim
Bende diyorum neden surekli gec paylasiyolar. Hic aklima gelmez boyle kurnazliklar ben oglen 1 e kdr yazin kilonuzu diyodum

Anaciimm kiz onlar aksam 8 e kadar ac mi kaliyolar tobeeeeee bi yasima daha girdim
Bende diyorum neden surekli gec paylasiyolar. Hic aklima gelmez boyle kurnazliklar ben oglen 1 e kdr yazin kilonuzu diyodum
AYY Neyse yine bulaşacaklar bana korkuyom ben onlardan

Anka 2 desene bizimde başımızın etini yiyo rüyalarımızda artık tartı görüyorum sabahın 5.30da listeyi paylaşıyo

Anka 2 desene bizimde başımızın etini yiyo rüyalarımızda artık tartı görüyorum sabahın 5.30da listeyi paylaşıyo
Ya unuturum bi aksilik cikar diye en kisa zmnda paylasiyorum. Yardimcimda yok. Hatta gecen haftalarda az kalsin yayinliyamicaktimda anka yetisti sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…