Geçen hafta 10.olmuşsunuz şimdi heç şansınız Yohhh kaptanım kendimizi kandırmayalım lütfenSiz kapışırken biz göğüslermişiz ipi
KIzzz dün çok karışıktı o zaman mı geldin. Tabii ki başladınnn bile horaaaaAnka mesajımı görmedin diye umut ediyorum. Motivasyona ihtiyacım var. Deneme sürecine tekrar dahil olabilir miyim?
Bura 12.takımmı benmi yalnış yere geldim
Kaptanların paylaşım alanı gibi yazmaya korkuyommm
Valla ben unuturum yaa kesinValla bu hafta bende geç paylaşacağım 8 e kadar aç kalacagimdan değil ha gıcıklık olsun diye
abla buralarda açım aç diye dolanıyorsun bak laf söz olacak bı kaptanlarını doyuramiyorlar diye
Inşallah canim bende bir turlu veremiyordum birden vermeye başladım bura sayesindeAyyy inş.güzelim
Zamanında zor buldum çabuk kaybettim
Inş.bu sefer kıymetini bilecem :))
Bu mesaj bile gaza gelmeme yetti yaaaKIzzz dün çok karışıktı o zaman mı geldin. Tabii ki başladınnn bile horaaaa
Anaciimm kiz onlar aksam 8 e kadar ac mi kaliyolar tobeeeeeeValla ben unuturum yaa kesinkalır liste gıcıklık falan yapamayız biz yaratılıştan verilen bişey o
Bizim takim sinek avliyo bugun bende buraya geldim napim nereye gidimBura 12.takımmı benmi yalnış yere geldim
Kaptanların paylaşım alanı gibi yazmaya korkuyommm
AYY Neyse yine bulaşacaklar bana korkuyom ben onlardanAnaciimm kiz onlar aksam 8 e kadar ac mi kaliyolar tobeeeeeebi yasima daha girdim
Bende diyorum neden surekli gec paylasiyolar. Hic aklima gelmez boyle kurnazliklar ben oglen 1 e kdr yazin kilonuzu diyodum
Gel canım gel bizim şikayetimiz yok.Bizim takim sinek avliyo bugun bende buraya geldim napim nereye gidim
Hadi bakalım bu sefer bırakıp gitme biziBu mesaj bile gaza gelmeme yetti yaaa
Kızzz rakip onlar niye sırlarımızı veriyonNedemek tatlim umarim yardimci olur bir gun tarifler ben dugunlerden oncede yapiyodum bunlari
Aman ne korkuyosun :) tmm kapatalim konuyuAYY Neyse yine bulaşacaklar bana korkuyom ben onlardan
Evet itiraf ediyorumGel canım gel bizim şikayetimiz yok.
Tüyo alıyon dimi bizden seni gidi seniii
Anaciimm kiz onlar aksam 8 e kadar ac mi kaliyolar tobeeeeeebi yasima daha girdim
Bende diyorum neden surekli gec paylasiyolar. Hic aklima gelmez boyle kurnazliklar ben oglen 1 e kdr yazin kilonuzu diyodum
Ya unuturum bi aksilik cikar diye en kisa zmnda paylasiyorum. Yardimcimda yok. Hatta gecen haftalarda az kalsin yayinliyamicaktimda anka yetisti sagolsunAnka 2 desene bizimde başımızın etini yiyo rüyalarımızda artık tartı görüyorum sabahın 5.30da listeyi paylaşıyo
Yaaa ne güzellll ben de istiyommmmÇocuklar uyuyunca Bi saat uyudum da geldim napıyorsunuz bakıyım
Aynen ben deYa unuturum bi aksilik cikar diye en kisa zmnda paylasiyorum. Yardimcimda yok. Hatta gecen haftalarda az kalsin yayinliyamicaktimda anka yetisti sagolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?