Ayy canım benimYaaa ne güzellll ben de istiyommmm
Ayy 4 tede aynısını yzdım yarın hep beraber yapalım. Bu gün spor yapalım sporBugün pazartesi ve ev savaş alani gibi.
Canim hic bise yapmak istemiyodu birde annem aradi Moralimi bozdu. Simdi hiç kimildayasim yok.
Off..havada insanin icini karartıyor.
Spor mu?ev bu haldeyken?Ayy 4 tede aynısını yzdım yarın hep beraber yapalım. Bu gün spor yapalım spor
Camları aç 15 dakika spor yap enerji gelsin kalk hareket hareketi getirirSpor mu?ev bu haldeyken?
Adam beni bosayacak kendime zemin hazirliyorum bu sekilde..
Çekil kenaraSpor mu?ev bu haldeyken?
Adam beni bosayacak kendime zemin hazirliyorum bu sekilde..
Topiği de temizlesene arada içimiz açılsınÇekil kenara
Gagılmış geldi pasaklı
Çık önümden
Bu ne bu
Haklisin bu sekilde oturursam ikisinide yapmamis olucam en iyisi az az ikisinden de yapmak..Camları aç 15 dakika spor yap enerji gelsin kalk hareket hareketi getirir
Ben kaptan yardımcısıyım innuk temizlesin diycem ama kelin ilacı olsa başına sürermişTopiği de temizlesene arada içimiz açılsın
Oooo benim takımımda öyle makam farkı yok herkes bir.Ben kaptan yardımcısıyım innuk temizlesin diycem ama kelin ilacı olsa başına sürermiş
Kaptanım elinede yakıştı Vileda hadi kolay gelsin
Bak sen laflara bak bakk..Ben kaptan yardımcısıyım innuk temizlesin diycem ama kelin ilacı olsa başına sürermiş
Kaptanım elinede yakıştı Vileda hadi kolay gelsin
Bura 12.takımmı benmi yalnış yere geldim
Kaptanların paylaşım alanı gibi yazmaya korkuyommm
ay elektrik gider net Gider telin neti biter dimi olur olur yok valla WC ye gider yine paylaşırım eşimden tirsiyorum neyle uğraşıyorsun yine diye bidi bidi : DValla ben unuturum yaa kesinkalır liste gıcıklık falan yapamayız biz yaratılıştan verilen bişey o
Boşver erkenden paylaş sen bildiğinden şaşma
ay elektrik gider net Gider telin neti biter dimi olur olur yok valla WC ye gider yine paylaşırım eşimden tirsiyorum neyle uğraşıyorsun yine diye bidi bidi : D
Taşınıyor musun yoksaToplaşın bana yardıma gelinpek makbule geçer
Bugün elektrikçi girdi led spot yapılcak sonra bı kat badana geçilcek sonra temizlikkk tekim bi el atın heleTaşınıyor musun yoksa
Ayy kolay gelsin konyada olsan gelirdim nolcak. Ama bence temizlettir kendin uğraşmaBugün elektrikçi girdi led spot yapılcak sonra bı kat badana geçilcek sonra temizlikkk tekim bi el atın hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?