Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Merhaba kızlar 40 dk kostum 1200 ip atladım 1500 twister yaptım 200 mekik cektim. Dusumu aldim eve bir süpürge atıp yemek yapıp sonrada sporumdaki eksikleri tamamlayayım diyorum

Merhaba kızlar 40 dk kostum 1200 ip atladım 1500 twister yaptım 200 mekik cektim. Dusumu aldim eve bir süpürge atıp yemek yapıp sonrada sporumdaki eksikleri tamamlayayım diyorum
Maşallah canım maşallah
Sporundaki eksikler mi
Sizin yanınızda kendimi kötü hissediyorum

Yaw sen 5 bebeyle bu kadar spor yapiyon ya. Ben bunalima giriyom vallahi.
Nasil oluyo nasil vakit buluyon hadi vakit tamam enerjiyi nerden buluyon yaa..

Yaw sen 5 bebeyle bu kadar spor yapiyon ya. Ben bunalima giriyom vallahi.
Nasil oluyo nasil vakit buluyon hadi vakit tamam enerjiyi nerden buluyon yaa..
Hiç enerjim yok desem ama bir başlayınca devamı geliyor da birde kendime hedef koyuyorum çocukları sahada parka bırakıyorum anne anneleri bakıyor bende spora daliyorum

Hanımlar,
ne olmuşsa olmuş, konuyu kapatmak erdemdir, ne olursa olsun siz burada farklı takımlarda olsanız bile yol arkadaşısınız, hepinizin hedefi ve amacı belli.

Özür dilerim ama böyle göndermeler, laf söylemeler, imalar hem çocukça hem sizlere yakışmıyor hem de kavgalar her zaman uyarı getirmiştir bu sitede.

Rica ediyorum diyetinize odaklanın ve yaşanmış bitmiş tatsızlıkları yeniden tırmandırmayın.

Takım olmak demek birbirini sağduyuya davet etmektir aynı zamanda, olayları körüklemek değil.

1.5 saat yuzme 180 puan
Bugunku menum
Sabah lahana corbasi 1 kase
Ara bir kivi iki dilim anastan püre
Oglen lahana corbasi 3 kase
Ara ceviz findik bir avuc
Aksam lahana corbasi icicem

Su:2.5 ictim yatana kadar 3 litreyi gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…