- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
700 tl temizlik şirketi kıyamadım bıde ben tekrar üstünden geçerimAyy kolay gelsin konyada olsan gelirdim nolcak. Ama bence temizlettir kendin uğraşma
Wayy 700 mu daha neler bir temizlik şirketi kırsak köşelik oluruz700 tl temizlik şirketi kıyamadım bıde ben tekrar üstünden geçerim
Aynen öyle düşünmedim değil 3 kişi geliyolar bi gün bitirip gidiyolar çok para ben yaparım hem spor olurWayy 700 mu daha neler bir temizlik şirketi kırsak köşelik oluruz
Maşallah canım maşallahMerhaba kızlar 40 dk kostum 1200 ip atladım 1500 twister yaptım 200 mekik cektim. Dusumu aldim eve bir süpürge atıp yemek yapıp sonrada sporumdaki eksikleri tamamlayayım diyorum
Yani en iyisi kendin yap bencede hep spor hem ekonomikAynen öyle düşünmedim değil 3 kişi geliyolar bi gün bitirip gidiyolar çok para ben yaparım hem spor olur
Yaw sen 5 bebeyle bu kadar spor yapiyon ya. Ben bunalima giriyom vallahi.Merhaba kızlar 40 dk kostum 1200 ip atladım 1500 twister yaptım 200 mekik cektim. Dusumu aldim eve bir süpürge atıp yemek yapıp sonrada sporumdaki eksikleri tamamlayayım diyorum
Hiç enerjim yok desem ama bir başlayınca devamı geliyor da birde kendime hedef koyuyorum çocukları sahada parka bırakıyorum anne anneleri bakıyor bende spora daliyorumYaw sen 5 bebeyle bu kadar spor yapiyon ya. Ben bunalima giriyom vallahi.
Nasil oluyo nasil vakit buluyon hadi vakit tamam enerjiyi nerden buluyon yaa..
Iyi hissetmek istiyorsan yarışalımMaşallah canım maşallah
Sporundaki eksikler mi
Sizin yanınızda kendimi kötü hissediyorum
Bu sırada 5 çocuk nerde niloyaaaaMerhaba kızlar 40 dk kostum 1200 ip atladım 1500 twister yaptım 200 mekik cektim. Dusumu aldim eve bir süpürge atıp yemek yapıp sonrada sporumdaki eksikleri tamamlayayım diyorum
Cevabı vermişsin de ben sırayla okurken sordum tatlım maşallah diyelim Allah esirgesinHiç enerjim yok desem ama bir başlayınca devamı geliyor da birde kendime hedef koyuyorum çocukları sahada parka bırakıyorum anne anneleri bakıyor bende spora daliyorum
Merhaba kızlar 40 dk kostum 1200 ip atladım 1500 twister yaptım 200 mekik cektim. Dusumu aldim eve bir süpürge atıp yemek yapıp sonrada sporumdaki eksikleri tamamlayayım diyorum
Baştan yenik sayılırım canımIyi hissetmek istiyorsan yarışalım
Hanımlar,
ne olmuşsa olmuş, konuyu kapatmak erdemdir, ne olursa olsun siz burada farklı takımlarda olsanız bile yol arkadaşısınız, hepinizin hedefi ve amacı belli.
Özür dilerim ama böyle göndermeler, laf söylemeler, imalar hem çocukça hem sizlere yakışmıyor hem de kavgalar her zaman uyarı getirmiştir bu sitede.
Rica ediyorum diyetinize odaklanın ve yaşanmış bitmiş tatsızlıkları yeniden tırmandırmayın.
Takım olmak demek birbirini sağduyuya davet etmektir aynı zamanda, olayları körüklemek değil.
Hayırdır kim kime laf sokuyor biz Kaptanlar la şakalaştık yalnış mı anlaşıldık yine
Boşver canım kapattık konuyu.Hayırdır kim kime laf sokuyor biz Kaptanlar la şakalaştık yalnış mı anlaşıldık yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?