- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
Ben bugün değişiklik olsun diye muz süt yulaf yedim. Kahvaltı hazırlamaya usenenlere tavsiye ederim çok pratik
Ay başlamışken ben devam ederdim gittiği yere kadarNasipse cuma günü memlekete gidiyorum mezun olupda gitmek harika olur
Aynen bende gittiği yere kadarAy başlamışken ben devam ederdim gittiği yere kadar
Ay başlamışken ben devam ederdim gittiği yere kadar
aynen bendeGunaydin kizlar hepinize
H Hamzakifzulal hoş geldin geçmiş olsun bacı.
ne spor yapmissiniz be ben simdi yazmaya utaniyom sporumu.
Onuda hedefe yaklaşınca iyi bir araştırmak lazımBen size bir şey diyeyim bu işin zor kısmı sabitleme onu başaran ben görmedim
Üç beş alıp veren çok ea sabitlemek sıkıntı
Kilo korumada verilen her 1 kg icin 1 ay kontrollu beslenme ve spora devam gerekiyor.sabitlenmek istenen kg in 2 kg altina dusmekte fayda var çünkü nkoruma döneminde de yaklasik 1 -2 kg geri geliyor.Onuda hedefe yaklaşınca iyi bir araştırmak lazım
Tamam sen bu hafta mezun ol ama koruma suresince devam et burda.Ben size bir şey diyeyim bu işin zor kısmı sabitleme onu başaran ben görmedim
Gözümde büyüyüverdi her şey birdenKilo korumada verilen her 1 kg icin 1 ay kontrollu beslenme ve spora devam gerekiyor.sabitlenmek istenen kg in 2 kg altina dusmekte fayda var çünkü nkoruma döneminde de yaklasik 1 -2 kg geri geliyor.
Hedef kiloyu ne kadar uzun süre koruyabilirsen o kadar kalıcı oluyor.
Tabi ki hic bir zaman eski beslenme sistemine dönmemek ve sporu haftada en az 3 gun devam ettirmek gerekiyor.
Yoksa korumayi bitirdin sonra hersey eski haline döndü hoop kilolarda birer ikiser geliveriyo
Aynen bende zamanında çok güzel kilolar verdim ama sabitleyemedim hep geri aldım. ama şimdi nerede hata yaptığımı anladığım için bu sefer olacak inanıyorumBen size bir şey diyeyim bu işin zor kısmı sabitleme onu başaran ben görmedim
Ben gidiyom migde kelepçe amaliyatı olim korumaya geçince ömür boyu korurum işte fenamıKilo korumada verilen her 1 kg icin 1 ay kontrollu beslenme ve spora devam gerekiyor.sabitlenmek istenen kg in 2 kg altina dusmekte fayda var çünkü nkoruma döneminde de yaklasik 1 -2 kg geri geliyor.
Tabi ki hic bir zaman eski beslenme sistemine dönmemek ve sporu haftada en az 3 gun devam ettirmek gerekiyor.
Yoksa korumayi bitirdin sonra hersey eski haline döndü hoop kilolarda birer ikiser geliveriyo
Asil yapmazsak gozumuzde değil gobegimizde buyuyor tatlim.Gözümde büyüyüverdi her şey birden
Kilo korumada verilen her 1 kg icin 1 ay kontrollu beslenme ve spora devam gerekiyor.sabitlenmek istenen kg in 2 kg altina dusmekte fayda var çünkü nkoruma döneminde de yaklasik 1 -2 kg geri geliyor.
Canım ailenle ilgilen sen sonuçta her zaman görmüyorsun valla ben olsam bende kizardimKızlar ben çıkıyom ablamla kardeşim sitem ediyo bırak şu teli diye bana Müsade
O ameliyati koruma icin yapmazlar bebeğim. Hatta suan ki kilona bile yapacaklarini sanmam.Ben gidiyom migde kelepçe amaliyatı olim korumaya geçince ömür boyu korurum işte fenamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?