Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Onuda hedefe yaklaşınca iyi bir araştırmak lazım
Kilo korumada verilen her 1 kg icin 1 ay kontrollu beslenme ve spora devam gerekiyor.sabitlenmek istenen kg in 2 kg altina dusmekte fayda var çünkü nkoruma döneminde de yaklasik 1 -2 kg geri geliyor.
Hedef kiloyu ne kadar uzun süre koruyabilirsen o kadar kalıcı oluyor.
Tabi ki hic bir zaman eski beslenme sistemine dönmemek ve sporu haftada en az 3 gun devam ettirmek gerekiyor.
Yoksa korumayi bitirdin sonra hersey eski haline döndü hoop kilolarda birer ikiser geliveriyo

Gözümde büyüyüverdi her şey birden

Ben size bir şey diyeyim bu işin zor kısmı sabitleme onu başaran ben görmedim
Üç beş alıp veren çok ea sabitlemek sıkıntı
Aynen bende zamanında çok güzel kilolar verdim ama sabitleyemedim hep geri aldım. ama şimdi nerede hata yaptığımı anladığım için bu sefer olacak inanıyorum

Ben gidiyom migde kelepçe amaliyatı olim korumaya geçince ömür boyu korurum işte fenamı

Gözümde büyüyüverdi her şey birden
Asil yapmazsak gozumuzde değil gobegimizde buyuyor tatlim.
2009 da 74 ten 56 ya düştüm ama koruma yapmadim. Yavas yavas eski yeme duzenine dönünce 2 yila kalmadan tekrar 70 i gördüm tekrar bastan basladim 66 ya ancak inebildim sonra hamile kaldim hooop 80 ler. Simdi yine burdayim.
Bu sefer koruma yapmadan birakmam asla..

Aynen canım nasıl olsa zayıfladım artık eskisi gibi gelsin pastalar tatlılar börekler çörekler dersen 5 verdiysen 10 alıyorsun tecrübeyle sabit
Hayatımız boyunca sağlıklı beslenecegiz. Diğer gruptan da beslenirken porsiyon kontrolü yapacağız ve denegeleyecegiz inşallah o günlere gelelim de

Ben gidiyom migde kelepçe amaliyatı olim korumaya geçince ömür boyu korurum işte fenamı
O ameliyati koruma icin yapmazlar bebeğim. Hatta suan ki kilona bile yapacaklarini sanmam.
Sen ideal kilona kavus git bi estetik yaptir kombine olsun.
Aynanin karsisinda kendine bakinca o vucudu bozmamak icin yiyesin gelmez zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…