- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Bende bunu burda çok diyorum da henüz bir yol gösteren olmadı ya nasıl yapacaz koruma işini , her an diyette yaşanmazkiBen size bir şey diyeyim bu işin zor kısmı sabitleme onu başaran ben görmedim
Üç beş alıp veren çok ea sabitlemek sıkıntı
Yani 16 kilo verdim 16 ay bu kilo da mı kalmam gerekiyor canımKilo korumada verilen her 1 kg icin 1 ay kontrollu beslenme ve spora devam gerekiyor.sabitlenmek istenen kg in 2 kg altina dusmekte fayda var çünkü nkoruma döneminde de yaklasik 1 -2 kg geri geliyor.
Hedef kiloyu ne kadar uzun süre koruyabilirsen o kadar kalıcı oluyor.
Tabi ki hic bir zaman eski beslenme sistemine dönmemek ve sporu haftada en az 3 gun devam ettirmek gerekiyor.
Yoksa korumayi bitirdin sonra hersey eski haline döndü hoop kilolarda birer ikiser geliveriyo
Ben kendimde o isteği görmüyor alırsam tekrar veremem gibi geliyor o yüzden dediklerini yapmalı zamanı gelinceAsil yapmazsak gozumuzde değil gobegimizde buyuyor tatlim.
2009 da 74 ten 56 ya düştüm ama koruma yapmadim. Yavas yavas eski yeme duzenine dönünce 2 yila kalmadan tekrar 70 i gördüm tekrar bastan basladim 66 ya ancak inebildim sonra hamile kaldim hooop 80 ler. Simdi yine burdayim.
Bu sefer koruma yapmadan birakmam asla..
Doğru anladıysam verdiğimiz kilo kadar ay da sabit tutmak gerekiyormuş ya böyle hedef konulursa daha kolay sanki yapmak bana öyle geldi şu anBen kendimde o isteği görmüyor alırsam tekrar veremem gibi geliyor o yüzden dediklerini yapmalı zamanı gelince
Oh maşallahSelam kızlar. Okullar tatil olunca sabah uyanmalari geç vakte kaldı. 9.30da kalktım. Kahvaltı sonrası çocukları orgutledim, birine viledayı diğerine çekçek verdim ucuna havlu sarıp, evi bir güzel süpürüp sildikOturuyoruz şimdi.
Çok güzel değilmi çocukların temizlik yapmasıSelam kızlar. Okullar tatil olunca sabah uyanmalari geç vakte kaldı. 9.30da kalktım. Kahvaltı sonrası çocukları orgutledim, birine viledayı diğerine çekçek verdim ucuna havlu sarıp, evi bir güzel süpürüp sildikOturuyoruz şimdi.
Hayalimde ki anne itiraz off puff olmadı mı bizimkiler çok yanaşmaz belki de ben beceremiyorumSelam kızlar. Okullar tatil olunca sabah uyanmalari geç vakte kaldı. 9.30da kalktım. Kahvaltı sonrası çocukları orgutledim, birine viledayı diğerine çekçek verdim ucuna havlu sarıp, evi bir güzel süpürüp sildikOturuyoruz şimdi.
Monopoly tarzında bir oyun var evde, hadi evi temizleyip kardesiniz uyuyunca metropol oynayalım dedim kabul ettiler.Hayalimde ki anne itiraz off puff olmadı mı bizimkiler çok yanaşmaz belki de ben beceremiyorum
ZekiceMonopoly tarzında bir oyun var evde, hadi evi temizleyip kardesiniz uyuyunca metropol oynayalım dedim kabul ettiler.
Yazdım bunu bir kenaraMonopoly tarzında bir oyun var evde, hadi evi temizleyip kardesiniz uyuyunca metropol oynayalım dedim kabul ettiler.
Allah kabul etsin canım, iftardan sonra yaparsın belki. Kendini yormaKızlar bugün niyetliyim borçlara başladım
Evi toplayıp süpürmek bileflorence_N nin deyimiyle kaplumbağa hızıyla oldu 1000 ip 500 jj sözüm var kaptana
inşallah şöyle bir güç gelirde yüz yüz yaparım
Sporda grubun yüzkarasıyım
Tamam canım en iyisi öyle yapmak bu hafta spor kraliçesi olarak veda etsem asılsam dedim ama öyle iyi arkadaslar var ki anca nal toplarımAllah kabul etsin canım, iftardan sonra yaparsın belki. Kendini yorma
HAyırdır düğün mü var gülümse gelek miBen bi güzel yarım saat halay çektimki anlatamam valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?